Προς το περιεχόμενο

Απόκρυψη Bookmarks

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω όταν φεύγω από το pc τις δουλειάς μου να μπορώ να κάνω κάτι σαν απόκρυψη διαφορες σελίδες που δεν θέλω να τις βλέπουν οι άλλοι.

Και όταν επιθυμώ να τις επαναφέρω πάλι.

Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Έχω firefox.

THANKS

Δημοσ.

περα απο πληρη καθαρισμο μνημης, ιστορικο, cookies του firefox για να μη βλεπουν οι αλλοι τα bookmarks σου, παιρνε τα με ενα flash μαζι σου και καθε μερα τα βαζεις παλι, για xp ειναι στο

Documents and Settings\εκαστοτε USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\διαφοροι χαρακτηρες.default

Μια ερωτηση, δεν εχεις δημιουργησει δικο σου λογαριασμο στα windows?

Δημοσ.
Δοκίμασε και αυτο: κατέβασε το mozbackup και πάρε backup πριν φύγεις από δουλειά και μετά κανε καθαρισμό όλων και όταν έρθεις κανε επαναφορά από backup

http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php

καλο προγραμματακι το εχω χρησιμοποιησει στην ουσια κανει backup τους φακελους απο το application data

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις τα bookmarks,export στο δίσκο και μετά import.Κάθε φορά που θα φεύγεις θα διαγράφεις τα αγαπημένα και μετά πάλι θα τα επαναφέρεις.

bookmarks-->organize bookmarks-->file-->import και export.

Δημοσ.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410

Πιστεύω ειναι οτι καλύτερο για την περίπτωση σου.

Διαγραφή οταν φεύγεις και επαναφορά με μία κινηση οταν πιανεις δουλειά.

Πολύ καλο φιλε.

Μόλις το κατέβασα και το έκανα install και πραγματικά είναι ότι ζητούσα.

Με μια κίνηση διαγραφή και με μια κίνηση επαναφορά.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ κι εγώ το Foxmarks εδώ και αρκετό καιρό και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Το μόνο παρατράγουδο που αντιμετώπισα ήταν πριν 2 εβδομάδες περίπου, που βγήκε νέα version και υπήρξε πρόβλημα συνεργασίας με τους servers τους. Σε μικρό διάστημα είχε βγει διορθωμένη version.

Δημοσ.
Το χρησιμοποιώ κι εγώ το Foxmarks εδώ και αρκετό καιρό και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Το μόνο παρατράγουδο που αντιμετώπισα ήταν πριν 2 εβδομάδες περίπου, που βγήκε νέα version και υπήρξε πρόβλημα συνεργασίας με τους servers τους. Σε μικρό διάστημα είχε βγει διορθωμένη version.

Το μονο που δεν μου κάθεται καλά είναι και μένα αυτό.

Το ότι αν κάποια μέρα κλείσει ο server του και δεν θα υπάρχει υποστήριξη μένουμε ξεκρέμαστοι.

Τρόπος του λέγειν ξεκρέμαστοι διότι κάπου πρέπει να έχεις backup τα bookmarks σου αλλα δεν θα έχεις την δυνατότητα τις γρηγορης διαγραφής και επαναφοράς

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση σε κάθε περίπτωση είναι η χρήση του portable firefox.

Εκτός από τα bookmarks θα έχεις και όλα τα settings, cookies, passwords ή ότι άλλο τέλος πάντων.

Δημοσ.
Η καλύτερη λύση σε κάθε περίπτωση είναι η χρήση του portable firefox.

Εκτός από τα bookmarks θα έχεις και όλα τα settings, cookies, passwords ή ότι άλλο τέλος πάντων.

Sinfono en meri alla en ora ergasias ypotithete den mporis na vgazeis USB sticakia apo tin tzepi h CD gia na exeis ton firefox opos ton thelis esy.

Pandos to foxmarks einai asteri gia afti ti doulia pou to ithela.

Kai to ekana xtes stin praxi kiolas.Evala ola ta bookmarks pou eixa(kapou sta 150)se enan folder tou firefox efiga apo tin doulia gia 2 oritses ta esvisa kai otan girisa ta epanefera se 5 sec.

Poli praktiko

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...