Hal9000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Σε τροχιά για τις τελικές εκδόσεις του πρώτου Service Pack για τα Windows Vista καθώς και του τρίτου Service Pack για τα Windows XP, η Microsoft διαθέτει από σήμερα δημόσια τις πρώτες δοκιμαστικές τους εκδόσεις για εκτενέστερο έλεγχο από κάθε ενδιαφερόμενο. Η δοκιμαστική έκδοση του Windows XP SP3 περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για το δημοφιλές λειτουργικό της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου και των νέων χαρακτηριστικών ασφαλείας που έχουν ενσωματωθεί από το δεύτερο Service Pack. Το Windows Vista SP1 θα διαθέτει εκτός από όλες τις ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως το Hotpatching που μειώνει τον αριθμό των επανεκκινήσεων που πρέπει να κάνετε στον υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση κάποιας ενημέρωσης. Οι τελικές εκδόσεις των Service pack για τα Windows Vista και Windows XP αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. Download: Windows Vista Service Pack 1 RC Αγγλική έκδοση | Ελληνική έκδοση | x64 έκδοση Download: Windows XP Service Pack 3 RC Site: Ανακοίνωση της Microsoft
21century Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ καλή κίνηση, φυσικά θα περίμενα λίγο να δούμε την τελική τους μορφή. Ηδη τώρα που γράφω με XP βλέπω ότι η ΜΣ με ενημερώνει ότι έχουμε νεες ενημερώσεις από το σχετικό εικονίδιο!
xolloth Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 θα περιμενω την τελικη εκδοση που θα ειναι και με την μορφη update. σιγουρα πραγματα.
ata1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά τι νέα υπάρχουνε? Θα έχει και στην εμφάνιση διαφορές στα xp?
Bl1nd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 An to dokimase kaneis peite mas entypwseis pls, (latency, drivers, devices, taxythta)
mourlos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 μια φορα την πατας με την Μ.Σ. θα αναμεινω τις τελικες εκδοσεις....βαρεθηκα να ειμαι πειραματοζωο της....
Bl1nd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ...nai alla esy eisai mourlos kai mporei na kanei kai kafe! hehe, an exeis vista kai den exeis gyrisei se xp pali poly poly na dialy8oun ta panta kai telika na gyriseis se xp, opote xarh 8a sou kanei
kostelo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Το SP3 που δινεται στο πρωτο ποστ ειναι μονο για την αγγλικη εκδοση των XP ή μπαινει και στα ελληνικα?
palawiaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Tο SP3 το έχω κανα μήνα,έκδοση 3205.Αρνητικό δεν παρατήρησα πουθενά.Σου δίνει όντως την ιδέα ότι πάει πιο γρήγορα το λειτουργικό
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Tο SP3 το έχω κανα μήνα,έκδοση 3205.Αρνητικό δεν παρατήρησα πουθενά.Σου δίνει όντως την ιδέα ότι πάει πιο γρήγορα το λειτουργικό Iδιο build με την rc ειναι αυτο που εχεις?
palawiaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω,και ετοιμαζόμουνα να το ρωτήσω και εγώ ---Τελικά ναι ίδια έκδοση είναι--- 6.2.29.0
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Server too busy... Πολυ μικρο δεν ειναι αυτο για τα Βιστα?
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Iδιο build με την rc ειναι αυτο που εχεις? Όχι το 3244 είναι αυτό στο link..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα