Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 τι να κάνω, δεν εχω και κοτσίδες damn... Αν πας σε ενα φαρμακειο ζητάς το χαπι της επόμενης μέρας ως χάπι της επόμενης μέρας. Η αν το ξέρεις το λες Norlevό. Πως ζητάς το depon κι αμα δεν το ξέρεις το λες αντιπυρετικο? Εγω δεν εχω ακούσει κανέναν να το ζηταει ως μη στεροειδές αναλγητικο που παρεμπιπτόντως ειναι η ακριβής ιδιότητα του ... http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CF%87%CE%B1%CF%80%CE%B9+%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82&meta=
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 republican το θέμα είανι πως λέγεται στην ιατρική ή πως λέγεται στην καθομιλουμένη? Αν πας στο φαρμακείο και πεις για το χάπι ….θα σου πούνε: και αυτό ρε παιδί αντισυλληπτικό είναι. Βγες πρώτα στο κουρμπέτι και δες ότι η πράξη απέχει πολύ από την θεωρία.. Ακους εκεί χάπι επόμενης μέρας λολ. - Παρακαλώ ένα χάπι επόμενης μέρας…. - ε …το θέλετε τώρα ή θα το πάρετε αύριο? Looooooooool Εκτός λοιπόν από άσχετος είσαι και κακότροπος. Και μάλιστα με μέλη τα οποία, ενώ εσύ τα προσβάλεις, σε διορθώνουν καλοπροαίρετα χωρίς να παρεξηγούνται. Τράβα σε ένα φαρμακείο να ρωτήσεις για αντισυλληπτικά και για χάπια της επόμενης ημέρας, να σου πουν πώς λέγονται στην καθομιλουμένη και άσε τις υποδείξεις και τα loooool γιατί δεν σε παίρνει! Για όλα τα υπόλοιπα που γράφεις ανερυθρίαστα, περιμένω τεκμηρίωση έστω και για ένα από όσα άσχετα έχεις κατά καιρούς υποστηρίξει. Έστω για ένα!
republican Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 republican το θέμα είανι πως λέγεται στην ιατρική ή πως λέγεται στην καθομιλουμένη? Αν πας στο φαρμακείο και πεις για το χάπι ….θα σου πούνε: και αυτό ρε παιδί αντισυλληπτικό είναι. Βγες πρώτα στο κουρμπέτι και δες ότι η πράξη απέχει πολύ από την θεωρία.. Ακους εκεί χάπι επόμενης μέρας λολ. - Παρακαλώ ένα χάπι επόμενης μέρας…. - ε …το θέλετε τώρα ή θα το πάρετε αύριο? Looooooooool Παραπλάνηση? Το να λέω να συμβουλευτεί γυναικολόγο είναι παραπλάνηση? Ουτε καν φαρμακοποιό δεν είπα γιατι πολλοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται…άσε που έχουν και υπάλληλους. Από κει και πέρα ο ειδικός θα είναι σε θέση να του πει για το είδος του αντισυληπτικού,. Rep έχεις ορκιστεί? Καταρχήν δεν μ'αρέσει καθόλου το υφάκι και το χιουμοράκι σου... Λοιπόν μιας και είσαι άνθρωπος που έχει βγει στο κουρμπέτι και στην πιάτσα γενικότερα (λοοολ), μάθε λοιπόν ότι ακόμη και στην ιατρική χάπι της επόμενης μέρας το λέγαμε και το λέμε ακόμη. Ο όρος αντισυλληπτικό είναι αμφιλεγόμενος, μάθε ότι κάποιοι το θεωρούν εκτρωτικό και όχι αντισυλληπτικό. Καλύτερα να λες μόνο συμβουλέψου τον τάδε και να μένεις εκεί, παρά να το παίζεις έξυπνος επί παντώς επιστητού... Και ναι έχω ορκιστεί, θέλεις να μου πεις συγχαρητήρια??
