dimitris_28gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα πριν απο λίγες μέρες έγινε το εξής βάζοντας καποιο πρόγραμμα στα vista μου άλλαξε το εικονιδιο του σκληρού(c:) και εβαλε εκείνο που βγαινει οταν ενα αρχείο είναι άγνωστο.Πως θα το αλλάξω και να βάλω εγώ όποιο θέλω?? Ευχαριστώ Δημήτρης.
dimitris_28gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Tίποτα ??Κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει???
dimitris_28gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρει κανένας ?Ή δεν θέλει να βοηθήσει κανένας??
lefi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρει κανένας ?Ή δεν θέλει να βοηθήσει κανένας?? Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις περιττά μηνύματα. Οι όροι χρήσης του insomnia απαντάνε και στης 2 απορίες σου.Δοκίμασε επαναφορά συστήματος και πες μας τι έγινε(υποθέτω ότι είσαι "υγειής" από ιούς).
dimitris_28gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις περιττά μηνύματα. Οι όροι χρήσης του insomnia απαντάνε και στης 2 απορίες σου.Δοκίμασε επαναφορά συστήματος και πες μας τι έγινε(υποθέτω ότι είσαι "υγειής" από ιούς). Έκανα επαναφορά συστήματος και πάλι τίποτα και απο ιούς απο οτι λέει το Αntivirus είμαι ΟΚ.Θα μας τρελάνει το μηχάνημα.Στα xp είχε ρύθμιση να αλλάζεις εικονίδια και καθώς επίσης όταν άλλαζες ένα θέμα(*.theme) άλλαζαν και όλα τα εικονίδια στα vista τίποτα??
g10rg0- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Αν αναφέρεσαι για κάποια συντόμευση που έχεις στην επιφάνεια εργασίας, μπορείς να κάνεις δεξί κλικ>ιδιότητες>συντόμευση>αλλαγή εικονιδίου.
Tzimmys Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Τι εγκατέστησες? Κανένα πρόγραμμα ελέγχου του σκληρού?
dimitris_28gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Τι εγκατέστησες? Κανένα πρόγραμμα ελέγχου του σκληρού? Nα σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμε ποιό ακριβώς ήταν αλλά δεν ήταν ελεγχου του σκληρού ήταν κατι με style και τέτοια χαζά. Γιώργο αν διάβασες γράφω οτι το εικονίδιο του σκληρού (C:) άλλαξε.Δεν αλλάζει με δεξί κλικ ούτε με επαναφορά συστήματος.Μάλλον αν βρώ καμα θέμα τπτ άλλο(.theme)
ntg1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημήτρη εμένα στα καλά καθούμενα μου άλλαξε πολλά εικονίδια μουσικής και μπήκαν τα εικονίδια σε άσχετους φακέλους! Πχ Αν σε έναν φάκελο mp3 των Scorpions είχα επιλέξει να εμφανίζεται η φωτογραφία τους, αυτή η εικόνα έφυγε στον φάκελο των U2 και δεν μπορώ πλέον να την αλλάξω!! Επίσης εκεί που εμφανίζονται τα εικονίδια των αρχείων του σκληρού μου (προγράμματα κλπ) έχουν χαθεί από κάτω όλοι οι τίτλοι! Εμφανίζονται μόνο όταν τους προβάλω ως λίστα!! Ακόμα δεν έβγαλα άκρη τι συμβαίνει και για ποιόν λόγο αλλάζουν όλα από μόνα τους, χωρίς να έχω τη δυνατότητα να τα επαναφέρω όπως τα είχα! Πχ εδώ δεν φαίνονται ούτε οι τίτλοι, ούτε έχω επιλέξει τις photos 1,3 & 5 να εμφανίζονται πάνω στους συγκεκριμένους φακέλους! Όλα γίνανε μόνα τους!
dimitris_28gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δείτε τι λέω ακριβώς και δεν αλλάζει με τπτ.Μπήκσ σε safe mode και το δείχνει κανονικά όπως το D
ntg1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχήν βάλε τον σκληρό σου κατα την επανεκκίνηση να κάνει μια ανίχνευση για σφάλματα! Έτσι αν υπάρχει κάποιο σφάλμα, θα διορθωθεί! Έπειτα αν θες δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινά το Windows Aero και ξανακοίτα πως σου εμφανίζει τον σκληρό! Παίζει να υπάρχει πρόβλημα με την μνήμη του συστήματος σου, γιατί και σε μένα ένα διάστημα δεν φαινότανε... ο κάδος ανακύκλωσης!! Μόλις απενεργοποιούσα το Windows Aero εμφανιζότανε. Έτσι την αναβάθμισα και τέρμα τα λάθη! Τρίτη λύση είναι να βάλεις το dvd των Windows Vista να σκανάρει για τυχόν λάθη των Vista, τα οποία και θα διορθώσει (κατα την εκκίνηση σου βγάζει την συγκεκριμένη επιλογή)! Επίσης έλεγξε αν ο σκληρός σου χρειάζεται ανασυγκρότηση... Αν μετά από όλα αυτά δεν δεις διαφορά... κάνε format!
tsadler Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 μηπως, λεω μηπως εβαλες το window blinds 6? εαν ναι, μηπως το εβαλες σπασμενο? εαν ναι μηπως σου ζητησε στο κρακ να αλαξεις SID?
lefi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Αν και αυτή η λύση είναι από της μ...ς της Microsoft, αφού σε safe mode είναι ΟΚ τότε απεγκαθιστώντας το πιο πιθανό πρόγραμμα θα ξεμπλοκάρεις, δούλεψε το με της επιλόγες εκκίνησης εάν έχεις την όρεξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.