andreasds Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους, είναι κανείς προγραμματιστής. Θέλω μία απλή εφαρμογή data entry.
alex2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Πολλοί εδώ είμαστε προγραμματιστές....αλλά καθώς καταλαβαίνω θέλεις επί πληρωμής. Και επειδή έχει γίνει ένας ντόρος εδώ με αυτό το θέμα δεν νομίζω να βρεις κανέναν....μπορεί και να βρεις βέβαια. Και δεν θέλω να επαναφέρω το θέμα....αλλά ρε παιδιά φταίει κανένας τώρα να προσφερθεί να κάνει κάτι επί πληρωμής! Απλή απορία εκφράζω!
bokarinho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Πολλοί εδώ είμαστε προγραμματιστές....αλλά καθώς καταλαβαίνω θέλεις επί πληρωμής.Και επειδή έχει γίνει ένας ντόρος εδώ με αυτό το θέμα δεν νομίζω να βρεις κανέναν....μπορεί και να βρεις βέβαια. Και δεν θέλω να επαναφέρω το θέμα....αλλά ρε παιδιά φταίει κανένας τώρα να προσφερθεί να κάνει κάτι επί πληρωμής! Απλή απορία εκφράζω! Αν φταίνει αυτοί που θα ζητήσουν λεφτά τότε φταίνε και αυτοί που ζητάνε να τους γίνει μία δουλειά, όπως ο φίλος δηλαδή που έστειλε αυτό το μήνυμα. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι λουφαδόροι, αυτοί που δηλαδή ποστάρουν σε όλα τα φόρουμ για να τους λύσουν μία άσκηση και κάνουν και άλλα, αλλά δεν θέλω να επαναφέρω το ίδιο θέμα όπως και εσύ άλλωστε. Δεν ξέρω....
Bspus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι το θεμα ειναι taboo? Καλα κανουν ολοι και τη λενε στους λουφαδορους που τεμπελιαζουν για τις εργασιες της σχολης τους αλλα αν καποιος εχει αναγκη για μια υπηρεσια επι πληρωμη ποιο το κακο? Ισως θα επρεπε να μπαινει στις αγγελιες, η να δημιουγηθει ενα φορουμ ειδικα για υπηρεσιες.
random Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 taboo δεν είναι. ποιός είπε οτι ειναι ταμπού; ελεύθερα αλλα ο φιλος εδώ, με το 1ο του ποστ, ειναι επιεικώς απαράδεκτος. Καλά, το να μην το βαλει στο "αγγελιες / ζήτηση". Νέος ειναι, δεν ξερει. αλλα, να θελει βοηθεια, και να γράφει ΜΙΑ γραμμή κείμενο κι αυτή άχρηστη; (η μιση γραμμη ειναι το καλημερα και το αν υπάρχει προγραμμερ εδω.. έλεος) γραψε ρε χριστιανε (βουδιστή, μουσουλμάνε) μου... τι ακριβώς -αναλυτικά- θελεις; τσαμπα; με αμοιβη; σε τι περιβαλλον; πιεζει ο χρόνος; θελεις βοηθεια για να το φτιάξεις εσυ; ή κατι έτοιμο; tespa, φανταζομαι το τοπικ δεν εχει πολύ μέλλον, η γκιλοτίνα έρχεται, και ο φιλος ισως βρει κάτι απο PM's.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.