mrbictor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα, καθως παιζω DOTA(Warcraft III) μερικές φορές το pc κολάει χωρις να μπορω να κανω τπτ και αφου κανω restart μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα μπορει κανεις να υποθέσει τι μπορει να φταίει?
Darkman_dd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Για πρόβλημα της μνήμης μου φαίνεται. Σου το έχει κάνει και σε άλλα παιχνίδια/εφαρμογές ή μόνο στο warcraft;
mrbictor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 σε ενα αλλο παιχνιδι κόλλαγε αλλα ήταν απο την καρτα γραφικων ανέβαζε πολυ θερμοκρασια,τωρα αυτο δε μου το κανει αλλου,πχ. pro2008,fifa08,ουτε οταν δουλευω office η internet δλδ χαλασανε οι μνήμες?αλλα τις αναγνωριζει κανονικα 1gb
Darkman_dd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δοκίμασε να "παίξεις" μαζί τους. Δηλαδή, άσε μόνο τη μία πάνω, άλλαξέ την θέση κλπ. Υποθέτω πως έχεις 2x512.
mrbictor Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 αλλαξα θέση στις μνημες επαιξα κανα 2 φορεσ κανονικα και τωρα ενω ειμαι στο game πεταει αυτο τι γινεται τελικα?οι μνήμες φταίνε?
Darkman_dd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 αλλαξα θέση στις μνημες επαιξα κανα 2 φορεσ κανονικα και τωρα ενω ειμαι στο game πεταει αυτο Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό error του παιχνιδιού! Όλοι το παθαίνουμε καμία φορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.