alexmor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μεγεια μου. Μολις σημερα αγορασα το πολυποθητο ΧΒΟΧ απο Public με την εκπτωση 12% ΧΒΟΧ bundle με Viva pinata k Forza 2,Extra Wireless Controller,Play n Charge kit συνολο 365Ε Οχι ασχημα πιστευω. Το Χβοχ ειναι TEAM=ADUE ,lot 746 ,203W . Κ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΘΕΛΩ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI !!!! Ποιο μου προτεινετε ??? Οσο πιο φτηνο τοσο το καλυτερο !!! Ρωταω για καποια δοκιμασμενη λυση που κλειδωνει κανονικα , γυρω στο 1,5 μ κ απο που το πηρατε !!!! Α!!! Κ κατι αλλο : υπαρχει καποια καλη λυση εξωτερικης ψυξης για να εχω ησυχο το κεφαλι μου? Δε θελω να το ανοιξω ουτε να το φλασαρω!!!Ναναι καλα το play.com!!!! Ευχαριστω
Bougas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Οσο πιο φτηνο τοσο το καλυτερο !!! οσο ποιο φτηνο,τοσο χειροτερη ποιοτητα.παρε ενα καλο με 30+ ευρω.
alexmor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ΦΙλε Μπουγα καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αυτο που λες ειναι τελειως αβασιμο ,γιατι δε το στηριζεις σε κατι συγκεκριμενο . Ζητησα δοκιμασμενη λυση . Κ επισης επειδη εχω διαβασει κ αλλα τοπικ για τα καλωδια HDMI δεν φαινεται να ισχυει αυτο που λες κ ειδικα στις μικρες αποστασεις ,δηλ. στο 1,5 μ .Απο οσο διαβασα σε αλλα τοπικ κ φορουμ απο τη στιγμη που το καλωδιο κλειδωσει οι διαφορες ειναι μηδαμινες .Επαναλαμβανω ειδικα στις μικρες αποστασεις . Για αυτο ζηταω κατι δοκιμασμενο .Καποιος που εχει αγορασει κ εχει κλειδωσει κανονικα.Να μας πει αν μπορει απο που κ ποσο το εχει παρει για να αγορασω κ εγω . Ευχαριστω
Bougas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ζητησα δοκιμασμενη λυση . OEHLBACH σου κανει? οποιοδηποτε καλωδιο. πανακρυβο ομως. νομιζω οτι ζητησες το πιο φτηνο,αρα το να σου προτεινω αυτην την μαρκα καλωδιου,δεν λεει.γι'αυτο και δεν σου προτεινα τιποτα. γιατι δε το στηριζεις σε κατι συγκεκριμενο δεν θελει σκεψη.καλυτερη θωρακιση,μηδενικη (σχεδον) απωλεια στην μεταφορα του σηματος,καθολου παρασιτα. βαλε ενα turbo-x και μετα ενα OEHLBACH.πιθανος και να μην δεις καθολου διαφορα εσυ.αυτο εχει να κανει με το τι ματι βλεπει ο καθενας μας την εικονα.εμενα με ενδιαφερει και η παραμικρη λεπτομερια.εστω και μια ατελεια να υπαρχει,πεταω το καλωδιο και ας κανει και 130 ευρω. η διαφορα ενος απλου καλωδιου φτηνου με ενα ακριβο,πιστευω οτι ειναι και ορατη,και πανω απ'ολα μετρησιμη. Καποιος που εχει αγορασει κ εχει κλειδωσει κανονικα στο 1 μετρο,ολα θα σου κλειδωσουνε.δεν θα εχεις προβληματα.απο κει και περα,θα παιξει ρολο η ποιοτητα του καλωδιου.σου ειπα,ειναι το πως θελει να βλεπει την εικονα του ο καθενας. Κ επισης επειδη εχω διαβασει κ αλλα τοπικ για τα καλωδια HDMI δεν φαινεται να ισχυει αυτο που λες κ ειδικα στις μικρες αποστασεις σιγουρα οσο πιο μικρο ειναι το μηκος του καλωδιου,τοσο το καλυτερο.γι'αυτο και σου ειπα ενα καλωδιο καλα θωρακισμενο 30+ ευρω τουλαχιστον.αν μιλαγαμε για 5μετρο,τοτε θα μιλαγαμε για αλλες τιμες,απλησιαστες.
