paknik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις δικιο η ψυκτρα που εχει επανω οντως φαινεται πολυ απλη και ζεματαει!!! Το μονο που εκανα εγω ειναι οτι πανω σε αυτην την ψυκτρα εβαλα εναν 60χιλ ανεμιστηρα. Λογικα κανει καλη δουλεια και με αυτην την ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις δικιο η ψυκτρα που εχει επανω οντως φαινεται πολυ απλη και ζεματαει!!! Το μονο που εκανα εγω ειναι οτι πανω σε αυτην την ψυκτρα εβαλα εναν 60χιλ ανεμιστηρα. Λογικα κανει καλη δουλεια και με αυτην την ψυκτρα. Και εγώ το ίδιο είχα κάνη με την asus p5b 80mm fun, Για κάποιο λόγω είναι ιδιαιτέρα θερμό το ιντελ 965 τσιπσετ. Αν κανί καλή δουλειά μπορείς να το διαπιστώσεις βάζοντας το χέρι σου πάνω στην ψήκτρα του τσιπ-σετ, εφ όσον είναι ανεκτή από το χέρι σου είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paknik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Καλημερα Βγηκε καινουρια εκδοση bios 1.8. Λετε να μεγαλωνει τα ορια του fsb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paknik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Ακομα αν καποιος εχει αυτο το βοαρδ μπορει να μου πει τι ειναι τα chipset1 kai chipset2 voltage?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.