Προς το περιεχόμενο

αντρες...

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση βρε παιδια γιατι θα μου στριψει στο τελοσ...ειναι δυνατον ενα παιδι 25 χρονων να περιοριζεται για τη διασκεδαση του στο σινεμα κ στο καφε? αντε κ ενα allou fun park?δν ειναι πιο λογικο να ζει πιο εντονα?κ ειδικα σαν αντρασ

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ειναι και ο μονος που ειναι μονο για καφε και κατι αλλο ακομα...

τι θα θελες να κανει δηλαδη?

Δημοσ.

να ειναι πιο γλεντζες..18 ειμαι κ εγω κ θελω να ζησω καποια πραγματα.. πολυ μουχλα ειναι ρε αδερφακι μ.. για το φιλο μ μιλαω αν καταλαβεσ

Δημοσ.

οχι ρε παιδια!!!να παμε πουθενα να χορεψουμε.. να ακουσοθμε μουσικουλα..εδω διακοπεσ πηγαμε κ σενα κλαμπ δεν πηγαμε...επεφτε ξεροσ απ τισ 12!!!!

Δημοσ.

Το κατάλαβες πιστεύω από τις απαντήσεις πως (ως κορίτσι) είσαι σαν τη μύγα μες το γάλα εδω μέσα.

Θα παλέψουμε για το δικαίωμα του να τα ξύνει

(no offence, πλακίτσα κάνω όπως κι οι υπόλοιποι πιστεύω)

Δημοσ.

γιατι ειναι καλο παιδι κ ειμαστε ενα χρονο μαζι.. του το χω πει κ δν τον νοιαζει..εγω λεει δν πηγαινω πουθενα π δν μαρεσει..τρομαρα τ

Δημοσ.

Ποσο Χρονο εισται μαζι?

Μηπως μπορεις να του προτεινεις κατι στο μεσο... δηλαδη.. να πατε να ακουτε μουσική ακομα κι οταν δεν χορεψετε... ετσι κανατε κατι διαφορετικό... αλλα αν δεν του αρεσει να χορευει, θα ειναι δυσκολο να το κανει.. Ο φιλος μου δεν του αρεσει αλλα ενταξει, χορεψω εγώ.. και εμενα δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο και δεν το βλεπω..

Αλλα αν παντα βαριεσαι μαζι του, τοτε θα επρεπε να σκεφτεις λιγο αν αξιζει τον κοπο..

Ειναι η αποψη μου.

Δημοσ.

ειναι αποψη των 00's να εισαι μαλακας. φραπεδια ,πισι μπακα και dvd.

πλακα κανω οτι γουσταρει ο καθενας κανει.

Δημοσ.

εχεισ δικιο...το προβλημα δν ειναι ο χοροσ..χορευει..το θεμα ειναι οτι δν θελει πραγματα π μ αρεσουν εμενα..θεατρο μπαλλετο καμια πιστα για το κεφι...ισωσ πρεπει να σκεφτω αυτο π μ πεσ αν αξιζει ..αν αξιζει να συμβιβαζομαι επειδη εινα καλο παιδι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...