Timour21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Houston εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω την ηλικία σου, αν είσαι 20-25 τότε δικαιολογείσαι (δεν κάνω πλάκα και γω σε αυτή την ηλικία τα "ήξερα" όλα), αν είσαι μεγαλύτερος τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που κάνεις (και γράφεις), στο λινκ που παράθεσε ο παρεδώσε για τα τηγάνια, που λες οτι διάβασες σε ένα φιλάδιο (ή οτιδήποτε άλλο), το οτι το διάβασες δεν σημαίνει οτι ισχύει κιολας, γι'αυτό κατα καιρούς σου ζητάνε να δώσεις λινκς για να δούν κατα πόσο η "πηγή" σου είναι αξιόπιστη. Το οτι γράφεται κάτι στο ιντερνετ δεν σημαίνει οτι είναι και σωστό, οταν έχεις κάποια ηλικία αυτά που διαβάζεις πρέπει να τα φιλτράρεις κιόλας, και να τα διασταυρώνεις μέσα απο αξιόπιστες πηγές. Το να κάθεσαι όμως να επιμένεις για κάτι που έχεις διαβάσει ή που έχεις ακούσει απο φίλους γνωστούς κλπ, δεν σημαίνει οτι μπορείς να αμφισβητείς κάποιον που ότι έχει ακούσει/μάθει είναι απο τα έδρανα πανεπιστημίου. Φιλικά πάντα
flo1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ο όρος αντισυλληπτικό είναι αμφιλεγόμενος, μάθε ότι κάποιοι το θεωρούν εκτρωτικό και όχι αντισυλληπτικό. Στην ουσια ειναι εκτρωτικο, γιατι δεν προλαμβανει την συλληψη, αλλα την διακοπτει (αφου εχει γινει).
republican Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Στην ουσια ειναι εκτρωτικο, γιατι δεν προλαμβανει την συλληψη, αλλα την διακοπτει (αφου εχει γινει). Δεν είναι απόλυτο, όπως έλεγα και πριν υπάρχει διαφωνία για το αν η σύλληψη ταυτίζεται με τη γονιμοποίηση ή με την εμφύτευση. Στην πρώτη περίπτωση το χάπι είναι εκτρωτικό στη δεύτερη αντισυλληπτικό. Είναι πολύ λεπτό θέμα, επιστημονικό/ηθικό/κτλ, δεν το λύσανε άλλοι κι άλλοι δεν θα το λύσουμε εμείς τώρα... Σε κάθε περίπτωση λέγεται όμως χάπι της επόμενης μέρας και έτσι έχει καθιερωθεί και στην επιστημονική κοινότητα...
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ξερεις για ποιον λογο οταν το παρει μια κοπελα, αλλαζει ο κυκλος της; (Εννοω οτι της ερχεται περιοδος νωριτερα απο οτι κανονικα)
republican Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ξερεις για ποιον λογο οταν το παρει μια κοπελα, αλλαζει ο κυκλος της; (Εννοω οτι της ερχεται περιοδος νωριτερα απο οτι κανονικα) Επειδή περιέχει ορμόνες που κάνουν ακριβώς αυτό, προκαλούν την εμφάνιση περιόδου. Εάν εμφανιστεί περίοδος το ωάριο δεν μπορεί να εμφυτευθεί πλέον στη μήτρα, γι'αυτό το λόγο αν έχει τυχόν γονιμοποιηθεί κάποιο ωάριο δεν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Πάντως αυτό είναι και το πρόβλημα του χαπιού, διαταράσσει τον κύκλο της γυναίκας για κάποιο χρονικό διάστημα..
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εκτος απο αυτο, μια φιλη μου ειπε για πονους στο στηθος, και αλλαγη διαθεσης.
republican Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εκτος απο αυτο, μια φιλη μου ειπε για πονους στο στηθος, και αλλαγη διαθεσης. Μέσα στις ανεπιθύμητες ενέργειες είναι όλα αυτά...
