dealer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Τελος καλό ολα καλά. Γαστρεντερίτιδα είχε τελικά την πείραξε κάτι που έφαγε απ έξω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις guys.
A-Class Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν η γυναικα ειναι στις γονιμες μερες και εγω βγαινοντας απο την μητρα αφησω λιγο σπερμα ή μονο στα εξωτερικα τοιχωματα , ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ;
adamakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν η γυναικα ειναι στις γονιμες μερες και εγω βγαινοντας απο την μητρα αφησω λιγο σπερμα ή μονο στα εξωτερικα τοιχωματα , ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ; καλα μην περιμενεις να σου πουμε ποσοστο το λιγο ειναι πολυ σχετικη εννοια αν σκεφτεις οτι ενας μεσος υγιης ανθρωπος κατα την εκσπερματωση βγαζει περιπου 3-4 ml και αυτα περιεχουν απο 20 -100 εκατομμυρια σπερματοζωαρια και για τη δουλεια χρειαζεται μονο 1. οποτε υπολογισε εσυ το λιγο ......
Lucifer Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν η γυναικα ειναι στις γονιμες μερες και εγω βγαινοντας απο την μητρα αφησω λιγο σπερμα ή μονο στα εξωτερικα τοιχωματα , ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ; Αρκετά καλές. Σε 2η φάση, δε μπήκες ποτέ στη μήτρα, αλλά αυτό δε σε καίει αυτή τη στιγμή, οπότε ας το αφήσουμε.
Timour21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ποσες ειναι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ; Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς, είναι απο 12,36% μέχρι 32,91% (Για μεγαλύτερη ακρίβεια χρειάζονται: βάθος μήτρας και μέγεθος πέους, καθώς και τα ml της "διαρροής") Πέρα απο την πλάκα όμως, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, ή σου κάθεται (η στραβή) ή δεν σου κάθεται. O χρόνος θα δείξει... αλλά εσύ να βάλεις μυαλό μετά απο αυτό και να κάνεις οτι είναι δυνατόν να μην ξαναπεράσεις τέτοια αγωνία.
A-Class Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς, είναι απο 12,36% μέχρι 32,91% (Για μεγαλύτερη ακρίβεια χρειάζονται: βάθος μήτρας και μέγεθος πέους, καθώς και τα ml της "διαρροής") Πέρα απο την πλάκα όμως, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, ή σου κάθεται (η στραβή) ή δεν σου κάθεται. O χρόνος θα δείξει... αλλά εσύ να βάλεις μυαλό μετά απο αυτό και να κάνεις οτι είναι δυνατόν να μην ξαναπεράσεις τέτοια αγωνία. αρα παρακαλαμε να της ερθει περιοδος και μετα πιο μεγαλη προσοχη .......
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Σε 2η φάση, δε μπήκες ποτέ στη μήτρα, αλλά αυτό δε σε καίει αυτή τη στιγμή, οπότε ας το αφήσουμε. ξκλφξσκδλξφκλφξσλκ
Timour21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 αρα παρακαλαμε να της ερθει περιοδος και μετα πιο μεγαλη προσοχη ....... Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα Καλή τύχη
A-Class Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα Καλή τύχη μακαρι να την σκαπουλαρω και να μην εχει γινει η βλακεια μακαρι φιλε να πανε ολα καλα
evabb Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ειλικρινα ειναι το θρεντ με τις μεγαλυτερες μπαρουφες που διαβασα ποτε. τα κουφα του ινσομια ειναι ολα εδω. για να απαντησω στην τελευταια ερωτηση, αγορι μου δεν μπηκες ποτε στην μητρα, κολπο το λενε αυτο το πραμα. δευτερον εξωτερικα τοιχωματα δεν υπαρχουν χειλη τα λενε. τριτον λιγο πολυ δεν εχει σημασια η ποσοτητα, μπορει να γινει πατατα και με ελαχιστο σπερμα. επισης το σπερμα διατηρειται το πολυ 72 ωρες μεσα στο σωμα της γυναικας μετα ψοφαει. οι γονιμες μερες σε κυκλο 28 ημερων θεωρουνται οι 13η και 14η με +-2 μερες δλδ απο 11η μεχρι και 16η καποιοι γιατροι λενε και μεχρι 19η. και τελος ναι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι εγκυος η κοπελα σου
afentiko7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Βέβαια, υπάρχουν και τα προφυλακτικά πλέον και λύνουν πολλά προβλήματα. Στην τελική αν δεν μπορεί κάποιος με προφυλακτικό, να τραβιέται λίγο πριν εκσπερματώσει. Νομιζω ότι μπορεί να υπολογίσει το χρονικό διάστημα.
freedubus Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Όμνισλας, υπάρχουν και τα προσπερματικά υγρά. Βέβαια, τα οποία δεν τα ελέγχεις και ενδέχεται να περιέχουν σπερματοζωάρια. Επίσης είναι πιθανόν να μην ελέγχεται απόλυτα η εκσπερμάτιση όταν ο προστάτης είναι ερεθισμένος (π.χ. αν έχεις πιεί ξίδια, ή έχεις φάει καυτερά)
FilipposMD Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μπήκα να απαντήσω, αλλά μετά είδα ότι έχει σχολιάσει ο ειδικός επί ζητημάτων αναπαραγωγής του φόρουμ και κάνω πίσω. Αλλά ρε παιδιά! Λίγη προσοχή ρε σεις! Χθες άκουγα για έναν γνωστό που έχει αφήσει 4 κοπέλες έγκυες. Εντάξει την πρώτη, δεν ξέρεις. Μετά δε βάζεις μυαλό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.