metroplex Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 TO καλωδιο της sony για ps3 συγκεκριμενα τι διαφορα εχει απο ενα αλλο hdmi? της σονυ κοστιζει 50 ευρω ενω βρισκω απο αλλες εταιριες με 10 εως 20 ευρω επιχρυσομενα κιολας.. Θa δω καμια διαφορα στην ποιοτητα? προκειτε να συνδεσω 42" tv kai θελω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα.. Τι προτεινετε? ευχαριστω!
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εγω προσωπικα με ενα του Πλαισιου που πηρα, στα 15 ευρω, ειμαι ευχαριστημενος!
gascp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ με ένα των 15? δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο κάτω κατω η μετάδοση είναι ψηφιακή και όχι αναλογική, οπότε ... πάρε ένα των 15 και με τα υπόλοιπα ? πάρε το Warhawk και ρίξου στις online μάχες, και σου μένουν και 10?.
disqualified Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 αφου εδωσες χρηματα για 42" θα τσιγκουνευτεις στο καλωδιο? Εγω θα λεγα να παρεις και τα δυο και να δεις με τα ματια σου
modecris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 αφου εδωσες χρηματα για 42" θα τσιγκουνευτεις στο καλωδιο? Για αυτό το πράγμα αναρωτιέμαι και εγώ ώρες-ώρες...μην είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι.Βέβαια χωρίς να πιάσουμε και το άλλο άκρο.
Slay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 TO καλωδιο της sony για ps3 συγκεκριμενα τι διαφορα εχει απο ενα αλλο hdmi?της σονυ κοστιζει 50 ευρω ενω βρισκω απο αλλες εταιριες με 10 εως 20 ευρω επιχρυσομενα κιολας.. Θa δω καμια διαφορα στην ποιοτητα? προκειτε να συνδεσω 42" tv kai θελω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα.. Τι προτεινετε? ευχαριστω! διαφορα στην ποιοτητα απο ψηφιακο καλωδιο δεν προκειται να δεις, στην ψηφιακη μεταδοση η δουλευει η δεν δουλευει, ουτε χιονια κανει, ουτε ειδωλα, ουτε σκιες ουτε τιποτα, οι διαφορες που μπορει να εχουν ειναι στο τι standards μπορουν να υποστηριξουν, για παραδειγμα με 1 καλωδιο που ειναι HDMI 1.2 δεν θα μπορεις να δεις εικονα Deep Color, η να περασεις ασυμπιεστο 7.1 ηχο που θα μπορει να το κανει ενα καλωδιο 1.3, βεβαια αν η Τηλεοραση που εχεις η ο ενισχυτης δεν υποστηριζουν τα extra του 1.3 δεν προκειται να δεις καμια διαφορα, εγω προσωπικα εχω ενα 5-μετρο καλωδιο που πληρωσα 20 ευρω και δειχνει αψογα σε fullHD.
sargos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Panta xreiazete ena extra kalodio HDMI na yparxei, opote pare to ftino, kai ean de einai euxaristimenos kai theleis na diatheseis perissotera lefta pare kai to akribo... Den pisteuo na deis megali diafora apla chekare to kalodio pou tha pareis na ftanei 1080p analusi kai oxi mono 1080i
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 [offtopic] Η εκδοση του ps3 με τα 40gb,ειναι καταμαυρη ή οπως κ των 60gb με ασημι λεπτομερειες??? thnx...
metroplex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ok μαγκες ευχαριστω για τις απαντησεις!! Πηρα ενα επιχρυσομενο 50 ευρω για καθε ενδεχομενο αλλα οχι αυτο της ΣΟΝΥ!!
jimbrav Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 [offtopic]Η εκδοση του ps3 με τα 40gb,ειναι καταμαυρη ή οπως κ των 60gb με ασημι λεπτομερειες??? thnx... το ασημι απλως ειναι ματ...
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 το ασημι απλως ειναι ματ... οκ..thnx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.