Mithrantir Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ps. madsc σε καμια περίπτωση δε θέλω να το παίξω ξερόλας. Ακόμη και αν ξέρω κάτι είναι της ιδιοσυγκρασίας μου να ρωτώ….όλα γίνονται στο πλαίσιο μιας χαλαρής κουβέντας που μπορεί να προσφέρει ένα φορουμ….κάποιες στιγμες έντασης είναι λογικό να προέλθουν οταν αποδίδονται υβριστικοί - απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί. Από τη μερια μου δεν ήθελα να θίξω ή να προσβάλλω κάποιον, αν ωστόσο αυτό έγινε παρά τη θέλησή μου να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από όποιο μέλος αισθάνεται ότι τον έθιξα. φιλικά Δεν έχω καμμία διάθεση να γίνω μέρος του φαύλου κύκλου που δημιουργείς γύρω απ' το όνομα σου, αλλά όταν αντικρούεις τα επιχειρήματα των άλλων με ad hominem επιχειρήματα δείχνεις το επίπεδο της χαλαρής συζήτησης που επιθυμείς. Όταν θεωρείς οτι σε θίγουν λεγόμενα ανθρώπων που ποστάρουν εδώ, καλό θα είναι να σκέφτεσαι προτού ποστάρεις την επόμενη φορά ότι είναι άνθρωποι και έχουν αισθήματα (και όχι μόνο εσύ, όπως φαίνεται απ' τα γραφόμενα σου να νομίζεις). Οι στιγμές έντασης που αναφέρεις εδώ προέρχονται κατά κύριο λόγο μετά από δικές σου προκλητικές αναφορές και χαρακτηρισμούς σε άτομα που αντικρούουν τις απόψεις σου (εδώ εξαιρείται η Φρου-Φρου που για κάποιον λόγο τρελαίνεται να σε φορτώνει, κακώς). Προτού αρχίσεις να γράφεις απάντηση στο μυνημά μου να ξέρεις οτι αυτά στα λέω εντελώς ουδέτερα και όχι φιλικά ή εχθρικά ή οτιδήποτε άλλο.
xartial Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 απορώ αν τα έχεις πιασει στα χέρια σου….. τα χάπια επάνω γράφουν αντισυληπτικά…. εκτρωτικά – κατασταλτικά δεν υπάρχουν. Όλα τα σκευάσματα αυτού του είδους λέγονται αντισυλληπτικά και δρουν προληπτικά. Απαξ και φυτευτεί στη μήτρα, γράψε κύριε ελέησον ή βρες ένα καλό μοντέλο της hoover. Γιατρέ μην εκτίθεσαι άλλο … έκτρωση ξέρεις τι σημαίνει ? Ακούς εκεί εκτρωτικό χάπι… πραγματικά δεν είχα σκοπό να γράψω στο θέμα, το παρακολουθώ ωστόσο και αυτά που γράφεις εδώ με έκαναν να γράψω κάτι. Δεν έχω καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης, δεν έχει νοήμα και δεν μου έχεις και κάτι άλλωστε, για να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Αυτό που γράφεις όμως ότι τα χάπια το γράφουν επάνω πως είναι αντισυλληπτικά με αποτελείωσε ως επιχείρημα... σίγουρα είναι υποχρωμένες οι εταιρίες να γράφουν τα αληθή στοιχεία, αλλά ποιος μας λεει ότι τα γράφουν οντως;;; και επειδή δηλαδή το γράφει το κουτί σημαίνει οτι ισχύει κιολας;; θα τα αγόραζαν με τέτοια ευκολία οι άνθρωποι αν επάνω εγραφαν εκτρωτικά χαπια;;; δεν υποστηρίζω οτι ειναι εκτρωτικά, δεν εχω τις κατάλληλες γνωσεις και σπουδες για κάτι τετοιο, αλλά δεν το αμφισβητώ κιολας... διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και καλό θα ήταν να τις διατηρείς και εσυ... και γώ μπορω να λεω οτι ειμαι η Ζαν ντ Αρκ, αλλα δεν σημαινει πως ειμαι κιολας... αυτα, παντα φιλικα και χωρις διαθεση για προσωπικη αντιπαραθεση οπως προειπα! