Προς το περιεχόμενο

S.O.S. Προβλημα με WD MyBook World Edition!!!

chrisfinl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,εχω ενα θεματακι με τον 500αρι WD MyBook World Edition (ethernet ειναι).Προσπαθοντας να του βαλω ftp μεσω ενος hack που βρηκα στο νετ, καθοτι το Mionet ειναι χαλια μαυρα, ο δισκος μου τουβλοποιηθηκε!!!!Η μονη μου λυση για να ανακτησω τα δεδομενα που ειχα μεσα (μιας και ο δισκος τωρα οταν πατω το κουμπι εκκινησης,ξεκιναει μεν αλλα δεν τον βλεπω μεσα απο τον browser η στο My Computer και ουτε καν το μπλε φωτακι δεν αναβει πια) ειναι να βγαλω τον σκληρο απο μεσα να τον βαλω σε Unix και να σβησω οτι εκανα που προκαλεσε αυτο το προβλημα και να τον εχω ξανα καινουργιο.Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως να τον ανοιξω!.Οι οδηγιες λενε πως να ανοιξεις τον 1ΤΒ και το μονο που βρηκα στο νετ ειναι πως να ανοιγεις τον 500αρι USB ομως.Πατας 2 κλπις που υπαρχουν στη βαση του, εκει που εινει ο ανεμιστηρας περιπου και βγαινει το καλυμα (στον usb αυτο).Στον δικο μου βρισκω τα κλπις, τα πατω αλλα φαινεται οτι καπου κολλαει το καλυμα λες και υπαρχει καποια αλλη βιδα ακομη που δεν εχω βρει.Υπαρχει κανεις που εχει καταφερει να τον ανοιξει?.Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...