gus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!! Απο το πουθενά έχω κλάσει στα γέλια!!!
Crizzt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Χασκογελαω μονος μου 5 λεπτα τωρα... να σαι καλα ρε Τουφα
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 I AM KOREAN SON OF BITCH AMERICAN AMERICAN IS A PIG DO YOU WANT A HAMBURGER? DO YOU WANT A PIZZA? AMERICAN PIG IS DISGUSTING GEORGE WALKER BUSH IS A MURDERER FUCKING USA I AM DOG SON OF BITCH CAT CAT IS A PIG DO YOU WANT A CAT-NIP? DO YOU WANT A WHISKERS? CAT PIG IS DISGUSTING LONG CAT IS LOOOOOOOOOOOOONG FUCKING CATS
V for Vagelis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 :lol: Μετά και το τελευταίο ποστ έχω λιώσει... Νομίζω το topic πρέπει να μετονομαστεί σε "the toufas show"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύονται αυστηρά τα referrer links και παρακαλούνται τα μέλη να μην ακολουθήσουν τις ανόητες και απαράδεκτες "συμβουλές" του συγκεκριμένου site που κάνει διαγωνισμό spamming. Το topic κλειδώνεται και δεν διαγράφεται, από σεβασμό στη δουλειά του Toufas - άντε και του Material Defender 1032 και του the_end. Η Insomnia προειδοποιεί: οι spammers δεν είναι αποδεκτοί στο forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.