Προς το περιεχόμενο

Aλλαγή επεξεργαστή

jkont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία.

Σε έναν υπολογιστή με P IV 2.66 (s478) θέλω να αλλάξω τον επεξεργαστή με έναν P IV 3.00 HT .

Tα WindowsXP Pro που έχει είναι γνήσια . Υπάρχει περίπτωση μετά την αλλαγή να μου κλειδώσουν τα Windows ;

Σημειωτέον , ο υπολογιστής χρησιμοποιείται σε επαγγελματικό χώρο.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ .

Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με τυχόν ανεβασμένες θερμοκρασίες λόγω της υψηλότερης συχνότητας λειτουργίας .

Ο υπολογιστής είναι επώνυμος (Ηewlett-Packard) και πολύ αθόρυβος.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με τυχόν ανεβασμένες θερμοκρασίες λόγω της υψηλότερης συχνότητας λειτουργίας .

Γι'αυτό αλήθεια ποιά είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι η διαφορά στη συχνότητας λειτουργίας , είναι και τόσο μεγάλη που να σου αυξήσει και τις θερμοκρασίες.Θα τον αλλάξεις μόνος σου τον επεξεργαστή ή θα τον πάς στην Ηewlett-Packard ?? Αν τους τον πάς, ρώτα τους, κι' αν σου πούν οτι θα ζεσταίνεται πες τους να σου βάλουν και καλύτερη ψύξη (αλλά το ίδιο αθόρυβη).

Δημοσ.
Έχω μια απορία.

Σε έναν υπολογιστή με P IV 2.66 (s478) θέλω να αλλάξω τον επεξεργαστή με έναν P IV 3.00 HT .

Tα WindowsXP Pro που έχει είναι γνήσια . Υπάρχει περίπτωση μετά την αλλαγή να μου κλειδώσουν τα Windows ;

Σημειωτέον , ο υπολογιστής χρησιμοποιείται σε επαγγελματικό χώρο.

Κοίταξες αν η μητρική που έχεις μπορεί να "σηκώσει" τον επεξεργαστή που έχεις;

Δημοσ.
Κοίταξες αν η μητρική που έχεις μπορεί να "σηκώσει" τον επεξεργαστή που έχεις;

Ναι , έχω αναβαθμίσει και το BIOS για υποστήριξη HyperThreading.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αλλαγή επεξεργαστή στο ίδιο motherboard-chipset

Στο ίδιο m/b --chipset, άλλαξα προχτές τον CoreDuo 2,4 Ghz E6600 σε CoreDuo 3 Ghz E6850 (και τις μνήμες 2x1GB DDR2 από Muskin σε OCZ) και μου κλείδωσαν τα Vista Ultimate. Mόνο με νέα εγκατάσταση έλυσα το πρόβλημα. Kανόνα δε βγάζω, αλλά αναφέρω τι μου έτυχε.

Δημοσ.
Στα XP θα χρειαστει να κανεις regisration καθε φορα που αλλαζεις κατι απο το hardware

Τώρα με μπερδέψατε ...

Δημοσ.
Tα WindowsXP Pro που έχει είναι γνήσια

αφου ειναι γνήσια δεν υπαρχει πρόβλημα.

ακομα κι αν θεωρηθει major upgrade παιρνεις ενα τηλ και ενεργοποιείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...