iignatios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 mipos to exi kanis i toexi dei sekapio site?<BR>thnks
DownUNDERground Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Ω φιλαράκο άμα το βρεις ρίξε σύρμα.Το θέλω κι εγώ.ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ.ΠΟΡΩΣΗ.Το ψάχνω κάτι μήνες και δεν το βρίσκω πουθενά.Ούτε το "Κατάσταση ανάγκης".Αν βρεις οποιοδήποτε από τα 2 ενημέρωσε.Το ίδιο κι εγώ.Έτσιιι;;;
DownUNDERground Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 Φίλε δεν το βρισκα πουθενά το τραγούδι και πήρα όλο το CD.Αν το θες σε MP3...
MTS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 File kai gw to psaxnw to kommati. Auto pou 8elw na rwtisw einai, an olo to cd einai kalo kai oxi mono 1-2 kommatia. An nai, 8a paw na to agorasw kai egw, giati aksizei na agorasoume tin kali mousiki. De symfwneite?
iignatios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 file DownUNDERground an mporeis kane ena upload kapou to sigkekrimeno kommati.<BR>ego exo ton nama-mia kiriaki psilospanio...alla sta 98kbps.<BR>thanks
DownUNDERground Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 MTS αξίζει χαλαρά.Μόνο που θα δυσκολευτείς κάπως να το βρεις.Εγώ πήγα Metropolis καντρικό, δεν το είχαν και πήγα στο άλλο που έχει μόνο ελληνικά και μετά από ψάξιμο το βρήκα.<P>Για τους άλλους θα κοιτάξω να το ανεβάσω κάπου και θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.