Προς το περιεχόμενο

πιθανότητα εγκυμοσύνης

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, αν και πολύ κουραστική η συζήτηση... Θα απαντήσω....

1ον: Όσον αφορά στο θέμα της αντισύλληψης... Τα αντισυλληπτικά ανήκουν στις φαρμακευτικές αγωγές πρόληψης. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διακόψουν μία υφιστάμενη εγκυμοσύνη. Το χάπι της "επόμενης μέρας" λειτουργεί ως αντισυλληπτικό μετά τη σύλληψη, αλλα ΜΟΝΟ τις πρώτες ώρες. Για αυτό το λόγο, το χρονικό περιθώριο είναι ένα 24ωρο. Τα σπερματοζωάρια φτάνουν στα τοιχώματα του ωαρίου περίπου 4-6 ώρες μετά την επαφή. Το χάπι δρα εκεί ακριβώς, αποκολλώντας τα σπερματοζωάρια απο το ωάριο. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προκαλείται "περίοδος" όπως διάβασα σε μία απάντηση, απλά υπάρχει λίγο αίμα, περίπου όπως τις τελευταίες μέρες τις περιόδου. Και για να τελειώνει το θέμα, καλό είναι να φοράμε προφυλακτικό (και για τους "μερακλήδες" που δεν το θέλουν, υπάρχουν τα πολύ λεπτά) γιατί δε μας φταίει σε τίποτα η κοπέλα, να κάνει οικογένεια για τη δική μας ευχαρίστηση, σε στιγμή που δέν το θέλει ή ακόμη χειρότερα να υποστεί μια έκτρωση, που αν μη τι άλλο, είναι δολοφονία και άκρως επικίνδυνη επέμβαση.

2ον: Για τα τσακαλάκια που μπαίνουν εδώ και απαντάνε μόνο για να δείξουν πως κάτι ξέρουν, καλό θα είναι να υπολογίζουν πως τουλάχιστον σε θέματα σαν αυτό, οι εξυπνάδες μπορεί να στοιχίσουν ακριβά σε κάποιους συνανθρώπους τους. Οπότε καλύτερα μήν απαντάνε... Έλεος, που γέμισε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ με επιστήμονες...

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να υποστεί μια έκτρωση, που αν μη τι άλλο, είναι δολοφονία και άκρως επικίνδυνη επέμβαση.

2ον: Για τα τσακαλάκια που μπαίνουν εδώ και απαντάνε μόνο για να δείξουν πως κάτι ξέρουν, καλό θα είναι να υπολογίζουν πως τουλάχιστον σε θέματα σαν αυτό, οι εξυπνάδες μπορεί να στοιχίσουν ακριβά σε κάποιους συνανθρώπους τους. Οπότε καλύτερα μήν απαντάνε... Έλεος, που γέμισε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ με επιστήμονες...

Practice what you preach mate. Ανακατεύεις μέσα στην απάντησή σου τις προσωπικές σου ηθικολογίες με την ψευδή πληροφορία πως μια έκτρωση είναι άκρως επικίνδυνη επέμβαση και καπάκια ζητάς να μπει φρένο στην ημιμάθεια των άλλων;

Δεν σκέφτεσαι τι διαφήμιση κάνεις έτσι στην έκτρωση;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά σορυ που το ξεθάβω,αλλά θελω να ρωτήσω κάτι.Υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση εμφάνισης περιόδου??

Δημοσ.
Παιδιά σορυ που το ξεθάβω,αλλά θελω να ρωτήσω κάτι.Υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση εμφάνισης περιόδου??

Συνήθως διακοπή της Ε.Ρ. (περιόδου) είναι το πρωιμότερο σύμπτωμα της κύησης.

Βέβαια διακοπή Ε.Ρ. μπορεί να συμβεί και χωρίς παρουσία κύησης λόγω άλλων αιτίων (διαταραχή του υποθαλαμο-υποφυσιο-ωοθηκικού άξονα κ.λ.π.) Επίσης είναι δυνατόν να υπάρχει κύηση χωρίς διακοπή της Ε.Ρ. Αυτό οφείλεται πιθανώς στην εμφύτευση του βλαστιδίου εντός του φθαρτού και την αυξημένη αγγείωση του ενδομητρίου.

Μπορεί να γίνει εργαστηριακή διάγνωση κύησης με τους εξής τρόπους: μέτρηση χοριακής γοναδοτροπίνης, μέτρηση οιστρογόνων και προγεστερόνης και διαγνωστική υπερηχογραφία.

Ότι άλλο θέλεις ρώτα άφοβα.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά αυτά τα ξερω ήδη.

απλα η κοπέλα μου απο χτες έχει ζαλάδες,αναγούλες,την πονάει η κοιλιά κατα διαστήματα,κ εμφάνισε κ πυρετό.

Περιμένει αδιαθεσία σε 3 μέρες,ενώ σε επαφή ήρθαμε πριν 7 μέρες,κ έχω διαβάσει οτι τα συμπτώματα εγκυμοσύνης εμφανίζονται αργότερα.

Ρωτάω αν τα συμπτώματα μπορούν να οφείλονται σε κάποια ιωση,σε συνδιασμό με τους πόνους πριν την περίοδο.

Επίσης αυτά ειναι κ τα συμπτώματα της σκωληκοειδίτιδας.

Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο οπότε σε λίγο θα μάθω...

Κ πάω να πεθάνω απ την αγωνία!

