e-tic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Είμαι περίεργος τί λέει η Apple για αυτό !!!(Σύντομα θα υπάρχει η απάντηση σε αυτή τη σελίδα... ) Όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί τα macbook σε ασπρο και μαυρό, δούλευα στον επίσημο μεταπωλητή της apple στην Ελλάδα. Τότε είχε έρθει ο υπεύθυνος της apple για την νοτιοανατολική Ευρώπη, και μέσα σε όλα όσα συζητήσαμε του κάνουμε την μαγική ερώτηση: "Τί παραπάνω έχει το μαύρο macbook σε σχέση με το άσπρο, ώστε να δικαιολογεί τέτοια διαφορά τιμής?" (τότε αν θυμάμαι καλά η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω απο 200ευρώ) για να πάρουμε την μαγική απάντηση: "It's black" ("Είναι μαύρο") και το είπε με ένα στύλ σαν να εννοούσε "τί άλλο θα έπρεπε να είναι διαφορετικό πέρα απο το χρώμα?" . Συμπέρασμα? Ουδέν...
Freakster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Παιδια.. Διάβασα ότι το άσπρο λόγω gloss, μαζεύει γρατζουνιές στο περίβλημα. Ισχύει; Μου αρέσει πολύ το μαύρο.. Αλλά 190 ευρώ ( ο δίσκος δε μου λέει τπτ) έξτρα δεν τρελαίνομαι να δώσω.. εντιτ.. μετά απο μιαμιση ώρα photoviewing στο flickr, το άσπρο φαίνεται τρέλα τελικά.. Αλλά όλα αυτά άδικα, γιατί μετά απο μια ώρα ακόμα στο macrumors, ψήθηκα να περιμένω ως τέλος σεπτέμβρη που θα βγουν τα νέα.. Ας αφιερώσω και μια ώρα στον ύπνο τώρα..
IoNik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Παιδια.. Διάβασα ότι το άσπρο λόγω gloss, μαζεύει γρατζουνιές στο περίβλημα. Ισχύει; Σκόνη ναι.. γρατζουνιές όχι.. εκτός και αν μέσω κάποιων μαγικών κάνει τον κάτοχο του να το γρατζουνάει χωρίς την θέληση του..
rotcelfer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Παιδιά εγώ πήρα το άσπρο τελικά!!! Η glossy επιφάνια χάνει τη γιαλάδα της όντως αν αυτό εννοείς "γρατζουνιές¨.Απλά θελει προσοχή,θήκη και να μην ¨κυκλοφορεί¨ σε πολλά χέρια ... Αυτο κάνω και είναι σαν καινούριο!(ακόμα) Το μαύρο απο την άλλη χάνει το mat της επιφάνειας με τη λιπαρότητα του δέρματος,οπότε....μια ή άλλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.