maouris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 παιδια δουλευα το pidjin μεχρι τωρα αλλα πριν καμια βδομαδα δοκιμασα το amsn.μια χαρα ειναι ως προγραμμα αλλα με πολλα bugs δυστηχως,σε σημειο που να μην μπορεις να το λειτουργησεις.ξερετε καποιο αλλο προγραμμα σταθερο που να σου εχει και το video conference kai nudges και οτιδηποτε αλλο παρομοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 παιδια δουλευα το pidjin μεχρι τωρα αλλα πριν καμια βδομαδα δοκιμασα το amsn.μια χαρα ειναι ως προγραμμα αλλα με πολλα bugs δυστηχως,σε σημειο που να μην μπορεις να το λειτουργησεις.ξερετε καποιο αλλο προγραμμα σταθερο που να σου εχει και το video conference kai nudges και οτιδηποτε αλλο παρομοιο? Χρησιμοποιώ το aMSN εδώ και καιρό και δεν είχα σοβαρά προβλήματα. Για άλλο ΙΜ εκτός από yahoo messenger (που είναι συμβατός με ΜΣΝ πλέον) δε ξέρω. Τι προβλήματα όμως σου κάνει το aMSN ? ίσως δεν είναι κάτι δύσκολο να φτιαχτεί ! στο λέω επειδή κι εγώ ήμουν στο ψάξιμο, και κατέληξα πως το aMSN είναι από τα καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 kopete +1 εχει plugins για camera αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτέ τι διανομη εχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ kopete λέω. Η κάμερα μια χαρά δουλεύει. Μέσω v4l (video 4 Linux). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread ούτε εμένα μου έχει δημιουργήσει προβλήματα ο amsn.κ ο kopete καλός είναι πάντως. κατεβάζεις το script απο δώ,το τρέχεις κ ξεμπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyb3rt0l1s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 amsn και kopete είναι τα 2 που παίζουν. Προσωπικά προτιμώ το πρώτο που υποστηρίζει και video conferencing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 emesene αλλά δεν ξέρω τι παίζει με βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maouris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 δν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα ο αμσν στο login εχει φορες που δν μπενει,αλλες φορες κολλαει καθως προσπαθει να μπει,μου κανει αρκετα περιεργα,μπορει να γραφω και να μου λεει δν τα παρεδωσε,ενω με το msn messenger δν ειχα ποτε τετοια προβληματα,τουλαχιστον με το 7.5 και μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 εμενα παιδια το μονο που δε μου ερεσει στο aMSN ειναι που δε4ν εχει τη δυνατοτητα να σου λεει ποιο τραγουδει ακους για πρωσοπικο μνμ...αυτο μονο...κατι το οποιο στο Kopete υπαρχει... απο την αλλη το aMSN σαν προγραμμα μου φαινεται πολυ πιο πληρες....αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maouris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 δν ξερω μπορει να φτεει τπτ στα ubuntu .παντος δν ειναι στα supported προγραμματα στο add/remove οποτε αν πραγματι ηταν τελειως σταθερο θα υπηρχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 δν ξερω μπορει να φτεει τπτ στα ubuntu .παντος δν ειναι στα supported προγραμματα στο add/remove οποτε αν πραγματι ηταν τελειως σταθερο θα υπηρχε Όσο για αυτό που κολλάει στην αρχή, παρατήρησα ότι το κάνει ΠΑΝΤΑ τη πρώτη φορά που θα μπεις με κάποιο account. Όταν κάνεις exit και μετά ξαναμπείς, δε σου κολλάει ξανά... Εγώ το έχω και μπαίνει αυτόματα, δε ξέρω αν το κάνει κάθε φορά που θα μπαίνει νέος χρήστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ kopete λέω. Η κάμερα μια χαρά δουλεύει. Μέσω v4l (video 4 Linux). [offtopic]Αλήθεια ποια κάμερα έχεις φίλε firewalker; Γιατί τώρα στις γιορτές μια κάμερα αποτελεί καλό δωράκι.... [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 εμενα παιδια το μονο που δε μου ερεσει στο aMSN ειναι που δε4ν εχει τη δυνατοτητα να σου λεει ποιο τραγουδει ακους για πρωσοπικο μνμ...αυτο μονο...κατι το οποιο στο Kopete υπαρχει...απο την αλλη το aMSN σαν προγραμμα μου φαινεται πολυ πιο πληρες....αυτα... Και όμως γίνεται (με το music plugin)... Ρίξε μια ματιά εδώ. ;Eχει πολλά καλούδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.