Gibs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μπαίνω στο ψητό Θέλω να ανοίξω την port 80 για να στήσω το δικό μου site με την βοήθεια του no-ip.Όμως όταν άνοιξα την port και δοκίμασα το url μου,με έβγαλε στο menu του router μου. Ξέρει κανείς,πώς αλλάζω την port του config του router μου?
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 mesa apo to menu prepei na iparxei epilogi pou na sou leei logika pou tha apantaei to router.toulaxiston sto zyxel ipirxe.
Gibs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι,μήπως κανένας έχει καμιά άλλη ιδέα? Υ.Γ. Μήπως ξέρει κανείς κανα tutorial για DynDNS....for dummies που λέμε?
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι,μήπως κανένας έχει καμιά άλλη ιδέα? Υ.Γ. Μήπως ξέρει κανείς κανα tutorial για DynDNS....for dummies που λέμε? tutorial den exo brei kapoualla den to theoro kati diskolo.an mpeis sto site ite auto ite http://www.no-ip.info ine eukolo.
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 exeis kanei port forward tin thira 80 sto pc px stin ip 192.168.1.33 i perimeneis na pexei o server xoris port forward?
furious99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μπαίνω στο ψητό Θέλω να ανοίξω την port 80 για να στήσω το δικό μου site με την βοήθεια του no-ip.Όμως όταν άνοιξα την port και δοκίμασα το url μου,με έβγαλε στο menu του router μου. Ξέρει κανείς,πώς αλλάζω την port του config του router μου? Επειδή το έχω, όταν πήγα κάποια στιγμή να κάνω port forward την πόρτα 80 (εκεί που λέει virtual servers), μου έβγαλε μήνυμα ότι η θύρα για το ίντερνετ ή το router δε θυμάμαι θα μετακινηθεί στην 8080. Άρα πρέπει να την αλλάξει αν τη χρησιμοποιήσεις για κάτι άλλο...
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 to poli tou router na ginei 8080 gia to remote logika.
Commentator Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μπαίνω στο ψητό Θέλω να ανοίξω την port 80 για να στήσω το δικό μου site με την βοήθεια του no-ip.Όμως όταν άνοιξα την port και δοκίμασα το url μου,με έβγαλε στο menu του router μου. Ξέρει κανείς,πώς αλλάζω την port του config του router μου? πφφφ... :-D
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 ego akoma rotao an ekanes port forward kai an i dokimi egine apo mesa apo to lan i apexo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.