Praetorianos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Lol να ποστάρω εδώ πως θα βρείτε το παιχνίδι ? Πολλά Pm χιχι Κι εγώ από Ασοεε μεριά είμαι. Άν αρέσει σε αρκετούς μπορεί να αγοράσω και το επιτραπέζιο να μαζευόμαστε για καμιά αναμέτρηση Περιμένω πρώτες εντυπώσεις/συμβουλές κτλ κτλ.. Θα αργήσω λίγο να ασχοληθώ σοβαρά
Dr_adre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 seed-άρετε ρεεεεε. Πραετοριανος.Θα ρθει το παιχνιδάκι σύντομα το δοκιμάζουμε και σου λέμε.Και βλέπουμε παρακάτω.Γιατί όμως μιλάω σε α πληθυντικό.
genius_13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 εγώ βρήκα λινκς και το κατεβάζω απο το Rapidshare
Praetorianos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Από το rapidshare από ότι είδα δεν έχει το "expansion" του παιχνιδιού το 202, που βέβαια αν δεν έχεις παίξει το 101 δεν θα καταλάβεις και πολλά . Ευχαριστώ πάντως genius_13 δεν το είχα υπόψιν
Jimmy_BlinD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 γίνεται να μου στείλει και μένα κάποιος μια ενημέρωση για το λίνκ? ευχαριστώ πολύ!
Praetorianos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Kατάλαβε κανείς τι είναι το "28% cash-on-cash return" στις διάφορες opportunities στο παιχνίδι?
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Kατάλαβε κανείς τι είναι το "28% cash-on-cash return" στις διάφορες opportunities στο παιχνίδι? EXAMPLE: If the net cash flow from a property is $10,000, and the cash invested in the property is $100,000, then the Cash on Cash return is calculated to be 10% ($10,000/$100,000). The net investment in property is the cost of the property less the amount you borrowed. A way to view this ratio is to compare it to a return of a certificate of deposit. You deposit money in the bank and the bank pays you an annual return, say 5%. The 5% is the Cash on Cash ratio. http://www.rentalsoftware.com/Cash_on_Cash.htm
InsertCoinToJoi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 επειδη παντως ακομα δεν το επεξα... μου το φερνει ο θειος και ειναι στο 64.2% της διαδρομης οπως ερχετε σπιτι μου (seed ρε μαγκες seed!) θα ηθελα κανεις να μας πει την γνωμη του. ειναι κολλημα? θελει να ξερεις προηγμενα οικονομικα η τα απλα? το λεω γιατι βαριεμαι να ξεσκονιζω τα βιβλια του πανεπιστημιου και θελω να μπω αμεσως στο παιχνιδι... χαχαχα α οποιος εχει και RS links ας μου ριξει κανενα PM!
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Προηγμένα οικονομικά? Μπα δεν θα το έλεγα, μια χαρά θα το καταλάβεις. Το επιτραπέζιο θέλει στοιχειώδει(η)ς γνώσεις λογιστικής αλλά το e-game σε βοηθάει να καταλάβεις πως δηλώνονται τα έσοδα και τα έξοδα σου. Τουλάχιστον το 101, γιατί το 202 νομίζω εισάγει πιο δύσκολες οικονομικές έννοιες αν και δεν το έχω πιάσει ακόμα. Όσο για το αν είναι κόλλημα εξαρτάται τα γούστα σου... Αν έχεις κολλήσει με monopoly θα κολήσσεις πολύ περισσότερο με αυτό (που να παίζεις και με αληθινούς παίχτες). Πέρασα μια μέρα μέχρι να καταλάβω πως λειτουργούν οι επενδύσεις, να μπαίνω εύκολα στο fast track και να κερδίζω τον 1 παίκτη σχετικά εύκολα. Παραπάνω φοβάμαι να δοκιμάσω
scissorhands Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 για ρίξε ένα πμ και σε εμένα σε παρακαλώ! επειδή ασχολούμαι πάρα πολύ με επιτραπέζια παιχνίδια πιό πολύ γερμανικής προελεύσεως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Έψαξα να το αγοράσω και κάνει 200 ευρώ ! έλεος ;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 παιδια ηρθε ο θειος απο το ΤΕΞΑΣ! μου το εφερε δωρο για την καθαρα Δευτερα ο ατιμος! αλλα μου το εφερε σε αρχεια nrg τι τα κανω αυτα? ενα cd το καθενα? με ποιο προγραμμα τα καιω σε cd τωρα?
Dr_adre Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Νero burning rom. Kαλό παιχνιδάκι,σχετικά εύκολο θα το λέγα.Τώρα ίσως με real players είναι καλύτερο..θα δείξει.. Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω και το 202.
Gorgio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 PM και από εδώ please μπας και μάθουμε να βγάζουμε κανά φράγκο Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.