georgep800 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο υπηρεσία για φθηνές κλήσεις στην Αμερική; Σε σταθερά τηλέφωνα πάντα! Θυμάμαι κάποιες διαφημίσεις στην τηλεόραση όπου διαφήμιζαν κάποιες προπληρωμένες κάρτες όπου σου έδιναν μερικές ώρες δωρεάν, χωρίς να χρεώνεται το σταθερό. Επίσης παλιότερα είχα πέσει πάνω σε κάποιες υπηρεσίες οι οποίες ανέφεραν ότι βάζοντας μπροστά στον αριθμό ένα συγκεκριμένο κωδικό, μιλάς με χαμηλότερες χρεώσεις. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό; YΓ. Ελπίζω να βρίσκω διαθέσιμα free wi-fi spots και να κάνω VOIP κλήσεις, γιατί με τις υπερβολικές χρεώσεις του roaming δεν γίνεται δουλειά...
zaxoys Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=216178
georgep800 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον!!! Κάτι μου λέει όμως ότι επαέ πέρα δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο η forthnet...
Crizzt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Χρησιμοποιοντας καποιο απο τα προγραμματα της Betamax ειναι περιπου 10 Ευρω το τριμηνο
georgep800 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ενδιαφέρον αυτά που προτείνετε! Θα τα κοιτάξω να δω κατά πόσο με συμφέρουν...
johnmagkaiver Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 κατεβασε το VoipDiscount αν ενδιαφερεσαι για voip βαλτο φτιαξε ενα προφιλ βαλε τα απολυτος δωσε τα απολυτος απαρετητα στοιχεια,μετα βγαλτο και ξαναπερασε το και μπες με το προφιλ που εφτιαξες πριν θα εχεις καποια δωρεαν τηλ. οταν σου πει οτι τελος παρε μοναδες κτλ φτιαξε νεο προφιλ.αα ειναι για μονο σταθερα.
gerr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 προσπαθώ να κάνω register VoipDiscount και εδώ και 5 λεπτά γράφει registering. Αργεί συνήθως ή εμένα έχει πρόβλημα. Πριν κανένα εξάμηνο είχα φτιάξει λογαριασμό αλλά δεν θυμάμαι αν αργούσε.
george1994 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 http://www.vyke.com , με 0,033 Euros/call ($0,04/call) αναλογα τι θα διαλεξεις.
leon_94 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 κατεβασε το VoipDiscount αν ενδιαφερεσαι για voipβαλτο φτιαξε ενα προφιλ βαλε τα απολυτος δωσε τα απολυτος απαρετητα στοιχεια,μετα βγαλτο και ξαναπερασε το και μπες με το προφιλ που εφτιαξες πριν θα εχεις καποια δωρεαν τηλ. οταν σου πει οτι τελος παρε μοναδες κτλ φτιαξε νεο προφιλ.αα ειναι για μονο σταθερα. Δεν ειναι ακριβώς ετσι. Δεν πιανει παντα. Οι κλωνοι της betamax αναγνωριζουν την ΙΡ σου και δεν σε αφηνουν να κανεις διπλοεγγραφη. Παντως εγω χρησιμοποιω το VoipDiscount εχοντας 2 λογαριασμους. Ενα απο το σπιτι με το SIEMENS С450IP και εναν αλλο που το χρησιμοποιω μεσω το φορητου οταν ταξιδευω. Με μια προπληρωμενη καρτα τους ταϊζω που και που, αν και καμια φορα μου κανει νουμερα και δεν την δεχεται. Τοτε προσπα8ω 2-3 φορες και ειναι ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.