horsepower Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Περιμένετεεεε....pop-corn check, coca-cola check...συνεχίστε...
Lucifer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα σας καλέ κυρία.νόστιμή ? Ρε houston αυτό εδώ το κουότ τι είιιιιναι ρε φίλε;;;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Είναι η φυσιολογική εξέλιξη μιας ιστορίας που ίσως να μην έπρεπε να τρενάρει τόσο.
Lucifer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Και πάλι δεν το πχιάνω. Είμαι βέβαιος πως είναι κάποια δικλείδα ασφαλείας προς όφελος της διανοητικής μου ισορροπίας.
Achilles Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 ...είπε ο πανεπιστήμων... Και μείναμε με το στόμα ανοιχτό...:confused:
republican Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δε θα ξαναγράψω σ'αυτό το τόπικ και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να το μετανιώσω, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω. Το RU486 έχει πράγματι εγκριθεί από τον ΕΟΦ, κυκλοφορεί στην Αμερική (που όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο να εγκριθεί φάρμακο άπό το FDA) και σε αρκετές άλλες χώρες. Εντούτοις έχει πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες και η κυκλοφορία του βρίσκεται υπό συνεχή στενό έλεγχο. Το χάπι είναι καθαρά εκτρωτικό, η χορήγηση του γίνεται υπό κλινική παρακολούθηση και σε κάποιες χώρες έχει υψηλό ποσοστό χρήσης. Κάποιες πληροφορίες από wikipedia για όποιον ενδιαφέρεται: http://en.wikipedia.org/wiki/Mifepristone Και επειδή σε αντίθεση με κάποιους άλλους δεν διασκεδάζω καθόλου να γράφω σε ένα τόπικ που για μένα αγγίζει σοβαρό θέμα, και εκνευρίζομαι όταν βλέπω την άποψη "ντάξει μωρέ σε φόρουμ είμαστε, μπορούμε να γράφουμε ό,τι μαμακία θέλουμε και σιγά μη μας πάρει κανείς στα σοβαρά", μια τελευταία κουβέντα εδώ: Δεν κάνουμε σεξ χωρίς προφύλαξη, δεν παίρνουμε ποτέ χάπια χωρίς να συμβουλευτούμε ειδικό και δεν παίρνουμε αποφάσεις που αφορούν την υγεία μας βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων, άσχετων, αυτοαποκαλούμενων "έμπειρων" και "μυστών".
Fidelio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δε θα ξαναγράψω σ'αυτό το τόπικ και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να το μετανιώσω, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω.(...) Οφφ τοπικ .. Θα ήταν κρίμα ένας user ο οποίος έχει σπουδάσει το αντίστοιχο αντικείμενο και αναφορικά με τις θεματικές ενότητες οι οποίες ανοίγουν , να μην ποστάρει τις παρατηρήσεις του όταν το νιώθει και έχει τον χρόνο, thanx for your info!
Achilles Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Οφφ τοπικ ..Θα ήταν κρίμα ένας user ο οποίος έχει σπουδάσει το αντίστοιχο αντικείμενο και αναφορικά με τις θεματικές ενότητες οι οποίες ανοίγουν , να μην ποστάρει τις παρατηρήσεις του όταν το νιώθει και έχει τον χρόνο, thanx for your info! Επίσης είναι κρίμα ένας user ο οποίος δεν έχει σπουδάσει το αντίστοιχο αντικείμενο και αναφορικά με τις θεματικές ενότητες οι οποίες ανοίγουν, να ποστάρει τις παρατηρήσεις του ως πανεπιστήμων (την καλησπέρα μου KWSN_Men), ειδικά σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Fidelio έχεις απόλυτο δίκαιο.
