Προς το περιεχόμενο

Tι σας λέει το σύστημά μου? (και συμβουλές για τροφοδοτικό)

giorgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 - 1066 FSB

KINGSTON HYPERX 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC8500 1066MHZ

GIGABYTE P35-DS3L

SAPPHIRE ATI X1950PRO 512MB PCI-E

SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3250410AS 250GB SATA2

+1 ΑΤΑ 500GB που έχω ήδη

ASUS DVD-E616A3T BLACK SILVER RETAIL

SAMSUNG DVDRW SH-S203 BLACK BULK

Πως σας φαίνεται?

Δεν μπορώ όμως να καταλήξω σε τροφοδοτικό (είμαι και άσχετος με το θέμα, πάντα έβαζα ότι έβρισκα). Πόσα Watt χρειάζομαι? Αυτό με τα επώνυμα και μη που βλέπω σε διάφορα τόπικ δεν το έχω καταλάβει ρε παιδιά, σε τι υπερτερούν και ποια είναι τα "επώνυμα". Πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα οι τιμές είναι φαρμάκι...

Όποιος το κατέχει το θέμα ας μου κάνει μερικές προτάσεις (οικονομικές όσο περισσότερο γίνεται και ασφαλείς σε αποδεκτά επίπεδα, τίποτα εξαιρετικό)

Τέλος έχω μια γενικότερη απορία: από τι καθορίζεται το πόσα Watt πρέπει να είναι το τροφοδοτικό και γιατί καμία από τις παραπάνω συσκευές δεν αναφέρουν τίποτα σχετικό?

Και μια ακόμη: από τι καθορίζεται πόσο ρεύμα καταναλώνει μια CPU γιατί το pc που τρέχω τώρα έχω την αίσθηση ότι είναι εξαιρετικά ενεργοβόρο! (Με μόνη αλλαγή την εγκατάσταση DSL = λειτουργία 24/7 για το PC βλέπω αισθητή διαφορά στο τιμολόγιο της ΔΕΗ και σημειώστε ότι έχω και ρύθμιση για νυχτερινό ρεύμα), κάθε πληροφορία θα είναι πολύτιμη!

Για να δώσω hints: Το σύστημα πρόκειται να λειτουργεί 24/7 και με αρκετό έως πολύ gaming (αν έχει σημασία που τα αναφέρω αυτά).

ΒΤW: τι "προσδόκιμο ζωής" έχει ένα καλούτσικο τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Δεν μπορώ όμως να καταλήξω σε τροφοδοτικό (είμαι και άσχετος με το θέμα, πάντα έβαζα ότι έβρισκα). Πόσα Watt χρειάζομαι?

Εδώ μπορείς να υπολογίσης τα Watt ανάλογα με τα υποσυστήματα του pc σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...