Timour21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εκτος απο αυτο, μια φιλη μου ειπε για πονους στο στηθος, και αλλαγη διαθεσης. Καλά την αλλαγή διάθεσης δεν έπρεπε να την αναφέρεις ως παρενέργεια, αυτό το παθαίνουν και χωρίς χαπάκια
FilipposMD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Καλά που ήταν και ο republican εδώ να διορθώνει, γιατί... Η πλάκα είναι ότι ο άνθρωπος προσπαθούσε να αποφύγει την κουβέντα για το αν είναι έκτρωση ή αντισύλληψη επί πόσες σελίδες, μέχρι που αγανάκτησε. Λοιπόν, αν και βλέπω ότι μερικοί εδώ μέσα δεν παίρνουν από λόγια, να υποστηρίξω κι εγώ τις απόψεις του republican. Για το θέμα του προφυλακτικού, το θέμα είναι απλό. Ναι, είναι καλή φάση να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό, αλλά διακινδυνεύεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Όπως η ελεύθερη πτώση, πρέπει να είναι φοβερή αίσθηση, αλλά πάντα την κάνεις με αλεξίπτωτο, έστω κι αν σου χαλάει μέρος της απόλαυσης, γιατί αλλιώς, την πάτησες!
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αποκρυσταλλώνεται λοιπόν η άποψη, οτι ακόμα και αν γίνει η στραβή ... κανέεενα πρόβλημα. Η λύση σας βρίσκεται στα αντισυλληπτικά 3ης γενιάς. Με ενα απο δαύτα για 2 μέρες μετά απο κάθε γεύμα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας.. Και για να μην γίνετε και ρεζίλι μην ζητήσετε το "χάπι της επόμενης μέρας" γιατι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πέσετε θύματα χλευασμού απο τον φαρμακοποιό, ίσως και τους φίλους του. Οπότε αν συμβεί αυτό, μπορείτε να απαντήσετε με την εξής πανέξυπνη φράση "μα το ήθελα χθές" Ετσι τεχνηέντως θα ταπώσετε τον άσχετο υπάλληλο... Τέλος να σας ενημερώσουμε οτι έρευνες έχουν αποδείξει οτι οι σημερινές γυναίκες ξέρουν πάρα πολύ καλά πότε είναι οι γόνιμες μέρες τους, είναι μέσα στα πλαίσια του κληρονομικού χαρίσματος που έχουν, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο που προβλέπουν με πλήρη επιτυχία τα ταρώ, κάντε άφοβα ελεύθερο σεξ τις υπόλοιπες μέρες. Τέλος, λόγω της γεμάτης συνητρητικά διατροφής που κάνει η σημερινή γενιά, το σπέρμα διατηρείται στην σάλπιγγα, στην μήτρα, στο γραφείο, στην παραλία μέχρι και 10 ημέρες οπότε μην αγχώνεστε δεν θα πιάσει σήμερα? Θα πιάσει την άλλη εβδομάδα χωρίς εσείς να κουραστείτε καθόλου.. Καλή επιτυχία και καλά κρασά :p:p Απο τα παράλια της πανέμορφης Havenofuckingclue Land για το Parapliroforisi channel ...
Houston Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 ειπα να μη ξαναγράψω….. αλλά σήμερα είμαι πολύ κεφάτος republicanΟ όρος αντισυλληπτικό είναι αμφιλεγόμενος, μάθε ότι κάποιοι το θεωρούν εκτρωτικό και όχι αντισυλληπτικό. απορώ αν τα έχεις πιασει στα χέρια σου….. τα χάπια επάνω γράφουν αντισυληπτικά…. εκτρωτικά – κατασταλτικά δεν υπάρχουν. Όλα τα σκευάσματα αυτού του είδους λέγονται αντισυλληπτικά και δρουν προληπτικά. Απαξ και φυτευτεί στη μήτρα, γράψε κύριε ελέησον ή βρες ένα καλό μοντέλο της hoover. republicanμάθε λοιπόν ότι ακόμη και στην ιατρική χάπι της επόμενης μέρας το λέγαμε και το λέμε ακόμη 1 επιστημονικό συγκραμα θέλω που να δίνει τέτοιο ορισμο. να σε ρωτήσω κάτι με όλο το σεβασμό, που σπούδασες? Φιλικά πάντα Timour21 - και το εννοώ - βγάλε την τσίμπλα από το μάτι μη παρασύρεσαι από το ρεύμα (όχι εδω γενικά) και διάβασε αμερόληπτα: Δε τα μάθατε για τα αντικολλητικά….