spagi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σε ολους. Ηθελα να κανω μια γρηγορη ερωτηση. Στο e-shop εχω βρει μια τηλεοραση που θελω να παρω σε πολυ καλη τιμη. Ομως εχει εγγυηση 1 χρονο ενω οπου αλλου και να κοιταξω της δινουν 2 χρονια εγγυηση. Ειναι philips και ανησυχω λιγο γιατι διαβασα καπου πως το e-shop τις παιρνει παραεισαγωγη(ή κατι τετοιο) και γιαυτο εχει γινει κατι πουστια με την εγγυηση. Αν κανεις ξερει τι παιζει και αν αξιζει να την παρω απο εκει( η διαφορα με αλλα μαγαζια ειναι αρκετη στην τιμη) ας μου πει την γνωμη του. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Θα σου έλεγα να επιβεβαιώσεις τον χρόνο εγγύησης μήπως έχει γίνει κάτι εκ παραδρομής. Επίσης, ρώτησε ποιος και πώς καλύπτει την εγγύηση. Αν η κάλυψη γίνεται μέσω των επισήμων καναλιών της philips, τότε θα ισχύει η εγγύηση που δίνει η μαμά philips.
spagi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστω για την απαντηση, πηγα στο e-shop και ρωτησα και μου ειπε πως ειναι 1 χρονο εγγυηση αντιπροσωπειας. Τωρα και στα αλλα μαγαζια που εχουν 2 χρονια και εκει αντιπροσωπειας λενε οποτε αντε βρες ακρη....
kage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 αναλογα με το εργοστασιο μου χαν πει κ μενα...ας πουμε η philips εχει 2-3 εργοστασια στον κοσμο λογικα αναλογα με την ποιοτητα βγαινει κ η εγγυηση...μου φανηκε παραξενο αλλα κ στο av forum κ κει κατι για ποιοτητα εργοστασιων κ εγγυησεων ελεγαν.εγω παντως την εχω 3 χρονια... ρωτα στην philips απευθειας
spagi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μακρυά από e-shop... Το γιατι θελω να μαθω... Το να κατσω μακρυα απο το e-shop δεν ειναι και πολυ ευκολο οταν την ιδια τηλεοραση την εχει 1560 ευρω και στο πχ multirama την εχουν 1900!! Θα παρω την philips να ρωτησω μπας και βγαλω καμια ακρη...
nikoskon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί αν κάτι που αγοράσεις από εκεί σου χαλάσει ή αν στο φέρουν ανοιγμένο(!) ή ο,τιδήποτε , έχει πολύ τρέξιμο και σχεδόν ανύπαρκτη εξυπηρέτηση.
spagi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Σε αυτο λογικα εχεις δικιο αν και γενικα το e-shop με εγγυσηεις και πραγματα που χαλανε μεσα στην εγγυηση προς το παρον με εχει εξυπηρετηση αρκετα καλά. Ενα ακομα προβλημα ειναι πως την τηλεοραση την θελω για τους δικους μου στην ζακυνθο οπου ουτως η αλλος δεν υπαρχουν μεγαλα μαγαζια πχ πλαισιο, κοτσωβολος κτλ. Παρολα αυτα εχει e-shop point αρα με βολευει να την πανε κατυευθειαν εκει. Τέσπα ευχαριστω πολυ για τα ποστ και αυτο που με καιει ακομα ειναι η λιγοτερη εγγυηση που δινει το e-shop και τι κρυβεται πισω απο αυτο. Θα το ψαξω και θα ενημερωσω αμα βρω κάτι.
afternetst Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Φταιει και δεν φταιει το e-shop. Εμεις σιγουρα φταιμε αν ζηταμε εστω και 1? χαμηλοτερη τιμη. Το καθε μαγαζι θα μειωσει την ποιοτητα την εγγυηση κτλ. Αυτο ειναι εγγυημενο απο εμενα. Μιλαω για τα καταστηματα Πλαισιο, E-shop, Pixmania. Επισης αντιπροσωπειες-χοντρικη ειλικρινα δεν ξερουν τι πουλανε. Ο τελικος χρηστης πληρωνει την αδιαφορια των (απολύεσε σημερα βρηκα φτηνοτερο υπαλληλο) υπαλληλων το ολο τεσταρισμα και το πηγαινε-ελα. Η μοναδικη λυση που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι να αγοραζω απο μικρα ως μεσαια μαγαζια οπου υπαρχει η προσωπικη επαφη κι αν συμβει κατι, αυτα, θα κυνηγησουν την αντιπροσωπεια περισσοτερο. Στα μειον του e-shop ειναι η μικροτερη εγγυηση και η ασυνεννοησία των υπαλληλων τα οποια ανεβαζουν την ενδεχομενως χαμηλοτερη τιμη. Συνηθως στις προσφορες μεγαλων καταστηματων που βγαζουν ματι, κρυβονται ελλατωματικα, ασυμβατα, σημερα παιζει αυριο θα χαλασει, ή αλλα προβληματικα σε σημεια κομματια και προιοντα που ο χρηστης δεν θα εντοπισει αμεσως ή και μπορει ποτε. Παραδειγμα κακα hdmi, προβληματικα hard drives (ειδικα sata), vga που κολανε σε συγκεκριμένα games οταν παιζουν πανω απο 1-2 ωρες ενω δεν φταιει ή ζεστη ή οι drivers κ.α. Εχω παρατηρησει οτι εστω και 10? φτηνοτερα στα 100? αλλων ομοιων προιοντων ειναι ικανα για να συμβει η στραβη... Επισης ερωτηματικα γεννάει και η παραγωγη πανομοιότυπων εως ιδιων προιοντων την ιδια χρονικη στιγμη (πχ. διαφορετικων revision μητρικών pc) που προωθούνται σε συγκεκριμενες αγορες (το ενα revision μητρικης παει στην Ευρωπη και καποιο αλλο στην Ασια) με ψιλο-διαφορετικη τιμη απο τη βιομηχανια. Αφου ενιωσα καλα ολα τα παραπανω, τωρα για μεγαλες αγορες περιπου απο 180? (υποκειμενικό) το πρωτο πραγμα που κοιταζω ειναι η εγγυηση και μετα την αποδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.