Προς το περιεχόμενο

πιθανότητα εγκυμοσύνης

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος καλό ολα καλά.

Γαστρεντερίτιδα είχε τελικά την πείραξε κάτι που έφαγε απ έξω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις guys.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν η γυναικα ειναι στις γονιμες μερες και εγω βγαινοντας απο την μητρα αφησω λιγο σπερμα ή μονο στα εξωτερικα τοιχωματα , ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ;

Δημοσ.
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν η γυναικα ειναι στις γονιμες μερες και εγω βγαινοντας απο την μητρα αφησω λιγο σπερμα ή μονο στα εξωτερικα τοιχωματα , ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ;

καλα μην περιμενεις να σου πουμε ποσοστο

το λιγο ειναι πολυ σχετικη εννοια αν σκεφτεις οτι ενας μεσος υγιης ανθρωπος κατα την εκσπερματωση βγαζει περιπου 3-4 ml και αυτα περιεχουν απο 20 -100 εκατομμυρια σπερματοζωαρια και για τη δουλεια χρειαζεται μονο 1.

οποτε υπολογισε εσυ το λιγο ......

Δημοσ.

Αρκετά καλές.

Σε 2η φάση, δε μπήκες ποτέ στη μήτρα, αλλά αυτό δε σε καίει αυτή τη στιγμή, οπότε ας το αφήσουμε.

Δημοσ.
ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ;

Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς, είναι απο 12,36% μέχρι 32,91% :-)

(Για μεγαλύτερη ακρίβεια χρειάζονται: βάθος μήτρας και μέγεθος πέους, καθώς και τα ml της "διαρροής")

Πέρα απο την πλάκα όμως, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, ή σου κάθεται (η στραβή) ή δεν σου κάθεται. O χρόνος θα δείξει... αλλά εσύ να βάλεις μυαλό μετά απο αυτό και να κάνεις οτι είναι δυνατόν να μην ξαναπεράσεις τέτοια αγωνία.

Δημοσ.
Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς, είναι απο 12,36% μέχρι 32,91% :-)

(Για μεγαλύτερη ακρίβεια χρειάζονται: βάθος μήτρας και μέγεθος πέους, καθώς και τα ml της "διαρροής")

Πέρα απο την πλάκα όμως, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, ή σου κάθεται (η στραβή) ή δεν σου κάθεται. O χρόνος θα δείξει... αλλά εσύ να βάλεις μυαλό μετά απο αυτό και να κάνεις οτι είναι δυνατόν να μην ξαναπεράσεις τέτοια αγωνία.

αρα παρακαλαμε να της ερθει περιοδος και μετα πιο μεγαλη προσοχη .......:-)

Δημοσ.

Σε 2η φάση, δε μπήκες ποτέ στη μήτρα, αλλά αυτό δε σε καίει αυτή τη στιγμή, οπότε ας το αφήσουμε.

:lol:

ξκλφξσκδλξφκλφξσλκ

Δημοσ.
αρα παρακαλαμε να της ερθει περιοδος και μετα πιο μεγαλη προσοχη .......:-)

Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα :-)

Καλή τύχη

Δημοσ.
Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα :-)

Καλή τύχη

μακαρι να την σκαπουλαρω και να μην εχει γινει η βλακεια

μακαρι φιλε να πανε ολα καλα :-)

Δημοσ.

ειλικρινα ειναι το θρεντ με τις μεγαλυτερες μπαρουφες που διαβασα ποτε. τα κουφα του ινσομια ειναι ολα εδω.

για να απαντησω στην τελευταια ερωτηση, αγορι μου δεν μπηκες ποτε στην μητρα, κολπο το λενε αυτο το πραμα. δευτερον εξωτερικα τοιχωματα δεν υπαρχουν χειλη τα λενε. τριτον λιγο πολυ δεν εχει σημασια η ποσοτητα, μπορει να γινει πατατα και με ελαχιστο σπερμα. επισης το σπερμα διατηρειται το πολυ 72 ωρες μεσα στο σωμα της γυναικας μετα ψοφαει. οι γονιμες μερες σε κυκλο 28 ημερων θεωρουνται οι 13η και 14η με +-2 μερες δλδ απο 11η μεχρι και 16η καποιοι γιατροι λενε και μεχρι 19η. και τελος ναι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι εγκυος η κοπελα σου

Δημοσ.

Βέβαια, υπάρχουν και τα προφυλακτικά πλέον και λύνουν πολλά προβλήματα. Στην τελική αν δεν μπορεί κάποιος με προφυλακτικό, να τραβιέται λίγο πριν εκσπερματώσει. Νομιζω ότι μπορεί να υπολογίσει το χρονικό διάστημα.

Δημοσ.
Όμνισλας, υπάρχουν και τα προσπερματικά υγρά.

Βέβαια, τα οποία δεν τα ελέγχεις και ενδέχεται να περιέχουν σπερματοζωάρια.

Επίσης είναι πιθανόν να μην ελέγχεται απόλυτα η εκσπερμάτιση όταν ο προστάτης είναι ερεθισμένος (π.χ. αν έχεις πιεί ξίδια, ή έχεις φάει καυτερά)

Δημοσ.

Μπήκα να απαντήσω, αλλά μετά είδα ότι έχει σχολιάσει ο ειδικός επί ζητημάτων αναπαραγωγής του φόρουμ και κάνω πίσω.

Αλλά ρε παιδιά! Λίγη προσοχή ρε σεις! Χθες άκουγα για έναν γνωστό που έχει αφήσει 4 κοπέλες έγκυες. Εντάξει την πρώτη, δεν ξέρεις. Μετά δε βάζεις μυαλό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...