σκέτος καρκίνος…στην Αμερική τα αποσύρουν. Ειδικά αν ξυθεί αποβάλει πολλαπλάσιες καρκινογόνες ουσίες.Αυτά άκουσα αυτά λέω…μη σας πάρω στο λαιμό μου από κει και πέρα αν γουστάρεις τηγάνισε σε τεφλόν … κανείς δεν σε απαγορεύει….τηγάνισε και σε σπορέλαιο...κάποτε έλεγαν ότι είναι καλά τώρα όχι. για να σου λύσω την απορία είμαι μεγαλύτερος - δεν έκρινα τα γραφόμενά σου, δεν διατύπωσα άποψη για το άτομό σου . Στην πρώτη περίπτωση το χάπι είναι εκτρωτικό στη δεύτερη αντισυλληπτικό. Γιατρέ μην εκτίθεσαι άλλο … έκτρωση ξέρεις τι σημαίνει ? Ακούς εκεί εκτρωτικό χάπι… FilipposMDΛοιπόν, αν και βλέπω ότι μερικοί εδώ μέσα δεν παίρνουν από λόγια, να υποστηρίξω κι εγώ τις απόψεις του republican. Ευτυχώς κάποιοι δεν παίρνουν από λόγια γιατί θα είχαμε μείνει στο: - (rep) Όσο για το αν το σπέρμα διατηρείται για 10 μέρες στη μήτρα, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, 3-4 μέρες το πάρα πολύ... ακου φίλε μη διαβάζεις ότι ανοησία κυκλοφορεί στο νετ. δε θέλω να στο παίξω ειδίκος, άσε με εμένα, αλλά πήγαινε σε έναν γυναικολόγο με πείρα να σου πει μέχρι πόσο κρατά το σπέρμα και μη βιάζεσαι να απαντήσεις γιατί εκτίθεσαι, είσαι και νέος γιατρός, δεν κάνει. - στο ότι γονιμοποίηση ίσον σύλληψη - στο ότι το ''χάπι της επόμενης μέρας'' είναι εκτρωτικό - τα προ εμμήνου ρύσης συμπτώματα εμφανίζονται στην ωορρηξία ΕΛΕΟΣ Μια φυσιολογική γυναίκα τα αισθάνεται πριν την περίοδο…στην ωορρηξία μερικές έχουν κάποιους πόνους. Αυτό το λέω έχοντας ''άμεση'' εμπειρία …. δεν καταλαβαίνω την αντίδραση. λοιπόν ρεπ για να τελειώνουμε, με το καλημέρα σας δεν είναι τρόποι αυτοί: Ρε Χιούστον μη λες ανακρίβειες πάλι... με ήξερες κι από χθες για να μου μιλάς έτσι? παραγνωριστήκαμε ε παρεδώσε σε είχα για κάτι τύπους που κουνούν αυταρχικά το χέρι, αλλά εκτιμούσα το ότι δεν ειρωνεύεσαι. παρεδώσε γλίστρησες…. εσύ φρου2 έγινες 29 χρονών γυναίκα και κάνεις σα παιδί φιλικά Houston, διάβασε τα πόστς σου απο την αρχή και δές τι βλέπουμε εμείς.. φιλικά ετσι? ! τα δικά μου τα είδα μια χαρά είναι δες και τα δικά σου: χόρεψε μου ... αντε ρε Houston απάντα, θα φάω τα νύχια μου απο την αγωνία... Καλέ δεν άκουσες τις προάλλες που δήθενμου τάχαμου πήγε στην Αθήνα για δουλειές? Σε γιατρό πήγε να την εξετάσει για τις φαγούρες της. Mου το' πε μενα η Κώσταινα :p (εγω πάντα είμαι χεχεχεχχεχε) Τι πίνει ο πάρε-δώσε? Ενα κερασμένο απο μένα !!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 εσύ φρου2 έγινες 29 χρονών γυναίκα και κάνεις σα παιδί χόρεψέ μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.