katas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά help...Εδώ και ενα μήνα ειναι κάποιες ώρες(συνήθως απόγευμα) που με πεταει συνεχώς απο το δίκτυο..Έχω ΟΤΕΝΕΤ στα 8mbp/s..Έχω πάρει 100 φορές τηλέφωνο και την τελευταία φορά μου είπαν οτι φταίει επείδη κάποιες φορές κατεβάζω torrents χωρίς να τα κάνω μετά upload εχει πεσει πολύ το aspect ratio(???)έτσι πρέπει να μου είπε και με τιμωρούν αυτοί που ελεγχουν τα torrents πετώντας με έξω απο το δίκτυο μιας και ξέρουν την IP μου..Μου είπαν να κανω κάποιες μέρες μόνο upload και 8α φτιάξει..Ισχύουν ολα αυτα??
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 kalos irthes sto forum.ti allo tha akousoume.kane mia orea dokimi.min katevaseis torrents na deis an tha kanei diakopi i oxi.afise to me ena msn px b.http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=198895
PCOLD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟ MODEM ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΣΩ HUB USB , AN NAI ΣΥΝΔΕΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟ MODEM .AN ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ TIMH MARGIN ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ,ΠΙΕΣΕ ΠΛΗΚΤΡΑ ALT +D , AΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 gia na se petaei mono apogeuma xlomo na ginetai kati tetoio?ti modem exeis?elpizo oxi to sagem to usb.b.pos na rithmisei to margin ?stoin router blepeis apla ta statistika den pirazeis kati allo.an exeis modem bale kana rotuer kana siemens i speedtouch.isos i grammi sou ine oriaka.gia des ti margin kai attenuation exeis
katas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 'Οχι..Έχω το sagem F@st 1500 με τις 4 ethernet...Λέτε να φταίει η αναβάθμιση που κάνει η οτενετ στα δίκτυα??Πάντως στην εξυπηρέτηση πελατών δεν θέλουν να το παραδεχτούν..Μου λένε διάφορα άλλα....
billys7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εάν δεν φταίει η σύνδεση σου, και μάλλον δεν φταίει, είναι συνηθισμένο πρόβλημα των προγραμμάτων που χρησιμοποιείς (Bitcomet ,Azureus κλπ). Εαν ψάξεις στο Google θα βρεις ιστοσελίδες που σου δίνουν οδηγίες, σχετικά με τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 as dokimasei na min katevasei torrent na dei an tha ginei kati.as afisei to router apla me ena msn anikto i ena ping baraei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.