FilipposMD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή είμαστε σε φόρουμ και δε γνωριζόμαστε, ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει και τίποτα άλλο. Κάποιος δηλώνει ηλεκτρονικός, εγώ δηλώνω γιατρός, αλλά μπορεί να είμαι απλός επιστάτης (έγινε και στον House αυτό!). Γι' αυτό, καλό θα ήταν ο καθένας να αναφέρει τις πηγές του, ώστε να διευκολύνει την περαιτέρω έρευνα από τους ενδιαφερόμενους. Οπότε, εκτός από τις προφανείς (δυστυχώς όχι για όλους) συμβουλές που έδωσε ο republican, να συμβουλεύσω κι εγώ όλους, όταν διαβάζουν για ένα θέμα κάπως πιο σοβαρό, να ανατρέχουν 5 λεπτά στην πηγή της πληροφορίας και να την αξιολογούν. Δεν παίρνει πολλή ώρα, ασκεί το πνεύμα και μπορεί και να σε γλιτώσει από ένα παιδί!
nikosdimos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Ρε συ Houston γιατί δεν λες να καταλάβεις αυτά που σου λένε και να σταματήσεις την αντιπαράθεση σχετικά με τις λέξεις που χρησιμοποιούνται. Είδα αυτό το thread και είπα για κάτσε να δούμε τι λένε μήπως και "μάθουμε" τίποτα από το πάθημα κάποιου άλλου και αυτό που βρήκα είναι μια συνεχής αντιπαράθεση στο ποιος ξέρει καλύτερα και ποιος έχει ή δεν έχει και τι πτυχίο. Εγώ δεν θα κάτσω να αναλύσω τις έννοιες για μια ακόμη φορά το έχουν κάνει ήδη πολλές φορές παραπάνω και με πολύ καλό τρόπο. Απλά όπως έχει ειπωθεί ο χαρακτηρισμός ενός χαπιού σαν εκτρωτικό ή αντισυλληπτικό είναι καθαρά θέμα ιδεολογίας. Αν κάποιος δηλαδή πιστεύει ότι ένα ωάριο από την στιγμή της ωορρηξίας ένας νέος οργανισμός τότε μπορεί να θεωρεί το χάπι εκτρωτικό, αν πάλι έχει διαφορετική φιλοσοφία για το τι είναι και το πότε υφίσταται ένας νέος οργανισμός τότε μπορεί να το θεωρεί αντισυλληπτικό ή όπως αλλιώς θέλει. Στο θέμα αυτό έχει γίνει ολόκληρος ντόρος για το πως το λένε και όχι για το τι κάνει. Συγνώμη αν το ύφος είναι κάπως επιθετικό αλλά όταν πάω να διαβάσω κάτι προτιμώ 10 απαντήσεις επί του θέματος παρά 3 σελίδες (έχω να φαίνονται 40 απαντήσεις/σελίδα, μη σας φανεί και μικρό το thread ) απαντήσεων οι οποίες να με μπερδεύουν (και πιστεύω όχι μόνο εμένα).
bolec Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Ρε Alexis407 τελικά δεν μας είπες, θα γίνεις μπαμπάς?
bibibo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 @ bolec lolollolo δεν τα διάβσα όλα όσα γράψατε αλλά έριξα μια ματιά και είδα ότι απαντήσατε σωστα. Στην μέση του κύκλου της εμμήνου΄... λαλακιες, της περιόδου τελος πάντων είναι η ωορήξια. Εμένα η γυναικολόγος μου είπε ότι και καλά μονο μια είναι η γόνιμη μερα αλλά εγώ μια βδομάδα το μηνα απέχω εντελώς ουτως ή άλλως και μένα και την αδερφη μου η μάνα μου σε μη γόνιμες μέρες μας επιασε, ετσι λέει τελος πάντων.... όσο για την ολοκλήρωση απ'εξω αφήστε το καλύτερα, σας φευγουν και δεν παίρνεται και χαμπάρι...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 η γυναικολόγος μου είπε ότι και καλά μονο μια είναι η γόνιμη μερα Και μετά αναρωτιέμαι γιατί εμπιστεύονται περισσότερο τους άνδρες γυναικολόγους.
bolec Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Πριν από πολλά χρόνια κάποιοι έκαναν μια πολύ σπουδαία ανακάλυψη την οποία ονόμασαν προφυλακτικό....:rolleyes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.