OPC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Σε Ελληνικό όλα οκ μέσα απο το Windows update! Vista Business Validate - Office 2007 GR Enterprise Validate!
DJ_WOODY Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Και εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.Τα αγγλικα office εχω.
nurse Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 εάν προσπαθήσετε να βάλετε την αγγλική έκδοση μετά την ελληνική τότε θα βγει μήνυμα ότι sp1 είναι είδη εγκατεστημένο.
groove54 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Η εγκατάσταση του πακέτου απέτυχε Αυτο μου γραφει και εμενα
gfilippas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή και δες την έκδοση.
elteo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Σήμερα το έβαλα σε "πειραγμένο" // το πήρε κανονικά. αγγλικό 218 ΜΒ
stami Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 άρα το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στα ελληνικά office. τώρο το κατεβάζω για αγγλικά.. για να δούμε.. edit: ολα οκ και στα δικά μου τα αγγλικά Εγω εβαλα και τα δυο και δεν δουλευει κανενα τι να κανω....
NaSiaaa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Πώς είναι δυνατόν να το διαθέτει η Microsoft για κατέβασμα?όχι δωρεάν,υποθέτω.Προσωπικά το έχω κατεβάσει εδώ και 1μιση μήνα απο torrent tracker ,αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης στους ελληνούς χαρακτήρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα