Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομαι βοηθεια για την ασυρματη συνδεση ενος 2ου υπολογιστη με το router μου.

hophop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα router baudtec με το οποιο και συνδεομαι στο διαδικτυο. Το ρουτερ εχει και την δυνατοτητα για wifi. Λοιπον εδω εχω προβλημα. Αγορασα μια καρτα PCI αυτη και την εβαλα στον υπολογιστη που θελω να συνδεσω. Εκανα εγκατασταση των οδηγων της καρτας ολα κανονικα. Τωρα τι πρεπει να κανω για να εχει προσβαση αυτος ο υπολογιστης στο ιντερνετ?

συγχωρεστε με για την ασχετοσυνη που με δερνει

ευχαριστω

Δημοσ.

ψαχνεις δικτυα με την ασυρματη που πηρες και θα σου εμφανισει το router σου

θα εχει καποιο utility και θα ναι ακομα πιο απλο, απλα κλειδωσε το router γιατι θα κανει παρτυ η γειτονια

Δημοσ.

εψαξα δικτυο,και βρηκα μονο το δικο μου OTE CONNX. εκανα activate,παρολα αυτα δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο..Καμια ιδεα?

Δημοσ.

γεια χαρα!ειμαι και γω καπωσ ασχετος προσπαθησα και γω το ιδιο πριν καποιο καιρο και απο οσο θυμαμαι με βοηθησε οτι ειχα xp sp2 στο να αναγνωριση καλυτερα την καρτα!δευτερων μπεσ μεσ στο λογισμικο του router και κανε τισ αναλογεσ ρυθμισεισ για wireless μπορει κατι να μην εχεισ ενεργοποιησει!επισησ βοηθησε πολυ το το λογισμικο τησ καρτας!τελοσ σε καποιο format που εκανα οταν το ξαναστησα το pc δεν χρειαστηκε να κανω τπτ πατησα στο ie και μπηκα κανονικα!τωρα δεν ξερω!σιγουρα θα σε βοηθησουν πιο γνωστεσ απο μενα εδω μεσα;)

Δημοσ.
εψαξα δικτυο,και βρηκα μονο το δικο μου OTE CONNX. εκανα activate,παρολα αυτα δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο..Καμια ιδεα?

Θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το DHCP στο router σου, και στα properties της ασύρματης σύνδεσης, στο TCP/IP, να είναι "obtain ip automatically".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...