Προς το περιεχόμενο

Καταναλωση ρευματος σε κατασταση αναμονης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουσα στο ραδιοφωνο απο ενα ηλεκτρολογο οτι μια ηλεκτρονικη συσκευη (tv, dvd , video κλπ) σε κατασταση αναμονης καιει το 1/4 της κανονικης της καταναλωσης ...Σαν πολυ μου φανηκε και ρωταω εδω αν ξερει καποιος.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μάλλον δεν τα είπε καλά.

Η πλάσμα π.χ. της pioneer PDP-5080XA καίει κανονικά 361 βατ.Σε αναμονή 1 βατ.

Το Denon DVD-1740 πάλι 1 βατ σύμφωνα με τιμές εργοστασίου.

Δημοσ.
Μάλλον δεν τα είπε καλά.

Η πλάσμα π.χ. της pioneer PDP-5080XA καίει κανονικά 361 βατ.Σε αναμονή 1 βατ.

Το Denon DVD-1740 πάλι 1 βατ σύμφωνα με τιμές εργοστασίου.

Αρα ασχετος ο ...ηλεκτρολογος!!!!

Δημοσ.
Αρα ασχετος ο ...ηλεκτρολογος!!!!

Δεν ξέρω αν είναι άσχετος η όχι ο ηλεκτρολόγος αλλα κάπου διάβασα παλιά ότι αν έχεις όλες τις συσκευές σου Standby συνεχεια θα πληρώσεις περίπου 80 euro παραπάνω ρεύμα το χρόνο.

Στον αντίποδα αν καθημερινά κλείνεις εντελώς τις συσκευές σου θα σου πάθουν ζημια πολύ πιο γρήγορα(Θα τις κάψεις δηλαδή) από ότι αν ήταν σε κατάσταση Standby.

Και αυτό γιατί αυτό το κρύο κλείσε άνοιξε την συσκευή είναι θάνατος

επιλεγεις και παίρνεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είναι άσχετος η όχι ο ηλεκτρολόγος αλλα κάπου διάβασα παλιά ότι αν έχεις όλες τις συσκευές σου Standby συνεχεια θα πληρώσεις περίπου 80 euro παραπάνω ρεύμα το χρόνο.

Στον αντίποδα αν καθημερινά κλείνεις εντελώς τις συσκευές σου θα σου πάθουν ζημια πολύ πιο γρήγορα(Θα τις κάψεις δηλαδή) από ότι αν ήταν σε κατάσταση Standby.

Και αυτό γιατί αυτό το κρύο κλείσε άνοιξε την συσκευή είναι θάνατος

επιλεγεις και παίρνεις

Προτιμω τα 80 ευρω παραπανω που για μενα ειναι καπου 20-25 ;;;

Δημοσ.

Και εγώ να σου πω την αλήθεια Γιάννη όλα τα έχω στο standby.

Δεν κλείνω τίποτα η να βγάλω από μπρίζα συσκευή.

Δεν θέλω κάποια μέρα να πατήσω κάποιο κουμπί και να μην δω η ακούσω τίποτα

Δημοσ.

ναι ο ηλεκτρολόγος δεν ήταν και πολύ σχετικός... οι περισσότερες συσκευες καίνε κάτι λίγο, συνήθως κοντα στο 1W. Άλλωστε στο standby ολες την ίδια δουλειά κάνουν, περιμένουν το σήμα για να ανάψουν, οπότε λογικό μου φαίνεται το 1W. Οπότε όντως βγαίνουν κάμποσα ευρώ το χρόνο, πχ τα 80 φαίνονται πιθανα..

Δημοσ.
6 TV (tft 20-42 ιντσων) , 4 LG dvd (το ενα με δισκο) , 2 στερεοφωνικα και .... 4 pc !!!!

Πολλα ειναι ????:mrgreen::mrgreen:

παιδια ολοι σπιτι του γιαννη εχει tv και pc για ολους, γιαννη θα κανουμε κανα παρτακι σπιτι σου ετσι δεν υπαρχει προβλημα ε?

• Moderators
Δημοσ.

Παντρεμενος με παιδια εχω την εντυπωση πως ειναι ο Γιαννης;)

Ε,τον δικαιολογω καααπως:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...