sstauross Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 έχω kubuntu θα μπορουσατε να με βοηθησετε σχετικα με το πως θα τα κανω να δουν το μοντεμ για adsl και να συνδεθω? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
com_hs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Νιμοζω οτι δεν εχεις ντριβερ στην καρτα δικτυου σου πολυ απλο ακουγετε αλλα εχει συμβει και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 πές μας ποιό modem έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstauross Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 To montem είναι sagem fast 800 E4 PSTN. Εγώ ρωτάω ποιές διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για να συνδεθω... Δεν εχω προσπαθήσει ακομα να κανω κατι επειδη ειμαι αρχαριος στα linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinball_elf Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 για δες και αυτό: Sagem Fast 800 της Otenet - Εγκαταστήστε στο Linux τους Drivers για το DSL Modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Είναι καλό το ubudsl; Εμένα μου είχε καταστρέψει το σύστημα. Μπορεί να ήμουν μία περίπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstauross Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 καλά όλα αυτά αλλά έχω το εξής πρόβλημα, πρώτα από όλα η έκδοση που έχω είναι kubuntu 7.04 αν αυτό παίζει ρόλο, στο αρχείο sudo gedit /etc/ppp/chap-secrets που πρέπει να μας ανοίγει ένα αλλο αρχείο κειμένου όπου θα λέει: "[email protected]" "*" "password" για να το αντικαθιστούμε το [email protected] με το αληθινό username της σύνδεσης μας και το password με το αληθινό password της σύνδεσής μας, εγω δε βλεπω κατι τετοιο,το μόνο που βλεπω να εχει μεσα ειναι 2 γραμμες και ετσι δε το αντικατεστησα μηπως θα πρεπει εγω να προσθεσω αυτή τη γραμμη?? καμια βοηθεια??ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Το chap-secrets περιέχει έναν πίνακα με αντιστοιχίες usernames, κωδικών, και κάποιων άλλων πληροφοριών που δε χρησιμοποιούνται σε αυτήν την περίπτωση. Σημασία έχει να υπάρχει μια γραμμή με αυτή τη μορφή που ανέφερες και τα στοιχεία της σύνδεσής σου κάπου στο αρχείο. Πειραματιστείτε ελεύθερα με το λειτουργικό, δε δαγκώνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Απόσο θυμάμαι τα αντικαθιστείς και τα κενα σου θα ναι tab "user"[tab]"*"[tab]"passwd" Κάνε δοκιμές όπως λέει ο nske, έτσι το βρήκα, τώρα δεν μπορώ να μπω linux για να τσεκάρω να σου πω σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.