tonypc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με κάποιο τρόπο τα email που έρχονται σε ένα παλιό μου email address το οποίο τώρα δεν είναι ενεργό να τα προωθώ σε ένα ενεργό. Ευχαριστώ.
δωτιευς Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με κάποιο τρόπο τα email που έρχονται σε ένα παλιό μου email address το οποίο τώρα δεν είναι ενεργό να τα προωθώ σε ένα ενεργό. Ευχαριστώ. εχω εμαιλ απο τον ΟΤΕ ,ομως απο τη ερχομενη βδομαδα θα συνδεθω με τη CYTA ,μηπως καποιος ξερει τι πρεπει να κανω ωστε τα εμαιλ μου να προωθουνται στη νεα μου διευθυνση ? δυστυχως το ζητημα επειγει. ζητω επειγοντως βοηθεια. ευχαριστω
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πήγαινε http://tools.otenet.gr κανε σύνδεση και εκεί θα βρεις την προώθηση. Αυτό θα λειτουργεί μέχρι να σου διαγράψουν το λογαριασμό
sam sam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 να ζητησεις απο τον οτε να συνδεσει τον λογαριασμο σου με καποιον αλλο πελατη του οτε το εχεις σκεφτει; βρες κανενα γνωστο σου που εχει ακομα οτε και πες-ζητησε του το... λογικα θα δεχτουν... και σιγα σιγα αλλαξε mail !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.