Προς το περιεχόμενο

vista icons


dimitris_28gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν απο λίγες μέρες έγινε το εξής βάζοντας καποιο πρόγραμμα στα vista μου άλλαξε το εικονιδιο του σκληρού(c:) και εβαλε εκείνο που βγαινει οταν ενα αρχείο είναι άγνωστο.Πως θα το αλλάξω και να βάλω εγώ όποιο θέλω??

Ευχαριστώ Δημήτρης.

Δημοσ.
Δεν ξέρει κανένας ?Ή δεν θέλει να βοηθήσει κανένας??

 

Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις περιττά μηνύματα. Οι όροι χρήσης του insomnia απαντάνε και στης 2 απορίες σου.Δοκίμασε επαναφορά συστήματος και πες μας τι έγινε(υποθέτω ότι είσαι "υγειής" από ιούς).

Δημοσ.
Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις περιττά μηνύματα. Οι όροι χρήσης του insomnia απαντάνε και στης 2 απορίες σου.Δοκίμασε επαναφορά συστήματος και πες μας τι έγινε(υποθέτω ότι είσαι "υγειής" από ιούς).

 

Έκανα επαναφορά συστήματος και πάλι τίποτα και απο ιούς απο οτι λέει το Αntivirus

είμαι ΟΚ.Θα μας τρελάνει το μηχάνημα.Στα xp είχε ρύθμιση να αλλάζεις εικονίδια και καθώς επίσης όταν άλλαζες ένα θέμα(*.theme) άλλαζαν και όλα τα εικονίδια στα vista τίποτα??

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι για κάποια συντόμευση που έχεις στην επιφάνεια εργασίας, μπορείς να κάνεις δεξί κλικ>ιδιότητες>συντόμευση>αλλαγή εικονιδίου.

Δημοσ.
Τι εγκατέστησες? Κανένα πρόγραμμα ελέγχου του σκληρού?

 

Nα σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμε ποιό ακριβώς ήταν αλλά δεν ήταν ελεγχου του σκληρού ήταν κατι με style και τέτοια χαζά.

Γιώργο αν διάβασες γράφω οτι το εικονίδιο του σκληρού (C:) άλλαξε.Δεν αλλάζει με δεξί κλικ ούτε με επαναφορά συστήματος.Μάλλον αν βρώ καμα θέμα τπτ άλλο(.theme)

Δημοσ.

Δημήτρη εμένα στα καλά καθούμενα μου άλλαξε πολλά εικονίδια μουσικής και μπήκαν τα εικονίδια σε άσχετους φακέλους!

Πχ Αν σε έναν φάκελο mp3 των Scorpions είχα επιλέξει να εμφανίζεται η φωτογραφία τους, αυτή η εικόνα έφυγε στον φάκελο των U2 και δεν μπορώ πλέον να την αλλάξω!!

Επίσης εκεί που εμφανίζονται τα εικονίδια των αρχείων του σκληρού μου (προγράμματα κλπ) έχουν χαθεί από κάτω όλοι οι τίτλοι! Εμφανίζονται μόνο όταν τους προβάλω ως λίστα!! :mad:

Ακόμα δεν έβγαλα άκρη τι συμβαίνει και για ποιόν λόγο αλλάζουν όλα από μόνα τους, χωρίς να έχω τη δυνατότητα να τα επαναφέρω όπως τα είχα!

 

7fc0b819.jpg

 

Πχ εδώ δεν φαίνονται ούτε οι τίτλοι, ούτε έχω επιλέξει τις photos 1,3 & 5 να εμφανίζονται πάνω στους συγκεκριμένους φακέλους!

Όλα γίνανε μόνα τους!:fear:

Δημοσ.

Καταρχήν βάλε τον σκληρό σου κατα την επανεκκίνηση να κάνει μια ανίχνευση για σφάλματα! Έτσι αν υπάρχει κάποιο σφάλμα, θα διορθωθεί!

Έπειτα αν θες δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινά το Windows Aero και ξανακοίτα πως σου εμφανίζει τον σκληρό!

Παίζει να υπάρχει πρόβλημα με την μνήμη του συστήματος σου, γιατί και σε μένα ένα διάστημα δεν φαινότανε... ο κάδος ανακύκλωσης!!:-D Μόλις απενεργοποιούσα το Windows Aero εμφανιζότανε. Έτσι την αναβάθμισα και τέρμα τα λάθη!

Τρίτη λύση είναι να βάλεις το dvd των Windows Vista να σκανάρει για τυχόν λάθη των Vista, τα οποία και θα διορθώσει (κατα την εκκίνηση σου βγάζει την συγκεκριμένη επιλογή)!

Επίσης έλεγξε αν ο σκληρός σου χρειάζεται ανασυγκρότηση...

Αν μετά από όλα αυτά δεν δεις διαφορά... κάνε format!:-)

Δημοσ.

μηπως, λεω μηπως εβαλες το window blinds 6? εαν ναι, μηπως το εβαλες σπασμενο? εαν ναι μηπως σου ζητησε στο κρακ να αλαξεις SID?

Δημοσ.

Αν και αυτή η λύση είναι από της μ...ς της Microsoft, αφού σε safe mode είναι ΟΚ τότε απεγκαθιστώντας το πιο πιθανό πρόγραμμα θα ξεμπλοκάρεις, δούλεψε το με της επιλόγες εκκίνησης εάν έχεις την όρεξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...