Προς το περιεχόμενο

Jack Keane

JRIXM8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα, όπως φαίνεται, αρκετά ενδιαφέρων point 'n click adventure, που κυκλοφόρησε πρίν λίγο καιρό πρώτα στην Ελλάδα! (από τις αγγλόφωνες χώρες). Με χιουμοριστικούς διαλόγους, "στυλ" που θυμίζει Monkey Island και με την περιπέτεια να εξελίσεται σε διάφορα μέρη, από το Λονδίνο μέχρι τις ζούγκλες της Ινδίας!

http://www.jackkeane.com

Trailer:

[gt]26115[/gt]

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχει και καλά puzzle, θα μιλάμε για απίστευτο διαμάντι...

...Ώρες-ώρες, με αφορμή ένα άλλο παιχνίδι για το οποίο θα ανοίξω thread, τα παίρνω πολύ άσχημα με τη χειραγώγηση των περιοδικών και των sites.

Δημοσ.

Φαίνεται όντως αρκετά ωραίο.Μου θυμίζει πολύ τα runaway.

Έχω την αίσθηση πάντως ότι κάπου το είχε ξαναπάρει το μάτι μου στο φόρουμ.Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά όμως.

Για να δούμε.Πιστεύω πως θα έρθει και σε ελκυστική τιμή.Δεν ξέρω, αλλά αυτή τη διαίσθηση έχω!

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από τον Παπασωτηρίου 39,99. Το έχει και το e-shop 37,90. Μέχρι στιγμής όσο έχω παίξει αξίζει τα λεφτά του αλλά θέλω να το δω μέχρι το τέλος για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα το τερμάτισα. Το παιχνίδι άξιζε τα λεφτά του ως το τελευταίο cent! Η διάρκεια του είναι πολύ μεγάλη (τουλάχιστον με τον ρυθμό που παίζω εγώ!), οι γρίφοι του είναι αρκετά καλοί και ενδιαφέροντες, οι χαρακτήρες παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία και έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά στις φωνές των χαρακτήρων αλλά απ' ότι είδα η ομάδα πίσω από το voice acting είναι η ίδια με το Runaway. Βρήκα εξαιρετικό το ότι σου δίνει την δυνατότητα να χειριστείς 2 χαρακτήρες!

Στα αρνητικά βάζω, μερικά bug που βρήκα και 2-3 φορές κολούσε τελείως το παιχνίδι και με πέταξε στα windows, το ότι μερικοί γρίφοι είναι παραπάνω από εμφανείς και δεν μου άρεσε η κίνηση των χαρακτήρων.

• 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

To "Jack Keane" είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι!!! Το καλύτερο adventure που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια! Έχει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλοδουλεμένη ιστορία, πάρα πολύ όμορφα γραφικά, και ωραία puzzles. Το πιο καλό από όλα όμως είναι η πραγματικά τεράστια διάρκειά του. Σε όσους αρέσουν τα χιουμοριστικά point n click adventure είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να έχουν στη συλλογή τους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...