Προς το περιεχόμενο

Ερώτημα για full HD PC

sota-3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φτιαξει μια συνθεση που θελω να αγορασω κοματι κοματι για στησω ενα full hd pc + monitor

το κουτι δεν εχ καταληξει ακομα αν θα ειναι συμβατικο tower η΄ σαλονατο media pc case.

το συστημα θα αποτελειτε απο :

Intel Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz) επεξεργαστης

Asus P5K Premium WiFi-AP (s775, DDR2) μητρικη

TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 1066MHz Dark μνημη

Asus 8600 GTS Silent 256MB HDCP γραφικων

WD 150 GB Raptor-X (10000rpm, 16MB, SATA) σκληρος

PIONNER BDC-202BK BLU-RAY SATA blue ray player

MICROSOFT XBOX 360 HD-DVD PLAYER hd dvd (εχω βρει drivers και για xp)

Eizo TFT 24'' HD2441W Titanium full hd οθονη *

*στην οθονη ειμαι ακομα σε σκεψεις μπορει να προχωρησω και σε αγορα καποιας Sony bravia full HD με

ενσωματομενο ψηφιακο - αναλογικο δεκτη TV αλλα οι τιμες ακομα τσουζουν.

τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης :

1) το blue ray και το HD DVD θα δουλεψουν μαζι , η' θα εχω τιποτα ντραβαλα , το εχει δοκιμασει κανεις ?

2) τι τροφοδοτικο προτεινετε.

3) τι λειτουργικο προτεινετε.

thanx

Δημοσ.

θα φτασουν 600w ρε συ?

το 10αρι δισκο το θελω και gia gaming

προβλημα με θορυβους δεν εχω

ελπιζω να μην φρικαρει το συστημα με hddvd + bray

Δημοσ.

Μια σημείωση.. H ASUS δεν αναφέρει μνήμες teamgroup στη λίστα με τις μνήμες που υποστηρίζει το μοντέλο σου. Επειδή έχω παρόμοια μητρική και ξέρω ότι είναι περίεργη προτίμησε KINGSTON η S3

Δημοσ.

Για home cinema πρέπει να έιναι το σύστημα αθόρυβο.

1)VGA

Κάρτα γραφικών για ταινίες HD επιβάλλεται να πάρεις ATI, τόσο από ποιότητα εικόνας όσο και από επιτάχυνση αποσυμπίεσης σε VC-1 & MP4 (αν βάλεις Nvidia θα σου καταναλώνει τουλάχιστον διπλάσια ισχύ CPU)

http://www.tomshardware.com/2007/10/26/avivo_hd_vs_purevideo/page9.html

Πάρε την 2600XT, βγαίνει με παθητική ψύξη από Gigabyte, MSI & Sapphire σίγουρα, γύρω στα 100-120

Υπάρχει και η 2600Pro που με παθητική ψύξη πάει γύρω στα 80.

2) Σκληρό δίσκο

Τον raptor ξέχνα τον, κάνει θόρυβο.

Θα σου πρότεινα Hitachi, και να τρέξεις το Feature Tool για να τον βάλεις σε silent mode (Το έχω δοκιμάσει. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι λειτουργεί ακόμα και όταν έκανα defrag).

3) Ψύξη επεξεργαστή.

Η υδρόψυξη είναι τσιμπημένη, οπότε πάρε κάποια ψήκτρα με μεγάλο αθόρυβο ανεμιστηράκι.

Δημοσ.
Για home cinema πρέπει να έιναι το σύστημα αθόρυβο.

1)VGA

Κάρτα γραφικών για ταινίες HD επιβάλλεται να πάρεις ATI, τόσο από ποιότητα εικόνας όσο και από επιτάχυνση αποσυμπίεσης σε VC-1 & MP4 (αν βάλεις Nvidia θα σου καταναλώνει τουλάχιστον διπλάσια ισχύ CPU)

http://www.tomshardware.com/2007/10/26/avivo_hd_vs_purevideo/page9.html

Πάρε την 2600XT, βγαίνει με παθητική ψύξη από Gigabyte, MSI & Sapphire σίγουρα, γύρω στα 100-120

Υπάρχει και η 2600Pro που με παθητική ψύξη πάει γύρω στα 80.

2) Σκληρό δίσκο

Τον raptor ξέχνα τον, κάνει θόρυβο.

Θα σου πρότεινα Hitachi, και να τρέξεις το Feature Tool για να τον βάλεις σε silent mode (Το έχω δοκιμάσει. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι λειτουργεί ακόμα και όταν έκανα defrag).

3) Ψύξη επεξεργαστή.

Η υδρόψυξη είναι τσιμπημένη, οπότε πάρε κάποια ψήκτρα με μεγάλο αθόρυβο ανεμιστηράκι.

+1 εκτος του οτι πλεον οι 8500, 8600 και 8800(GT μονο) εχουν αντιστοιχες επιδοσεις με τις 2χχ0 και 3χχ0 ΑΤΙ. Μονο τα συγκεκριμενα μοντελα ομως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...