mamouxalos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Εχτές το βράδυ το PC μου έκαψε δύο κάρτες ( μία GT 7600 και μία 6600 με την οποία αντικατέστησα την πρώτη) μπορεί να μου πει κάποιος τους πιθανούς λόγους πριν το πάω στον μάστορα. Την στιγμή που κάηκαν τα φώτα του σπιτιού χαμήλωσαν λίγο σαν να έπεσε η τάση.:lol::lol:
cyb3rt0l1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ στη θέση σου δεν θα χαιρόμουν. Είσαι σίγουρος ότι έχουν καεί? Πτώση τάσης είναι ένα θέμα που μπορεί να το προκάλεσε. Και αν κάηκαν ο μάστορας δεν μπορεί να κάνει τπτ..
ALFR3D Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 εισαι 100% σιγουρος οτι σου εκαψε την καρτα γραφικων?γιατι και εγω ειχα κατι αναλογο (εφταιγε το τροφοδοτικο )και η μητρικη το πληρωσε
mamouxalos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ στη θέση σου δεν θα χαιρόμουν. Είσαι σίγουρος ότι έχουν καεί? Πτώση τάσης είναι ένα θέμα που μπορεί να το προκάλεσε. Και αν κάηκαν ο μάστορας δεν μπορεί να κάνει τπτ.. Γελάω από τα νεύρα μου και την τύχη μου το θέμα είναι γιατί να καούν. Και βέβαια έχουν καεί η πρώτη κάηκε με το που άνοιξα το PC μετά άνοιξα το κουτί έβαλα την άλλη το PC άνοιξε κανονικά την ''είδε'' έκλεισα τα καπάκια του και όταν πήγα να το βάλω μπροστά τίποτα όλα αυτά συνοδευότα από μια πτώση τάσης αυτό που με κάνει να ανησυχώ είναι αν η τάση έπεφτε από κάποιο βραχυκύκλωμα που γινόταν μέσα στο PC, πτώση τάσης μου έχει τύχει πολλές φορές αλλά πρώτη φορά μου κάνει τέτοια ζημιά. Όσο αφορά το τροφοδοτικό που ρωτάει ο Maximvs ΄δουλεύει μια χαρά.
JOHNX2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Mipos i mitriki sou den dini sosta volt stin thira grafikon ?
mamouxalos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Mipos i mitriki sou den dini sosta volt stin thira grafikon ? Καλά και τώρα της ήρθε να μην τα δίνει σωστά η ρημαδιασμένη.
mamouxalos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Mipos i mitriki sou den dini sosta volt stin thira grafikon ? Και πες πως είναι αυτό πως θα ρυθμίσω τα volts;
giorgosa5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Και πες πως είναι αυτό πως θα ρυθμίσω τα volts; παρε αλλη μητρικη
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 otan topothetouses tin karta itan sto pc to power on .... giati afto pou les tin "eide" pos tin eide ? gia na ti dei amesos itan se leitourgia ...lol oreo pyrotexnima tha egine emena mou eixe skasi dipla sta podia mou ena ups prin ena xrono kai petaxtikan foties
tmjuju Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ρε SPARTAN-480-SS, με κατέστρεψες με αυτά που λες. Πρώτων γιατί θα πρότεινα στον φίλτατο να βάλει UPS και δεύτερον γιατί μεταφράζεις μια κοινότυπη έκφραση ʽ"thv eide" σε «την τοποθέτησα όταν το PC έτρεχε» …. Communication Breakdown mamouxalos, προτειως ωα επιβεβεωσεις ότι οι κάρτες κάηκαν εντελός σε άλλο PC. Πιθανά όλα τα σενάρια για βλάβη στο PSU ή στη Mobo, αλλά γενικά καλό είναι να επιβεβεώσεις ποιο το προβληματικό κομμάτι πρίν να κάψεις τα παντα. Α, και προτείνω ανεπιφύλακτα UPS! Από τα όσα λες μάλλον το PC προκάλεσε την πτώση τάσης πάνω στο «τσάφ». Εκτός εάν εννοείς ότι υπήρχε γενικά πτώση τάσης και εσύ παρά το ότι δεν είχες UPS εξακολουθούσες να έχεις το PC αναμμένο.
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Και πες πως είναι αυτό πως θα ρυθμίσω τα volts; απλά δεν μπορείς να τα ρυθμίσεις. αν έχει την καλή θέληση η μητρική σου τα δίνει. αν και εμένα η άποψή μου είναι πως το τροφοδοτικό τα έπαιξε, και αν το αλλάξεις, πιθανότατα θα δουλεύουν και οι 2. τι σε κάνει τόσο σίγουρο αλήθεια ότι δουλεύει σωστά το PSU?
mamouxalos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά το τροφοδοτικό δούλευε μια χαρά το πρόβλημα απ΄ότι μου είπε ο τεχνικός ο οποίος μου είχε κάνει και την αναβάθμιση πριν από κάνα χρόνο ήταν στο ότι από λάθος είχε βάλει πάνω στην μητρική ένα επιπλέον καλώδιο που την τροφοδοτούσε με παραπάνω ρεύμα!!!!(μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο οι κάρτες όντως ήταν κάρβουνο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και UPS να είχα μάλλον δεν θα τη γλίτωνα. Το είδαμε και αυτό.
The_Judas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Χμμμ... τι καλώδιο ήταν αυτό; Δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο φαινόμενο, παράξενο μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα