kostasgr25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά εχθές πήγα στα μαγαζία για να δώ απο κοντά ολες τις τηλεοράσεις 32" και τελικά αυτή που μου άρεσε περισότερο απο τις άλλες ήταν μια philips LCD 100Hz 32'' Cineos 32PFL9632. Αυτή πιστεύω είχε την καλύτερη εικόνα απο όλες όσες είδα!!!Άμα κανένας έχει αυτή την τηλεόραση ή την έχει δει από κοντά ας μου πεί την άποψη του!(πάντως απο τα μαγαζία οι πωλητές προσπαθούσαν να πουλήσουν samsung ή είναι τόσο καλές????)
g10rg0- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά εχθές πήγα στα μαγαζία για να δώ απο κοντά ολες τις τηλεοράσεις 32" και τελικά αυτή που μου άρεσε περισότερο απο τις άλλες ήταν μια philips LCD 100Hz 32'' Cineos 32PFL9632. Αυτή πιστεύω είχε την καλύτερη εικόνα απο όλες όσες είδα!!!Άμα κανένας έχει αυτή την τηλεόραση ή την έχει δει από κοντά ας μου πεί την άποψη του!(πάντως απο τα μαγαζία οι πωλητές προσπαθούσαν να πουλήσουν samsung ή είναι τόσο καλές????) Είναι μάλλον η καλύτερη 32άρα της αγοράς και έχει και το ambilight που αρέσει πολύ σε κάποιους. Το μόνο αρνητικό πως αρκετά κομμάτια βγάζουν κάποιον θόρυβο ενώ η τηλεόραση είναι σε κατάσταση stand by.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.