dimokritos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Τα ελτα θα είναι ανοιχτά? (έχω ένα λογαριασμό forthnet 2 play να πληρώσω) δυστυχώς θα είναι και τα ελτα κλειστά αύριο. και έχω να παραλάβω απο ebay...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Το insomnia δεν θα απεργήσει. Λόγο πολύ καλών εργασιακών συνθηκών όπως λέει και ο paredwse. Εγώ όμως πιστεύω πως η αλήθεια είναι ποιο τρομακτική και τραγική από αυτή που παρουσιάζεται... Οι καημένοι οι εργάτες του HAL9000 (μεγάλο αφεντικό) φοβούνται να σηκώσουν κεφάλι και να φωνάξουν για το δίκιο τους. Το μαστίγιο του είναι καλοσυντηρημένο... Δεν ξέρω όμως τον ρόλο του paredwse... Κακές γλώσσες τον θέλουν δίπλα στο κεφάλαιο και απέναντι από τον εργαζόμενο... Οι κακές γλώσσες είναι μόνο αυτό: κακές. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο ο paredwse αλλά και όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι στο site και στο forum στέκονται δίπλα στον Hal9000 και δεν απεργούν. Κι όποιος τολμήσει να με διαψεύσει, ξέρει πολύ καλά τι θα συμβεί (βλ. Εγκύκλιο 7854/10.12.2007 που σας διανεμήθηκε χθες)
tolis_01 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 δυστυχώς θα είναι και τα ελτα κλειστά αύριο. και έχω να παραλάβω απο ebay... Thanks. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς έχει λήξει εδώ και μια βδομάδα ο λογαριασμός, μια μέρα παραπάνω δεν θα πειράξει
Critter Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μιας και ρωτησατε: Στην εταιρια που δουλευω με προσωπικο 50 υπαλληλους, απεργουνε οι 42 και στου αδερφου το τμημα στη fujitsu siemens απεργουνε 7 στους 7. Πανικος θα γινει αυριο στη συγκεντρωση.
Toufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 protip: οι απεργιες δεν θα αλλαξουν τιποτα.
magoufisa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 ξερετε αν απεργουν τα λεωφορεια κ ποιεσ ωρεσ?
Garnele Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 @μαγκουφισα Tο μετρό και ο ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) θα κυκλοφορήσουν από 10.00 έως 15.00. Πριν και μετά, δεν θα παίξουν. Τα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου. Ούτε ο Προαστιακός. Αυτά από το site του ΟΑΣΑ: http://www.oasa.gr και να πω ότι είναι και πολυσέλιδο θρεντ πάει στο διάλο...
ApSiMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά θα πω εδώ τον πόνο μου.... Αύριο θα πάω κυριλέ στην δουλίτσα μου με μετρό....ΠΩΣ θα γυρίσω όμως που σχολάω στις 6????οεο???? Αν περνάει κανείς από το Μέγαρο Μουσικής προς τα βόρεια προάστια και δει έναν ταλαιπωρημένο με Laptop στην αγκαλιά να κάνει οτοστόπ (γτ δεν νομίζω να βρω κάνα ταξί....) ας σταματήσει να με πάρει...σνιφ σνιφ....
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 η απάντηση στους απεγνωσμένους...(ελπίζω να βοηθήσει) http://www.carpooling.gr
ApSiMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ σωστός ο gang....αν και δεν θα έπρεπε να είναι μόνο για τους απελπισμένους αλλά τέλος πάντων....για να δούμε θα βρώ τπτ....
Garnele Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 έλα, κάνα 5ευρο θα σου πάρει το ταξί για μαρούσι. να εύχεσαι μόνο να βρεις.
1980 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ποσα θα του παρει? με την κινηση την αυριανη 15 στην καλυτερη.
ApSiMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Πραγματικά σκέφτομαι να το πάρω περπατώντας μέχρι να κουραστώ λίγο και μετά να αναζητήσω για ταξί.... Στα κανονικά μου παίρνει 6-7....αύριο κ εγώ υπολογίζω για κάνα 15άρι περίπου....(θα κάνω και προσπάθεια αύριο να μου τα πληρώσει η εταιρία...αν τα καταφέρω θα μπω στο 1ο ταξί που θα βρω και ας πάρει όσο θέλει!!!)
Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ρε σεις, οσοι πατε στη δουλεια μην αγχωνεστε, θα αποζημιωθειτε και μαλιστα πολυ συντομα... Η ζωη ειναι μικρη... τα 70 ειναι κοντα... και στην τελικη... τι τα θελεις τα λεφτα? (Τρομερη εμπενευση...μολις μου βγηκε το ποιημα ).
kx5 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή θέλω να βγω στη σύνταξη σχετικά νέος (κάτω από τα 75), αύριο θα πάω στη συγκέντρωση. Το απόγευμα όμως... δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.