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ FilipposMD για τισ απαντήσεις που έδωσες γιατί κάποιοι εδώ μέσα εκτός από άσχετοι αποδεικνύουν ότι είναι και κομπλεξικοί. Στα περισσότερα με κάλυψες, απλά επειδή κάποιοι φαίνεται ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα αντίληψης θα διευκρινήσω τα εξής: -Για το αν τα αντισυλληπτικά και το χάπι της επόμενης μέρας ανήκουν στην ίδια κατηγορία φαρμάκων. Το χάπι της επόμενης μέρας έχει πάρει έγκριση ως "χάπι επείγουσας αντισύλληψης". Τονίζω το επείγουσας που μπήκε για να διακρίνει το χάπι από τα αντισυλληπτικά. Και αυτό γιατί υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά: δρουν μετά την γονιμοποίηση και η δράση τους δεν εντοπίζεται πάνω στις ωοθήκες αλλά πάνω στη μήτρα. Τι σημαίνει αυτό: ότι δεν προλαμβάνουν την γονιμοποίηση όπως τα κοινά αντισυλληπτικά, προλαμβάνουν το επόμενο στάδιο που είναι η εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα. Μιλάμε για μία τελείως διαφορετική δράση και επομένως για μία διαφορετική κατηγορία φαρμάκων. Δε μπορείς να μιλάς για αντισυλληπτικά και να εννοείς το χάπι της επόμενης μέρας. Σε όποιον γιατρό ή φαρμακοποιό το πεις αυτό θα σε πάρει με τις πέτρες, τελεία και πάυλα. -Για το αν τα χάπια μπορεί να θεωρηθούν εκτρωτικά. Καταρχήν εγώ πουθενά δεν ανέφερα ότι συμμερίζομαι αυτήν την άποψη, εντούτοις υπάρχει. Είπα εκατοντάδες φορές ότι δεν υπάρχει συμφωνία για το τι ορίζεται ως σύλληψη. Ενώ παλιότερα κυριαρχούσε ότι γονιμοποίηση=σύλληψη, τα τελευταία χρόνια με την αύξηση της εφαρμογής της εξωσωματικής γονιμοποίησης, έχει αρχίσει να καθιερώνεται ότι η εμφύτευση και όχι η γονιμοποίηση είναι η έναρξη της κύησης. Οι όροι προσαρμόζονται στις εποχές, και ο νοών νοείτο. Τις καλησπέρες μου στο υπόλοιπο φόρουμ... χρησιμες ολες οι πληροφοριες που μας εδωσες, να εισαι καλα! να ρωτησω κατι που δεν το ξερω; το χαπι αυτο ειναι εγκεκριμενο απο τον ΕΟΦ; μπορει να ειναι και μπαρουφα η ερωτηση, αλλα δεν το ξερω...
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 (εδώ εξαιρείται η Φρου-Φρου που για κάποιον λόγο τρελαίνεται να σε φορτώνει, κακώς). δεν τρελαίνομαι να φορτώνω τον Houston ή οποιονδήποτε άλλον χρήστη. Νομίζω και μόνος του τα καταφέρνει μια χαρά ..
Houston Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ok, Mithrantir δεκτό xartialκαι επειδή δηλαδή το γράφει το κουτί σημαίνει οτι ισχύει κιολας;; θα τα αγόραζαν με τέτοια ευκολία οι άνθρωποι αν επάνω εγραφαν εκτρωτικά χαπια;;; υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που θα έλεγαν, μακάρι να υπήρχε ένα εκτρωτικό χάπι να τελείωναν όλα τώρα…πίστεψέ με. Δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς, εξαρτάται και πως το βλέπει κανείς) δεν υπάρχει.
