Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια απο διαφημίσεις.

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by privateer:

<strong>Scorpions-Hurricane2000</strong><hr></blockquote><p>Thanks ....<p>Αυτό ήταν, το κατέβασα άμεσα από το Audiogalaxy !<p>Mike

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by J_Walker:

<strong>Mιά ερώτηση και από εμένα... Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τη μουσική που ακούγεται στη διαφήμηση της εκπομπής για το WRC του Star? Απ'οτι μου'χουν πει πρέπει να είναι η ίδια που ακούγεται και στο Colin McRae Rally. </strong><hr></blockquote>

Για δοκίμασε NEW ORDER - Confusion.

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by jethrotull:

<strong>Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση του METAXA ;<p>obliged...</strong><hr></blockquote><p>SUGARBABES - Overload

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Physics_Rulez:

<strong>re paidia, kserei kaneis to tragoudaki pou evaze palia sti diafimisi tou alpha digital? to idio tragoudaki itan kai sti diafimisi tou makedonia tv. <p>Thanks! wink.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Mipos enoeis ayto: Genaside Ii - New Life Iv The Hunted ?

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by michaelogr:

<strong>gia ton "man with no name"

gia dokimase auto

chumbawamba - football song<p>

elpizw na einai auta . . . .</strong><hr></blockquote><p>distixos den einai auto , to erothma paramenei euxaristo pantos

Δημοσ.

γειααα ! σαααας !

στη διαφήμιση της 3bit παίζει τραγουδάκι ! από τους στίχους έχω μπορέσει να ακούσω . . . "in the water" πολλούς ε ? ξέρει κανείς ποιο είναι ?

πρέπει να έχει δει τη διαφήμιση βέβαια !

κάποια παιδιά πάνε εκδρομή , δείχνει καταράχτες και τέτοια τοποία βουνού . . . smile.gif" border="0 <p>ξέρει κανείς ποιο είναι ?

πρέπει να έχει δει τη διαφήμιση βέβαια !<p>ελπίζω να βρεθεί

α ακόμα ενα του OPEL νομίζω "it is a man world"<p>thx wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...