Προς το περιεχόμενο

iPod Touch - Γνώμες

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά δεν μπορώ να κάνω την αναβαθμιση με τίποτά.Το itunes όλο λάθη μου πετάει σχετικά με το δίκτυο+ότι δεν μπορώ να μπω και στο itunes store.Ενώ όλα τα άλλα λειτουργούν ταχύτατα.

Σημείωση το δοκίμασα και χωρίς firewall.Σε PC.

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς πρόγραμμα που να ενώνει το video(avi,mp4...) με τους υποτιτλους ωστε να μπορω μετά να το δω στο ipod touch?

Δηλαδή να κάνει τους υπότιτλους εικόνα πάνω στο video....

Hellp me!!!!:whistle:

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς πρόγραμμα που να ενώνει το video(avi,mp4...) με τους υποτιτλους ωστε να μπορω μετά να το δω στο ipod touch?

Δηλαδή να κάνει τους υπότιτλους εικόνα πάνω στο video....

Hellp me!!!!:whistle:

Κατεβασε το προγραμματακι απο δω http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php και θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα.Κανει 2-3 λεπτα να ενσωματωσει τους υποτιτλους σε .avi αρχεια και μετα μετατρεπεις το αρχειο σε mp4 η οτι θελεις.:-)

Δημοσ.

παιδια ο browser εχει ενσωματωμενο flash player για να βλεπεις streaming videos? το ιντερνετ δουλεβει οπως στα pc η πσιλοκολαει στο φορτωμα? τηλεοραση και ραδιο online μπορεις να δεις? γενικος τα videos που ειναι σε καποια sites

Δημοσ.

Εμένα το μόνο που με απασχολέι (και γι αυτο δεν έχω κινηθεί σε αγορα iphone/ipod touch) είναι ότι δεν το βάζεις στην τσέπη και φεύγεις... Ειδικά που αλλάζω συνεχώς τραγούδι και σχεδόν ποτέ δεν παίζει ένα τραγούδι ολόκληρο όταν περπατάω/λεωφορείο/κλπ...

Δημοσ.

Πάντως έχει ειδικό εικονίδιο για YouTube. Το ipod touch είναι καταπληκτικό gadget αν και πιο πολύ μου κάνει για palm υπολογιστής παρά για mp3 player. Εγώ το χρησιμοποιώ πιο πολύ για να μπαίνω στο internet χωρίς να σηκωθώ από το κρεβάτι !!!

Δημοσ.
Πάντως έχει ειδικό εικονίδιο για YouTube. Το ipod touch είναι καταπληκτικό gadget αν και πιο πολύ μου κάνει για palm υπολογιστής παρά για mp3 player. Εγώ το χρησιμοποιώ πιο πολύ για να μπαίνω στο internet χωρίς να σηκωθώ από το κρεβάτι !!!

και εγω γιαυτο το θελω,αλλα αφου δεν εχει flash player sto browser δεν ξερω κατα ποσο καλος ειναι...msn εχει τουλαχιστον? games της προκοπης?

Δημοσ.
Εγώ το χρησιμοποιώ πιο πολύ για να μπαίνω στο internet χωρίς να σηκωθώ από το κρεβάτι !!!
και εγω γιαυτο το θελω,

δηλαδή παιδιά στα γενέθλια σας, το ιδανικό δώρο είναι ένας καθετήρας?

Δημοσ.

Για θήκη σας προτε'ινω αυτήν

Την αγόρασα , είναι πολύ καλή, έχει αυτό πίσω για τα ακουστικά, και έχει και screen protector στον οποίο δεν μένουν πάνω οι δαχτυλιές, αλλά με τα κλειδία μαζί νομίζω ότι χαράσεται.Έχει και άλλες θήκες ο τύπος.Σε 5 μέρες έφτασε.

http://cgi.ebay.com/DLO-JamJacket-Black-Case-Skin-LCD-Guard-for-iPod-Touch_W0QQitemZ180178366462QQihZ008QQcategoryZ56170QQtcZphotoQQcmdZViewItem

όταν το πήρα εγώ τα μεταφορικά τα είχε 9 δολλάρια,τώρα δεν ξέρω γιατί τόσο.Πάντως είναι πολύ βολική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...