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 πραγματικά δεν είχα σκοπό να γράψω στο θέμα, το παρακολουθώ ωστόσο και αυτά που γράφεις εδώ με έκαναν να γράψω κάτι. Δεν έχω καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης, δεν έχει νοήμα και δεν μου έχεις και κάτι άλλωστε, για να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Αυτό που γράφεις όμως ότι τα χάπια το γράφουν επάνω πως είναι αντισυλληπτικά με αποτελείωσε ως επιχείρημα... σίγουρα είναι υποχρωμένες οι εταιρίες να γράφουν τα αληθή στοιχεία, αλλά ποιος μας λεει ότι τα γράφουν οντως;;; και επειδή δηλαδή το γράφει το κουτί σημαίνει οτι ισχύει κιολας;; θα τα αγόραζαν με τέτοια ευκολία οι άνθρωποι αν επάνω εγραφαν εκτρωτικά χαπια;;; δεν υποστηρίζω οτι ειναι εκτρωτικά, δεν εχω τις κατάλληλες γνωσεις και σπουδες για κάτι τετοιο, αλλά δεν το αμφισβητώ κιολας... διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και καλό θα ήταν να τις διατηρείς και εσυ... και γώ μπορω να λεω οτι ειμαι η Ζαν ντ Αρκ, αλλα δεν σημαινει πως ειμαι κιολας... αυτα, παντα φιλικα και χωρις διαθεση για προσωπικη αντιπαραθεση οπως προειπα! χρησιμες ολες οι πληροφοριες που μας εδωσες, να εισαι καλα! να ρωτησω κατι που δεν το ξερω; το χαπι αυτο ειναι εγκεκριμενο απο τον ΕΟΦ; μπορει να ειναι και μπαρουφα η ερωτηση, αλλα δεν το ξερω... Οταν μιλάμε για φάρμακα που αγοράζονται απο το φαρμακείο δεν υπάρχει περίπτωση παραπλάνησης του πελάτη. Δεν είναι σουπερμαρκετ τα φαρμακεία. Δεν υπάρχει περίπτωση φάρμακο που γράφει οτι είναι π.χ για την υπερταση ή για την καρδιά να είναι στην πράξη για κάτι άλλο
xartial Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Οταν μιλάμε για φάρμακα που αγοράζονται απο το φαρμακείο δεν υπάρχει περίπτωση παραπλάνησης του πελάτη. Δεν είναι σουπερμαρκετ τα φαρμακεία.Δεν υπάρχει περίπτωση φάρμακο που γράφει οτι είναι π.χ για την υπερταση ή για την καρδιά να είναι στην πράξη για κάτι άλλο δηλαδη φαρμακα ή βιταμινες και συμπληρωματα που πωλουνται στα φαρμακεια ειναι ολα τελεια;; δεν λεω οτι δεν ειναι αυτο που γραφουν, λεω οτι μπορει να μην κανουν ακριβως αυτα που λενε και να προκαλουν και προβληματα που φυσικα δεν αναφερονται...
