Προς το περιεχόμενο

δεν μπορώ να κλείσω τον υπολογιστή κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις

tzanos 15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα . Οταν έρθει η ώρα να κλείσω τον υπολογιστή αυτός δεν κλείνει με τίποτα, κάνει συνεχώς επανεκκίνηση. έχω διαπιστώσει ότι αυτό συνήθως γίνεται όταν είναι πολλές ώρες σε λειτουργία ενώ όταν λειτουργεί για λίγο χρόνο κλείνει κανονικά.

Τι να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα? Παρακαλώ βοήθεια.

Δημοσ.

σε ρωταω γιατι ειχα ενα παρομοιο προβλημα πριν καιρο. ειχα κανει φορματ και οι ρυθμισεις του bios γυρισαν στο default. υπηρχε λοιπον μια ρυθμιση οπου ο υπολογιστης ενω εγω τον εσβηνα μετα απο 5 δευτερολεπτα ξανανοιγε μονος του, λογω του οτι επαιρνε σημα απο το ρουτερ. μετα απο λιγο ψαξιμο την βρηκα και την απενεργοποιησα.

Δημοσ.

Προκειμένου να εντοπίσεις το πρόβλημα πηγαινε στις ιδιότητες του υπολογιστή και στο μενού Για προχωρημένους->Εκκίνηση και αποκατάσταση->αποεπέλεξε το υπομενού Αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί προβλημα. Απο τη μπλέ οθόνη θα αντλήσεις πληροφορίες. Παντως κανε ενα γερο σκανάρισμα για ιους και παράσιτα...

Δημοσ.

Δεν εχω κανει format ο υπολογιστης ειναι καινουργιος (2 μηνων).Το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη μεσω ethernet αλλα πως θα δω αν εχει αυτη την ρυθμηση που λες?

Δημοσ.

Αυτο το κανει τις τελευταιες 4-5 μερες.Ιντερνετ (ADSL) εχω εδω και ενα χρονο με τον παλιο υπολογιστη και το συνδεσα και στον καινουργιο μολις τον αγορασα.

Δημοσ.

Κανε ότι σου λέει ο 21century, εκεί θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις, στην μπλε οθόνη, δες τι σου λέει και μετά κάνε αναζήτηση για να δείς ποιο είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν κάνεις όλα όσα σου είπε ο 21century και κάνει επανεκκίνηση το pc πριν μπουταρει στα windows θα σου βγάλει μπλε οθόνη και θα λέει στην τελευταία σειρά ως συνήθως το error που έχεις κατάλαβες ??

γράψε μας εδώ ποιο error σου βγάζει ίσως να σε βοηθήσουμε

και μετά για να μην σου βγάζει μπλε οθόνη μπες σε ασφαλή λειτουργιά με F8 αντέστρεψε όλα όσα έκανες από τον 21century και ξανακανε επανεκκίνηση

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ακριβώς μετά το φορμάτ, τι παίζει να φταίει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...