Commentator Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Θα ήθελα να μου πουν την γνώμη τους για αυτό το κουτί μόνο οσοι το έχουν ή το γνωρίζουν εξίσου καλά επειδή σκέφτομαι να το προμηθευτώ.Είναι κατασκευαζμένο από καλά και γερά υλικά;Αξίζει στην τελική;
Bougas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 ενταξει,μην περιμενεις και την ποιοτητα και την κατασκευη ενος lian li,αλλα για τα λεφτα του μια χαρα κουτακι ειναι. (δεν το εχω προσωπικα,αλλα εχω συναρμολογηση 4 υπολογιστες πανω σε αυτο το κουτι,και το ξερω αρκετα).
Bougas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 lian li; :s αστο. 150+ ευρω. προχωρα στο thermaltake.καλη αγορα για τα λεφτα τους. υστερει λιγο σε ποιοτητα υικων σε σχεση με πιο ακριβες μαρκες,αλλα για τα λεφτα τους εγω τα προτεινω ανεπιφυλακτα. πολυ καλη αγορα επισης,και το armor junior black.
raven3x7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αν εχεις μακρια καρτα γραφικων θα σου μπλοκαρει καποιες θεσεις για σκληρους. Κατα τα αλλα μια χαρα κουτι για τα λεφτα του. Αν σε παιρνει οικονομικα και απο αποψη χωρου ισως ομως ειναι καλυτερα να παρεις ενα full tower κουτη
Commentator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αν εχεις μακρια καρτα γραφικων θα σου μπλοκαρει καποιες θεσεις για σκληρους. Κατα τα αλλα μια χαρα κουτι για τα λεφτα του. Αν σε παιρνει οικονομικα και απο αποψη χωρου ισως ομως ειναι καλυτερα να παρεις ενα full tower κουτη εδώ είναι η σύνθεση που θα κάνωhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=226703&page=3
raven3x7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Και εγω αυτη τη καρτα εχω και μπλοκαρει της δυο πανω θεσεις για σκληρους οποτε σου μενουν οι δυο κατω
Commentator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 ε,θα την κοψουμε λιγο.εκει θα κολλησουμε? sure man:p
errorone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 den tha elega oti einai kalo kouti,h therlmatake den fimizetai gia thn poiotita kataskeuhs ths. tha sou elega na to psakseis se lian-li silverstone h sen kati poio oikonomiko opws coolermaster(panta milaw gia full tower).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.