Προς το περιεχόμενο

αντρες...

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@magoufisa

ΑΝΤΕ ρε magoufisa δεν εχεις γνωρισει ακομα τον τελειο αντρα γι'αυτο το λες!

αν ηξερα που εισαι θα ερχομουν να στην επεφτα και θα εβλεπες πως ειναι οι σωστοι αντρες....

ρωτα και καμια απο δω μεσα στο forum... ξερουν :mrgreen:

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να έφτασες σε σημείο να ρωτήσεις αυτό που ρώτησες, ειδικά σε forum, βαθιά μέσα σου (ίσως και όχι τόσο βαθιά) έχεις τρομερές αμφιβολίες. Αφού δεν ταιριάζετε, τι το παλεύεις; Το "είναι καλό παιδί" δεν είναι δικαιολογία.

Δημοσ.

Το να ειναι κανεις μαγκας δεν φαινετε με το να βγεινει εξω συνεχεια, να πινει και ολο βολτες και τετοια (εγω βεβαια ετσι ειμαι ολο εξω, στην υπορβολη λεμε, ασχετο) το σωστο ειναι με τον ανθρωπο που εισαι μαζι να του κανεις τα κεφια του στις σωστες δοσεις, και τουμπαλιν

Δημοσ.

ειμαι πολυ μπερδεμενη αν κ στο forum εγραψα γενικα για τσ αντρεσ π δν πολυβγαινουν κ δν καταλαβαινουν κ τισ αναγκεσ του αλλου

Δημοσ.

@1980

ναι ρε φίλος, έχεις δίκιο κατα κάποιο τρόπο :-p, αλλά τώρα να βλέπω το κάθε 18χρονο κοριτσάκι που θέλει να κάνει το χαβαλέ του, να κοροϊδεύει τον γκόμενο του, επειδή δεν αγγίζει τα όρια του κάγκουρα και να τον λέει και άσχετο (sick) επειδή είχε την πρώτη του επαφή μαζί της... έλεος με τόση καγκουριά συσσωρευμένη στην ελλάδα.

Δημοσ.
@1980

ναι ρε φίλος, έχεις δίκιο κατα κάποιο τρόπο :-p, αλλά τώρα να βλέπω το κάθε 18χρονο κοριτσάκι που θέλει να κάνει το χαβαλέ του, να κοροϊδεύει τον γκόμενο του, επειδή δεν αγγίζει τα όρια του κάγκουρα και να τον λέει και άσχετο (sick) επειδή είχε την πρώτη του επαφή μαζί της... έλεος με τόση καγκουριά συσσωρευμένη στην ελλάδα.

απλα θεωρω οτι η επιλογη ειναι αμφιδρομη και οχι αναγκαστικη.το παραδειγμα ειναι απλα μια αφορμη. μην το προχωρησω.... καταλαβαινεις τι λεω.

Δημοσ.
Για να έφτασες σε σημείο να ρωτήσεις αυτό που ρώτησες, ειδικά σε forum, βαθιά μέσα σου (ίσως και όχι τόσο βαθιά) έχεις τρομερές αμφιβολίες. Αφού δεν ταιριάζετε, τι το παλεύεις; Το "είναι καλό παιδί" δεν είναι δικαιολογία.

συμφωνω...

Δημοσ.

δν ειμαι σαν τα συνηθισμενα 18χρονα κ η σχεση μ ειναι σοβαρη κ θελω να κανω καποια πραγματα μαζι τ γτ αν ημουν σαν τα υπολοιπα 18χρονα θα εβρισκα εναν οποιον να ναι θα ξεσκιζομουνκ θα κανα κ οτι ηθελα.κ δν τον κατηγορησα επειδη το κανε πρωτη φορα μαζι μ..επειδη δν τον ενδιαφερει να ψαξει το θεμα μ τη δινει

Δημοσ.

εύχομαι ειλικρινά να πάει με άλλες 13 στον επόμενο χρόνο για να την ψάξει και να είναι πιο όπως τον θέλεις..

όπως και ελπίζω να διαβάσει αυτά που γράφεις γι αυτόν εδώ μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...