planelover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 :-):-):-D:-D:-D:-D:-D Θα είναι ανεπανάλπτη αυτή η βραδιά! 2 Αυγούστου! Εισιτήρια από τις 18 Δεκέμβρη. Να είστε εκεί! http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=714
slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αυτό μου φαίνεται θα ταίριαζε περισσότερο στο section "Μουσική". Τέλος πάντων...50 Ε το φτηνότερο εισιτήριο ?? Λιγάκι ακριβά μου φαίνεται..Τι λέτε ? Σε πόσο θα έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια ??? (από τις 18/12 που βγαίνουν).
planelover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Είναι λίγο ακριβούτσικα τα εισιτήρια, δε λέω... αλλά το θέαμα είναι εκπληκτικό. Πόσα άτομα χωράει αυτό το Terra Vibe? Στη Φινλανδία είχαν πουλήσει 150000 εισιτήρια τις 2 πρώτες ώρες!
The_Judas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Περιοδία με σετλιστ εποχής "somewhere in time", καλή φάση Αλλά για ακόμη μια φορά μόνο στην Αθήνα δυστυχώς και τα εισιτήρια ακριβά Η πρόσβαση στην Μαλακάσα και στο Terravibe είναι εύκολη?
planelover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Απ'ότι έχω ακούσει , ναι. Μπορούμε να πάμε και με τρένο εκεί...
slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Λογικά θα οργανώσουν και τίποτα με πούλμαν..δε μπορεί,οι maiden έρχονται !!
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 tha tous ftinoune pali ta zoa pou tha einai mprosta?
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Mε λεωφορεια απο την Ομονοια πηγαινεις στο Terra Vibe. Εγω δεν γουσταρω καθολου τις μαζικες(απο αποψη συγκροτηματων) συναυλιες.Μονο οταν κανουν prive συναυλια οι Maiden, θα παω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Η πρόσβαση στην Μαλακάσα και στο Terravibe είναι εύκολη? Yeap.Ξεκινας με τραινο απο Σαλονικα και μπροστα στον σταθμο,στην Αθηνα,λεωφορεια φορτωνουν κοσμο κατευθειαν για το χωρο της συναυλιας(10? αν θυμαμαι καλα).Mε τον ιδιο τροπο πηγα στους metallica.
cassidy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 tha tous ftinoune pali ta zoa pou tha einai mprosta? Κάποιος έφτυσε σε μέταλ συναυλία, big deal. To πρόβλημα σε εκείνη τη συναυλία δεν ήταν το κοινό, ήταν οι Maiden. Tα ματσιλίκια του Bruce στη συνέχεια, ήταν ό,τι πιο γελοίο (κι αντιεπαγγελματικό) έχω δει σε συναυλία.
planelover Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εννοείς για τη συναυλία του '99? Αυτό κατά τη γνώμη μου, ήταν γαιδουριά του κοινού και όχι του Dickinson http://www.youtube.com/watch?v=0dsJ0GEP_aU
cassidy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ο κόσμος έφυγε πολύ απογοητευμένος από εκείνη τη συναυλία και προφανώς δεν έφταιγαν όλοι γι' αυτά που έκαναν 3-5 καθυστερημένοι. Δε μπορώ να διανοηθώ πως μπάντα που έχει παίξει σε αμέτρητα φεστιβάλ και σε γεμάτα γήπεδα, δεν ήξερε πως να χειριστεί αυτό το συμβάν, που δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο για τέτοιου είδους συναυλίες. Aν θυμηθείς λίγο και το πότε έγινε η συναυλία και τη γενικότερη συμπεριφορά τους ακόμα και πριν αυτή αρχίσει, ε δε χωράει και πολύ αμφιβολία για το ποιος είχε το πρόβλημα Α και κάτι ακόμα, δε φταίω εγώ για το offtopic, ο toufas το άρχισε
The_Judas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εννοείς για τη συναυλία του '99? Αυτό κατά τη γνώμη μου, ήταν γαιδουριά του κοινού και όχι του Dickinson http://www.youtube.com/watch?v=0dsJ0GEP_aU Συμφωνώ. Την εκτιμώ αρκετά την συμπεριφορά των Maiden σε αυτό τον τομέα. Ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του κοινού που πληρώνει και δεν θέλει να πετάνε καπνογόνα μέσα στον συναυλιακό χώρο. Οσον αφορά το φτύσιμο ήταν τελείως άκυρο σε συναυλία των Maiden. Πάντως και ο Dickinson έχει μια τρέλα μέσα του ορισμένες φορές. Οπως για παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο όπου σκίζει το πανό ενός οπαδού που γράφει "play classics" ως αντίδραση ενάντια στους Maiden που έπαιζαν τα καινούργια κομμάτια!
inrainbows Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Σοβαρά? Τέλειο! Πέρυσι ήταν τρομερή εμπειρία, αλλά ήταν χάλια ο χώρος στο Ελληνικό. Μακάρι να μην αναβληθεί
planelover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Φάε τη γλώσσα σου! Το κακό με το Ελληνικό ήταν ο ήχος, πολύ χάλια. Καθόμουν πάνω αριστερά και άκουγα μόνο το κοινό και ένα βουητό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.