The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Παρήγγειλα πρώτη φορά on-line απο το πλαίσιο χθες το πρωί. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί το πλαίσιο? Σε ενημερώνει καθόλου για την πορεία της παραγγελίας? Το μόνο που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι ενα αυτόματο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μου φαίνεται είχα καλομάθει με το eshop από όπου θα είχα ήδη παραλάβει το προϊόν ... αλλά υπάρχει βέβαια και το ζήτημα του after sales service.
Bougas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 φιλε,πληρωσες με καποια καρτα μεσω της ιστοσελιδας,η θα στα στηλουνε σπιτι με αντικαταβολη?
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Με αντικαταβολή θα πληρώσω. Το Πλαίσιο στέλνει με κούριερ ή με δικό τους όχημα?
chill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Σου στέλνουν email μια μέρα πριν να σου έρθουν. 9:00 - 17:00 είναι οι ώρες παράδοσης. Έχουν δικά τους φορτηγά αλλά μια στο τόσο μπορεί να σου παραδοθούν και με κούριερ. Με τα δικά τους οχήματα η παραλαβή θα γίνει σίγουρα την επομένη του email που θα λάβεις. Με courier τρέχα γύρευε....
Bougas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 με κουριερ σπανια στελνουνε παραγγελιες. Αιολος κουριερ,αλλα συνηθως κανουνε μεταφορες απο καταστημα σε καταστημα και οχι σε πελατες.
k_sakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Σε όλες τις παραγγελίες μου(Σέρρες), η παράδοση έγινε με κούριερ 2 μέρες μετά.
Bougas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 λογικο αυτο,αφου δεν εχει πλαισιο κοντα στην περιοχη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.