Προς το περιεχόμενο

Αγορά Thermaltake VB1000 Soprano Black???

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πουν την γνώμη τους για αυτό το κουτί μόνο οσοι το έχουν ή το γνωρίζουν εξίσου καλά επειδή σκέφτομαι να το προμηθευτώ.Είναι κατασκευαζμένο από καλά και γερά υλικά;Αξίζει στην τελική;

CNPSSOPRANOBLAC.jpg

Δημοσ.

ενταξει,μην περιμενεις και την ποιοτητα και την κατασκευη ενος lian li,αλλα για τα λεφτα του μια χαρα κουτακι ειναι.

(δεν το εχω προσωπικα,αλλα εχω συναρμολογηση 4 υπολογιστες πανω σε αυτο το κουτι,και το ξερω αρκετα).

Δημοσ.
lian li; :s

αστο. 150+ ευρω.

προχωρα στο thermaltake.καλη αγορα για τα λεφτα τους.

υστερει λιγο σε ποιοτητα υικων σε σχεση με πιο ακριβες μαρκες,αλλα για τα λεφτα τους εγω τα προτεινω ανεπιφυλακτα.

πολυ καλη αγορα επισης,και το armor junior black.

Δημοσ.

Αν εχεις μακρια καρτα γραφικων θα σου μπλοκαρει καποιες θεσεις για σκληρους. Κατα τα αλλα μια χαρα κουτι για τα λεφτα του. Αν σε παιρνει οικονομικα και απο αποψη χωρου ισως ομως ειναι καλυτερα να παρεις ενα full tower κουτη

Δημοσ.
Αν εχεις μακρια καρτα γραφικων θα σου μπλοκαρει καποιες θεσεις για σκληρους. Κατα τα αλλα μια χαρα κουτι για τα λεφτα του. Αν σε παιρνει οικονομικα και απο αποψη χωρου ισως ομως ειναι καλυτερα να παρεις ενα full tower κουτη

εδώ είναι η σύνθεση που θα κάνωhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=226703&page=3

Δημοσ.

den tha elega oti einai kalo kouti,h therlmatake den fimizetai gia thn poiotita kataskeuhs ths.

tha sou elega na to psakseis se lian-li silverstone h sen kati poio oikonomiko opws coolermaster(panta milaw gia full tower).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...