Προς το περιεχόμενο

Mathimata gia toumperleki?

Mike21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Min to gelas katholou! ta toumperlekia stin agora exoun ginei anarpasta.. logw prodromou, mpainoun ta pitsirikia kai lene thelw to toumperleki tou prodromou!!!!! An einai dinaton...

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by gatoulis:

<strong>Pantws gia klarino opoios thelei sto www.dwra-bigbrother-boulgaria-ksekoliasma.com

I kopela to katexei to organo!! grin.gif" border="0

Tin kseroun kati simfitites mou,apo to kordelio thessalonikis.</strong><hr></blockquote><p>Kala re gatouli toso kairo pou hsoun?

Twra petas tis bombes? grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <p>The truth is out there..

wink.gif" border="0

Δημοσ.

Πάντως το τουμπερλέκι δεν "μαθαίνεται".Πρέπει να έχεις το ρυθμό μέσα σου για να παίξεις.Εγώ ξεκίνησα μόνος μου ερασιτεχνικά και τώρα μπορώ να πω ότι παίζω καλούτσικα.Θα έλεγα ότι δεν έχει σχέση με τέχνη αλλά με ενέργεια.Σαν τη διαφήμιση του Kalhua...Drink the rythm.

ʼντε γεια μας! (χικ!)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον πρωλαλήσαντα πως θέλει ρυθμό το τουμπερλέκι και όσο για τον Χρήστο και την Δώρα το παλικάρι παλικάρι πρέπει να τρώει καλά τώρα έξω αν δεν έκανε τίποτα μέσα{δεν το νομίζω}.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...