modecris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 alexmor ναι,στις μικρές αποστάσεις δεν έχεις αξιόλογες διαφορές.Και αυτό γιατί μιλάμε για ψηφιακό σήμα. Έχεις όμως αναρωτηθεί γιατί έχουμε καλώδια με μεγάλες διαφορές στην τιμή(ακόμα και σε αυτά του 1.5m) ;Για να σε βοηθήσω,οι ενώσεις,οι μονώσεις,τα ίδια τα καλώδια αλλά και οι ακροδέκτες παίζουν αρκετά μεγάλο ρόλο.Τουλάχιστον για την μακροζωία του.Και αυτό είναι μέρος της ποιότητας. PS:Καλό είναι να σέβεσαι τις απαντήσεις(=αυτούς που μπαίνουν στον κόπο να σου απαντήσουν) ακόμα και αν δεν σε καλύπτουν πλήρως.
dimkar2405 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Το hdmi καλώδιο που εχει μεσα το 360 elite ειναι καλης ποιότητας?
alexmor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχας να διευκρινισω κατι ,ειμαι νεος στην ομαδα του ΧΒΟΧ κ καιγομαι για να μπω στο κλιμα .Σε καμια περιπτωση δεν εδειξα ασεβεια στο φιλο Μπουγα γιατι το πρωτο που του απαντησα ηταν ευχαριστω . Δε κοιταω να το παιξω εξυπνος απλα ζητησα κατι δοκιμασμενο ,για τον απλο λογο οτι αυριο θελω να αγορασω καλωδιο οποτε αυτο που ζηταω ειναι να μου δωσετε παραδειγματα οπως πχ ο ταδε πηρε απο το χ απο το ψ μαγαζι με γ λεφτα κ του δουλευει μια χαρα . Μη νομιζετε οτι ψαχνομαι για διαφωνιες απλα βιαζομαι γιατι καιγομαι για παιχνιδι!!!! Απλα ειχα διαβασει ενα τοπικ περι διαφορων στα καλωδια . Κ αυτο που υποστηριζα οι περισσοτεροι ηταν οτι σε μικρες αποστασεις κ για μεχρι 42 " HD ready οι διαφορες ειναι μηδαμινες . Να αναφερω επισης οτι η τηλεοραση ειναι μια HD ready SAMSUNG 40 " R86 . Επισης σε ενα αλλο τοπικ στο myxbox.gr διαβασα οτι κ το vga cable ειναι μια χαρα . Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας !!! Βοηθηστε εναν υποψηφιο καμενο!!!!
alexmor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Να παραθεσω κ το τοπικ περι καλωδιων για να το εχετε υποψη σας κ να ενημερωθειτε κ εσεις οπως εγω .Πιστευω αναφερονται αξιολογα πραγματα που ισως να μη τα γνωριζετε γιατι κ εγω δεν τα ηξερα . http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13131 ευχαριστω
Bougas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 λιγο διαβασα,και βλεπω οτι ο καθενας λεει τα δικα του.αλλοι λενε εχει διαφορα,αλλοι λενε εχει τεραστια διαφορα,αλλοι λενε δεν εχει καθολου διαφορα. γι'αυτο σου ειπα,οτι οι αποψεις διίστανται,αναλογα με το πως βλεπει/ακουει ο καθενας εικονα/ηχο. βεβαια παιζει ρολο και η συσκευη που θες να συνδεσεις,ειναι ειναι στερεο,ειτε ηχεια,dvd player.και εννοειται οτι παιζει ρολο και το τι τηλεωραση εχεις.αλλο καλωδιο θα παρεις για μια AOC των 400 ευρω,αλλο για μια samsung full HD.
alexmor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δοκιμασμενη προταση υπαρχει???? Να παω αυριο να παρω !!!! Αυτο περι vga συνδεσης ξερετε κατι?
Pinturicchio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Πηγαινε στο πλαισιο και παρε ενα clicktronick! Εχει 35ευρο περιπου (2 μετρα) και εχει δοκιμαστει προσωπικα σε hd ready και full hd αναλυσεις χωρις προβλημα!
okomota Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Re mages gia to original den exei anaferei kaneis tipota. Ti leei afto to kalodio einai tis prokopis h gia ton P@!#$o? Afto pou exei mesa to elite na ipotheso oti einai idio me to original. Thanks
S_DECATHLON Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ego pandos me afto tou elite eimai apoluta euxaristimenos kai enthousiasmenos...Den ksero an ta alla einai kalutera kai apo ti eksartatai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.