magoufisa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 να κανω μια ερωτηση βρε παιδια γιατι θα μου στριψει στο τελοσ...ειναι δυνατον ενα παιδι 25 χρονων να περιοριζεται για τη διασκεδαση του στο σινεμα κ στο καφε? αντε κ ενα allou fun park?δν ειναι πιο λογικο να ζει πιο εντονα?κ ειδικα σαν αντρασ
Toufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 δεν ειναι και ο μονος που ειναι μονο για καφε και κατι αλλο ακομα... τι θα θελες να κανει δηλαδη?
magoufisa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 να ειναι πιο γλεντζες..18 ειμαι κ εγω κ θελω να ζησω καποια πραγματα.. πολυ μουχλα ειναι ρε αδερφακι μ.. για το φιλο μ μιλαω αν καταλαβεσ
Lomar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 δλδ σαν τι πιο έντονο θα ήθελες να κάνατε; α. ορειβασία. β. καγιάκ γ. banji jamping δ. ρώσικη ρουλέτα
magoufisa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 οχι ρε παιδια!!!να παμε πουθενα να χορεψουμε.. να ακουσοθμε μουσικουλα..εδω διακοπεσ πηγαμε κ σενα κλαμπ δεν πηγαμε...επεφτε ξεροσ απ τισ 12!!!!
flo1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 αναλογα το ατομο magoufisa, μπορει να μην θελει να χορευει.
soturin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Το κατάλαβες πιστεύω από τις απαντήσεις πως (ως κορίτσι) είσαι σαν τη μύγα μες το γάλα εδω μέσα. Θα παλέψουμε για το δικαίωμα του να τα ξύνει (no offence, πλακίτσα κάνω όπως κι οι υπόλοιποι πιστεύω)
PavelX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεί απλά να μην του αρέσει. Γούστα είναι αυτά. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις
magoufisa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 το δικαιωμα του να τα ξυνει θα υπερασπιστειτε η το δικαιωμα του να ειναι μ*****ασ?
Toufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 τοτε γιατι εισαι μαζι του? εχεις κατσει να του πεις οτι θες να βγειτε?
magoufisa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 γιατι ειναι καλο παιδι κ ειμαστε ενα χρονο μαζι.. του το χω πει κ δν τον νοιαζει..εγω λεει δν πηγαινω πουθενα π δν μαρεσει..τρομαρα τ
zaleia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ποσο Χρονο εισται μαζι? Μηπως μπορεις να του προτεινεις κατι στο μεσο... δηλαδη.. να πατε να ακουτε μουσική ακομα κι οταν δεν χορεψετε... ετσι κανατε κατι διαφορετικό... αλλα αν δεν του αρεσει να χορευει, θα ειναι δυσκολο να το κανει.. Ο φιλος μου δεν του αρεσει αλλα ενταξει, χορεψω εγώ.. και εμενα δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο και δεν το βλεπω.. Αλλα αν παντα βαριεσαι μαζι του, τοτε θα επρεπε να σκεφτεις λιγο αν αξιζει τον κοπο.. Ειναι η αποψη μου.
1980 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 ειναι αποψη των 00's να εισαι μαλακας. φραπεδια ,πισι μπακα και dvd. πλακα κανω οτι γουσταρει ο καθενας κανει.
magoufisa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 εχεισ δικιο...το προβλημα δν ειναι ο χοροσ..χορευει..το θεμα ειναι οτι δν θελει πραγματα π μ αρεσουν εμενα..θεατρο μπαλλετο καμια πιστα για το κεφι...ισωσ πρεπει να σκεφτω αυτο π μ πεσ αν αξιζει ..αν αξιζει να συμβιβαζομαι επειδη εινα καλο παιδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.