republican Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Χρειάστηκε λίγο ψάξιμο αλλά τελικά βρήκα και το ντοκιμαντέρ που έχω δει για την πιθανή εξέλιξη της γης σε αρκετά εκατομμύρια χρόνια, μετά την εξαφάνιση του ανθρώπου, όπου είχα δει και το σχετικό με την επικράτηση των μαλακίων: http://www.thefutureiswild.com/index9801.html?level1id=3 Είναι κορυφαίο!
Strategos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 και το ξερα οτι δεν θα γλιτωσουμε απο την μαλ....α ποτε!
greeneye Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 και τι θα τρωγαν τα χταποδια αφου δε θα ειχε ψαρια ?
horsepower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Και τα ζώα που θα κυριαρχούν στις Μεσογειακές χώρες μετά από 5 εκατομμύρια χρόνια θα δανειστούν το όνομα τους από γνωστό δίποδο, θηλυκού γένους του σήμερα-->Σκρόφες
pappous_soulis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 1. Θα έμενε ο Τσακ Νόρις με τα κατοικίδιά του. 2. Θα έμενε ο Τσακ Νόρις.
Fidelio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Και τα ζώα που θα κυριαρχούν στις Μεσογειακές χώρες μετά από 5 εκατομμύρια χρόνια θα δανειστούν το όνομα τους από γνωστό δίποδο, θηλυκού γένους του σήμερα-->Σκρόφες λολ μονο κατσαριδες θα εμεναν !xaxa ...αυτο μόνο αν δεν φέρει αποτελέσματα ο .. .. ITER !
liopyr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 1. δεν θα κάναμε ανούσιες συζητήσεις. 2. δεν θα κάναμε ανούσιες συζητήσεις.
wert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 1) Απορώ πως θα αντέξει ο πλανήτης χωρίς εμένα πάνω 2) Αφού δεν θα είμαι εδώ ας γίνει ότι θέλει. Ποιός θα κλείσει το pc μου; Και επιτέλους δεν θα έχουμε εμπρηστές και θα γίνουν όλα καταπράσινα, ακόμη και οι δρόμοι θα βγάλουν δέντρα Πλάκα πλάκα όμως πλησιάζουμε συντόμος προς αυτή τη μέρα. Θα μας φάνε τα χταπόδια
Fidelio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 (...)Θα μας φάνε τα χταπόδια Dosidicus gigas / κόκκινος διάβολος , είναι το γνωστό γιγάντιο σαρκοφάγο καλαμάρι. Εκ των μαλακίων δηλαδή και η επικράτηση αυτου έναντι καρχαριών ξιφίων και τα συναφή ! Λένε οτι δεν πειράζει τον άνθρωπο , αλλά το κανουν για να μην δημιουργήσουν πανικό στην ανθρωπότητα , σε ένα ψαρά που πήγε να χαιδέψει ένα τετοιο καλαμάρι αυτο του αρπαξε με το πλοκάμι το χέρι και του έβγαλε τον ώμο! Προειδοποιηση για parent control : πι.ες. ααα! μου ρθε εικόνα καλοκαιρινή με ουζο και χταποδάκι στην σχάρα σε καμια ικαρία ξέρω γω ..
republican Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ^ Χαχαχαχαχα! Μαλάκια (προσοχή στον τόνο) rulezzzz! ΠΣ: αχ κι εμένα μου 'ρθε τώρα αυτό το χταποδάκι στα κάρβουνα, αλλά μές στο καταχείμωνο είναι λίγο οντ...
red7genius Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 καλα λενε πως το μελλον ειναι τα Terabytes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.