Δημοσ.

Κάτι τέτοιες ώρες δεν παρακαλάς να είσαι τζούφιος; (χωρίς να θέλω να κάνω πλάκα...)

Πάντως είναι και πολλοί οι ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν.. ιδιαίτερα αν σας μπεί στο μυαλό οτι κάτι μπορεί να έχει γίνει τα συμπτώματα αυξάνονται γεωμετρικά.

Έχει τύχει να πιστεύω πως είμαι father για 2+ εβδομάδες οπότε και μετά απο πολλές προσευχές και σχεδόν παραδοχή(μόνο καροτσάκι δεν αγόρασα) ήρθαν οι "κόκκινοι" (λύτρωση)....

Αν δεν έχει γίνει κανένα ατύχημα μην πολυτρελαίνεσαι πάντως...

Υπομονή..

Δημοσ.

Εντάξει ατύχημα δεν έγινε σίγουρα,θα το είχα καταλάβει,κ ξέρω ότι οι πιθανότητες για σύλληψη με τα προκαταρκτικά υγρά ειναι ελάχιστες,αλλά...γιατί αυτά τα συμπτώματα??

Για να με βασανίζει?

Από δω κ πέρα με σκουφάκι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παντως.

Δημοσ.
ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά αυτά τα ξερω ήδη.

απλα η κοπέλα μου απο χτες έχει ζαλάδες,αναγούλες,την πονάει η κοιλιά κατα διαστήματα,κ εμφάνισε κ πυρετό.

Περιμένει αδιαθεσία σε 3 μέρες,ενώ σε επαφή ήρθαμε πριν 7 μέρες,κ έχω διαβάσει οτι τα συμπτώματα εγκυμοσύνης εμφανίζονται αργότερα.

Ρωτάω αν τα συμπτώματα μπορούν να οφείλονται σε κάποια ιωση,σε συνδιασμό με τους πόνους πριν την περίοδο.

Επίσης αυτά ειναι κ τα συμπτώματα της σκωληκοειδίτιδας.

Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο οπότε σε λίγο θα μάθω...

Κ πάω να πεθάνω απ την αγωνία!

Δεν έχω συγκεκριμένα συμπτώματα, όπως που ακριβώς την πονάει η κοιλιά και το είδος του πόνου αλλά θα έλεγα ότι τα συμπτώματα ταιριάζουν και σε σαλπιγγίτιδα.

Γενικά είναι σημαντικό να μου πεις που ακριβώς πόναγε, αν μπορούσε να πάει τουαλέτα κανονικά, αν έκανε εμετό και πώς ήταν αυτός, πόσο πυρετό είχε και για πόση ώρα, αν γενικά έχει δυσμηνόρροια και άλλα.

Μιας και η κοπέλα είναι στο νοσοκομείο θα ξέρεις πολύ σύντομα, καθώς το test εγκυμοσύνης είναι μέσα στα απολύτως standard σε γυναίκα με οξεία κοιλία.

Δημοσ.

Απ οτι μου είπε την πόναγε η δεξιά πλευρα της κοιλιάς,κ ο πόνος δεν ήταν συνεχόμενος.

Δηλαδή πόναγε για κανα 2λεπτο,την άφηνε κ μετα απο κανα 10λεπτο.

Δεν είχε συχνοουρία,δεν μου ανέφερε τπτ για προβλήματα στην τουαλέτα,κ εμετό δεν έκανε,μόνο τάση για εμετό.

Πυρετό εμφάνισε χτες,όχι πολύ υψηλό,γυρω στο 38,κ σήμερα μόνο δέκατα,έπεσε εύκολα με αντιπυρετικά.

Δυσμηνόρροια είναι αν γενικά συνηθίζει να έχει καθυστέρηση?

Το συνηθίζει,απο 3 εώς 10 μέρες.

Δημοσ.
Δυσμηνόρροια είναι αν γενικά συνηθίζει να έχει καθυστέρηση?

Το συνηθίζει,απο 3 εώς 10 μέρες.

Όχι είναι αν γενικά μερικές μέρες πριν και κατά την διάρκεια της περιόδου έχει δυνατούς πόνους.

Κοίτα εδώ στο πρώτο site που βρήκα για να καταλάβεις περίπου περί τίνος πρόκειται: http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=33221

Δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην περίπτωση πάντως. Είτε για σκωληκοειδίτιδα ή για σαλπιγγίτιδα το κόβω, αλλά από μακριά καλά κρασιά.

Τι της είπαν στο νοσοκομείο;

Δημοσ.

ακόμα εκεί ειναι,περιμένουν να της πάρουν ούρα για εξέταση,κ μετά θα της κάνουν κ εξέταση κύησης.

Ευχαριστώ για το λινκ,ναι έχει πάντα κ δυνατούς κιόλας.

Αλλα όχι πριν την εκδήδωση της περιόδου,όπως τώρα.

Θα το ξενυχτίσω σήμερα δεν παίζει.

Δημοσ.
από μακριά καλά κρασιά.

Πέρα από αυτό, η κοπέλα έχει πυρετό. Από την αρχή ως το τέλος της περιγενετικής περιόδου, ο μόνος "αναμενόμενος" πυρετός είναι ο επιλόχειος, ο οποίος και πάλι αποτελεί αποτέλεσμα λοίμωξης και είναι ανωμαλία.

Στη χειρότερη πάντως, σου εύχομαι να 'ναι αγοράκι και καλός φαντάρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...