tharch Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Προσπαθώ να εντοπίσω τις διαδρομές κάποιων αρχείων/φακέλων στα vista... Στα Windows XP τα πράγματα έχουν ως εξής: Βιβλίο διευθύνσεων: C:\Documents and Settings\a\Application Data\Microsoft\Address Book\a.wab OutlookExpress: C:\Documents and Settings\a\Local Settings\Application Data\Identities\{1D675874-C996-4B1D-A39A-A91B06309765}\Microsoft\Outlook Express\ Αγαπημένα: C:\Documents and Settings\a\Favorites Τα έγγραφά μου: C:\Documents and Settings\a\Τα έγγραφά μου Μενού έναρξης: C:\Documents and Settings\a\Start Menu Επιφάνεια εργασίας: C:\Documents and Settings\a\Επιφάνεια εργασίας Στα vista: Βιβλίο διευθύνσεων: C:\Users\a\Contacts Windows mail (πρώην OutlookExpress): ??? Αγαπημένα: C:\Users\a\Favorites Τα έγγραφά μου: C:\Users\a\Documents Μενού έναρξης: ??? Επιφάνεια εργασίας: C:\Users\a\Desktop Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αυτά που λείπουν από την παραπάνω λίστα; Επίσης, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πού αποθηκεύονται τα αρχεία των ενημερώσεων των windows; Μπορώ να τα αντιγράψω και να τα τρέξω σε κάποιον καινούργιο υπολογιστή που μόλις εγκατέστησα τα vista για να τους κάνω ενημέρωση ή πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθώ για να κάνω ενημέρωση online; Ευχαριστώ Θόδωρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.