Asxetius Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 6 TV (tft 20-42 ιντσων) , 4 LG dvd (το ενα με δισκο) , 2 στερεοφωνικα και .... 4 pc !!!! Πολλα ειναι ????:mrgreen: Πολλά δεν είναι. Και εγώ τα απολύτως απαραίτητα έχω... :-D:-D Τα τηλεκοντρόλ μου.... λείπουν 2, και ένα ακόμη θα προστεθεί αύριο. Αυτά βρίσκονται στο δωμάτιο μου, όχι σ' όλο το σπίτι.
MasterX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 κάποια μου φαίνονται γνωστα... πρωτο πανω αριστερα: SONY βιντεοκάμερα δεύτερο πανω αριστερα: Pioneer ραδιοενισχυτης (μαλλον) ... Πωπω, εγώ που δεν έχω πλεον δική μου TV πρέπει να είμαι περίπτωση.. (αλλά αφού σπανια βλέπω τηλεόραση..)
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Παντρεμενος με παιδια εχω την εντυπωση πως ειναι ο ΓιαννηςΕ,τον δικαιολογω καααπως Ετσι ακριβως...Με τρια παιδια μαλιστα.Το καθενα το pc του , την tv του και το dvd του !!!!
polidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ετσι ακριβως...Με τρια παιδια μαλιστα.Το καθενα το pc του , την tv του και το dvd του !!!! Τα καλομαθαίνεις Γιάννη και αργότερα θα σου ζητήσουν το κάθε ένα από ένα αυτοκίνητο από ένα σπίτι etc...etc...etc... και στην ουσία δεν θα κάνουν κάτι μονα τους και θα τα περιμένουν όλα έτοιμα από τον μπαμπά. Και εγώ πατέρας είμαι με έναν γιο και του έχω μονο αυτά που νομίζω ότι χρειάζεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Τα καλομαθαίνεις Γιάννη και αργότερα θα σου ζητήσουν το κάθε ένα από ένα αυτοκίνητο από ένα σπίτι etc...etc...etc... και στην ουσία δεν θα κάνουν κάτι μονα τους και θα τα περιμένουν όλα έτοιμα από τον μπαμπά.Και εγώ πατέρας είμαι με έναν γιο και του έχω μονο αυτά που νομίζω ότι χρειάζεται. Κι εγω οπου χρειαζεται κραταω μετρο !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.