afantos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 καλύτερα πάρε ipod γιατί το τηλέφωνο μάλλον δεν θα παίζει εδώ!
topgunidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 καλά δεν μπορώ να κάνω την αναβαθμιση με τίποτά.Το itunes όλο λάθη μου πετάει σχετικά με το δίκτυο+ότι δεν μπορώ να μπω και στο itunes store.Ενώ όλα τα άλλα λειτουργούν ταχύτατα. Σημείωση το δοκίμασα και χωρίς firewall.Σε PC.
Redman1990 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς πρόγραμμα που να ενώνει το video(avi,mp4...) με τους υποτιτλους ωστε να μπορω μετά να το δω στο ipod touch? Δηλαδή να κάνει τους υπότιτλους εικόνα πάνω στο video.... Hellp me!!!!
gdimoulas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς πρόγραμμα που να ενώνει το video(avi,mp4...) με τους υποτιτλους ωστε να μπορω μετά να το δω στο ipod touch?Δηλαδή να κάνει τους υπότιτλους εικόνα πάνω στο video.... Hellp me!!!! Κατεβασε το προγραμματακι απο δω http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php και θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα.Κανει 2-3 λεπτα να ενσωματωσει τους υποτιτλους σε .avi αρχεια και μετα μετατρεπεις το αρχειο σε mp4 η οτι θελεις.
Redman1990 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν χρειάζετε καμοιά ιδιαίτερη ενέργεια για να δώ τα βιντεο μου στην τηλεόραση με tv out?
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Όποιος έχει βαρεθεί το ipod touch του ας μου στείλει ένα pm να κουβεντιάσουμε λίγο.
hackfree3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 παιδια ο browser εχει ενσωματωμενο flash player για να βλεπεις streaming videos? το ιντερνετ δουλεβει οπως στα pc η πσιλοκολαει στο φορτωμα? τηλεοραση και ραδιο online μπορεις να δεις? γενικος τα videos που ειναι σε καποια sites
georgeadams Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Όχι, το mobile safari δεν έχει ακόμα υποστήριξη για flash.
hackfree3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 αααααα κριμα...στο μελλον θα εχει? ε δεν λεει τωρα να εχεις ιντερνετ σαν τα κινιτα....σου σπαει τα νευρα....
zuratharamon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα το μόνο που με απασχολέι (και γι αυτο δεν έχω κινηθεί σε αγορα iphone/ipod touch) είναι ότι δεν το βάζεις στην τσέπη και φεύγεις... Ειδικά που αλλάζω συνεχώς τραγούδι και σχεδόν ποτέ δεν παίζει ένα τραγούδι ολόκληρο όταν περπατάω/λεωφορείο/κλπ...
afantos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως έχει ειδικό εικονίδιο για YouTube. Το ipod touch είναι καταπληκτικό gadget αν και πιο πολύ μου κάνει για palm υπολογιστής παρά για mp3 player. Εγώ το χρησιμοποιώ πιο πολύ για να μπαίνω στο internet χωρίς να σηκωθώ από το κρεβάτι !!!
hackfree3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως έχει ειδικό εικονίδιο για YouTube. Το ipod touch είναι καταπληκτικό gadget αν και πιο πολύ μου κάνει για palm υπολογιστής παρά για mp3 player. Εγώ το χρησιμοποιώ πιο πολύ για να μπαίνω στο internet χωρίς να σηκωθώ από το κρεβάτι !!! και εγω γιαυτο το θελω,αλλα αφου δεν εχει flash player sto browser δεν ξερω κατα ποσο καλος ειναι...msn εχει τουλαχιστον? games της προκοπης?
inout Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ το χρησιμοποιώ πιο πολύ για να μπαίνω στο internet χωρίς να σηκωθώ από το κρεβάτι !!! και εγω γιαυτο το θελω, δηλαδή παιδιά στα γενέθλια σας, το ιδανικό δώρο είναι ένας καθετήρας?
afantos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Όχι αλλά μετά από 1500 push ups και 6 ώρες λιώσιμο στα βάρη, χρειάζεται...
topgunidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Για θήκη σας προτε'ινω αυτήν Την αγόρασα , είναι πολύ καλή, έχει αυτό πίσω για τα ακουστικά, και έχει και screen protector στον οποίο δεν μένουν πάνω οι δαχτυλιές, αλλά με τα κλειδία μαζί νομίζω ότι χαράσεται.Έχει και άλλες θήκες ο τύπος.Σε 5 μέρες έφτασε. http://cgi.ebay.com/DLO-JamJacket-Black-Case-Skin-LCD-Guard-for-iPod-Touch_W0QQitemZ180178366462QQihZ008QQcategoryZ56170QQtcZphotoQQcmdZViewItem όταν το πήρα εγώ τα μεταφορικά τα είχε 9 δολλάρια,τώρα δεν ξέρω γιατί τόσο.Πάντως είναι πολύ βολική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.