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδη φαρμακα ή βιταμινες και συμπληρωματα που πωλουνται στα φαρμακεια ειναι ολα τελεια;; δεν λεω οτι δεν ειναι αυτο που γραφουν, λεω οτι μπορει να μην κανουν ακριβως αυτα που λενε και να προκαλουν και προβληματα που φυσικα δεν αναφερονται... Αυτά είναι παραφαρμακευτικά προιόντα. Δεν είναι ελεγμένα από τον ΕΟΦ. Αλλα σίγουρα δεν ξέρω ποιο ακριβώς φάρμακο είδε ο Χιούστον. Αν πήγε και το πήρε από κανένα πάγκο στην λαϊκή μπορεί να μην είναι και αξιόπιστο όπως ακριβώς είπες
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ok, Mithrantir δεκτό υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που θα έλεγαν, μακάρι να υπήρχε ένα εκτρωτικό χάπι να τελείωναν όλα τώρα…πίστεψέ με. Δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς, εξαρτάται και πως το βλέπει κανείς) δεν υπάρχει. Το εκτρωτικό χάπι ...Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα εγκρίθηκε από τον ΕΟΦ το εκτρωτικό χάπι. Πρόκειται για το RU486, το οποίο μπορεί να ληφθεί μέχρι και την πέμπτη εβδομάδα της κύησης και προκαλεί αποβολή. Η χρήση του χαπιού ενδέχεται να προκαλέσει αιμορραγία, οπότε θα χρειαστεί να υποβληθείτε σε διαγνωστική απόξεση. Το RU486 θα διανέμεται αποκλειστικά από τα νοσοκομεία. Δεν πρέπει να συγχέεται με το "χάπι της επόμενης ημέρας", που λαμβάνεται έως και 72 ώρες μετά το σεξ και αποτρέπει την εγκυμοσύνη.... πηγή in.gr (health) 28/11/2007
Houston Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 α μλστ…τώρα έγινε και διαχωρισμός : άλλο εκτρωτικό άλλο ''επόμενης μέρας''. Στα φαρμακεία δεν κυκλοφορεί το RU486, και νομίζω γενικώς στην Ελλάδα. Τώρα αν έχει εγκριθεί ..είναι στο πλαίσιο διεθνών αναγνωρίσεων κτλ/ διπλωματία, αλλά δεν κυκλοφορεί. Δεν πρόκειται για ένα χάπι που το παίρνεις και τελείωσες….μακάρι να ήταν έτσι. Χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με αρκετά εκτρωτικά χάπια, άλλου είδους φαρμακευτικές αγωγές παράλληλες, νοσηλεία σε νοσοκομείο, υποστήριξη κτλ πρόκειται για χημική έκτρωση….δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα edt: από κει και πέρα είναι πρόσφατο το δημοσίευμα - την άποψή μου είπα – τα λάθη για τους ανθρώπους είναι …κουβέντα κάνουμε….ούτε γιατρό είμαι ούτε απευθύνομαι σε παιδάκια για να παρασυρθούν
KWSN_Men Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως ρε Houston, αν μείνω ποτέ έγκυος θα το ξέρω να ρωτήσω εσένα. Το ξέρεις καλύτερα από τους ειδικούς ΚΑΙ αυτό το θέμα. Απίστευτο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 καλημέρα σας κάνει φόβο ή εγω φοβάμαι σήμερα? Καλημέρα και σε σένα Houston ..
Houston Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 για να τελειώνουμε με το θέμα ….κ δεν έχω όρεξη να ξαναγράψω ο καθένας μπορεί να λέει και να πιστεύει ότι υπάρχουν αλοιφές επιμήκυνσης πέους(gasp), χάπια για να ψηλώνεις, για να χάνεις 10 κιλά σε μια μέρα, κρέμες να σε κάνουν ναομι και άλλες παπαριές, αλλοι lol ότι παίρνεις 1 χαπάκι και ρίχνεις eek παιδί lol…ε με συγχωρείτε αυτήν την ευκαιρία δεν θα την έχανα…το βρίσκω άκρως διασκεδαστικό να συμμετέχω στο παρόν topic loooooooooooooooooooooooool . καλησπέρα σας καλέ κυρία. νόστιμή ? edit: μόλις τώρα άκουσα την κυρία πωστηνλέν (Φρούζα?)….κάντε ελεύθερα σεξ , δεν χρειάζονται πλέον προφυλάξεις ούτε σκουφακια ούτε γαντάκια, ούτε χαπάκια…μπορείτε να πάτε στους ελαιωνες. Καθίστε κάτω από το δεντρο αναψτε τσιγαρο και ρουφηξτε την φραπελιά σας. παιδί τέλος….. ναιιιιιιιι KWSN_Men κερνάω ρόφημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.