ababapanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 και το κακό είναι ότι έχω ήδη πολύ καλή othoni.exw την LG την 24άρα με FULL HD .ομως τα σιχάθηκα πλέον τα PC και θέλω να πάρω MAC οπωσδήποτε. Τι να την κάνω τώρα την οθόνη μου αυτή εγώ?μια λύση θα ήταν να έπαιρνα ένα mac mini αλλα η κάρτα γραφικών του και ο δίσκος του είναι για τα πανηγύρια. κρίμα η apple να έχει τέτοια πολιτική και να μην σου δίνει περισσότερες επιλογές.πάντως από κοντά δε μπορώ να τον δω γιατί είμαι επαρχία και δεν τον έχουν εδώ.
Gaijin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ έχω την 20" και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.. και τα άκουγα όλα αυτά και δίσταζα και πήγα και το τσέκαρα σε 5-6 μαγαζιά και το είδα με τα μάτια μου.. και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. τώρα για μερικούς που είχαν πρόβλημα.. χαίρω πολύ.. παντού υπάρχουν προβλήματα.. δεν βγαίνουν ΟΛΑ τα κομμάτια τέλεια.. αλλά μην καταδικάζουμε ΟΛΑ τα κομμάτια. Κι'όσο για τα χρώματα είμαι γραφίστας και είναι όλα μια χαρά. Χίλιες φορές καλύτερα απ'το pc που είχα.. και άλλοι 2 γραφίστες που γνωρίζω ο ένας έχει τον 20" ίδιο με τον δικό μου κ ο άλλος το 24αρι και οι 2 απόλυτα ικανοποιημένοι.
telegamesvg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιζει οτι σχεδον με ολες τις οθονες τις αγορας (συντριπτικη πλειοψηφεια) που εχουν ΤΝ panel και που θα συναντησεις στα ραφια ολων των καταστηματων ... Στην ουσία αν δεν κάνω λαθος,ειναι μια LG 20" wide glossy οθόνη ....
haHa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιζει οτι σχεδον με ολες τις οθονες τις αγορας (συντριπτικη πλειοψηφεια) που εχουν ΤΝ panel και που θα συναντησεις στα ραφια ολων των καταστηματων ... +1 Ειναι με tn panel,αυτο ειναι το μειονεκτημα της.Σε αντιθεση με τον παλιο 20" και τους 24αριδες. Η οθονη αυτη εχει τα μειονεκτηματα των tn panels. Κι'όσο για τα χρώματα είμαι γραφίστας και είναι όλα μια χαρά. Γραφιστας με glossy οθονη και tn panel?? Μπραβο!
JNafpas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα, δουελεύω απο το 1979 με υπολογιστές και μολις πριν 1 χρόνο πηρα τον 1ο Mac. Μεχρι τώρα εχω ενα imac 17' ενα καινούργιο 20' και ενα macbook pro. Λοιπόν ο 20' ρης εχει την καλύτερη και πιο ξεκουραστη οθόνη που εχω δεί ποτέ σε υπολογιστή. Ισως επειδή ακόμη δεν εχω δει 24'ρη
mihranalthaqafi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ημουν αυτες τις μερες ετοιμος για αγορα iMac 24'' αλλα δυστηχως το οριο της πιστωτικης δεν καλυπτε ολο το ποσο. Σκεφτομουν πολυ σοβαρα την αγορα του 20'' αλλα μετα απο συζητηση με ενα φιλο και ολα αυτα που διαβασα σε ξενα φορα και στο συγκεκριμενο αποφασισα να μην το αγορασω και να περιμενω αρκετα μεχρι να μαζεψω τα λεφτα για το 24'' Μα καλα τοσο μεγαλη διαφορα εχουν τα 2 panel; Μου κανει πολυ εντυπωση να εχει κανει τοσο χοντρη πατατα η Apple..
ababapanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 an diavaseis ta proigoumena post tha deis oti telika i diafores den einai toso megales kai oti i othoni tou 20ari ine mia xara apodekti , apla den ine i TOP... egw pantos pistika na ton agorasw telika ton 20ari!
mihranalthaqafi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εγω παλι φιλε Πανο εψαξα γενικοτερα το νετ και ειδα οτι η 20'' που εχουν βαλει μεσα ειναι gtp (σε σχεση με τον 24'')και το προβλημα ειναι γενικοτερο, το ξερω οτι σε τρωει πολυ αυτη την στιγμη να το παρεις και εγω στην ιδια φαση βρισκομαι, αλλα ειναι κριμα να πανε 1.200 ζεστα ευρωπουλακια στραφι, καλυτερα περιμενε at least μεχρι τα χριστουγεννα μηπως βρεις περισσοτερα λεφτα για τον 24'' η μηπως δωσει καποια λυση η Apple για το θεμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ti lysh na dwsei oeo h Apple h o opoiosdhpote gia to sygkekrimeno 8ema? to mono pou mporei na kanei einai na alla3ei to panel to opoio exei to 20ari montelo me kapoio IPS/MVa/PVA... an kanei kati tetoio omws na perimenete au3hsh timhs tou montelou giati ta alla panels einai akrivotera apo ta TN...
mihranalthaqafi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 αυτο εννοω να αλλαξει το Panel οχι ομως με αυξηση τιμης.. Να παραδεχτει την @@κια της..
ababapanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ρε σεις πως κάνετε έτσι? εγώ στην αρχή απλά φοβόμουν μήπως ήταν ελαττωματικό μοντέλο η οθόνη του 20ari, αλλα δεν είναι.Απλά έχει ΤN panel.. σιγά τα λαχανα.... δηλαδή τόσα χρονια που είχαμε ΤN panels πως ζούσαμε? εγώ ούτε γραφίστας είμαι , ούτε επαγγελματίας που να θέλω επαγγελματική ποιότητα χρώματος. και στο γαρφείο μου την οθόνη την έχω και κάθομαι απένταντι, δεν την βλέπω από τα πλαγια . μια χαρά θα κάνω την δουλειά μου λοιπόν και αντί για 1900 euro , θα δώσω 1280 και με τα υπόλοιπα περνώ και ένα iphone άμα λάχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 αυτο εννοω να αλλαξει το Panel οχι ομως με αυξηση τιμης.. Να παραδεχτει την @@κια της.. rofl...ma h timh tou montelou exei oristei vash tou TN panel...antikatastash tou apo akrivotero 8a exei ws synepeia thn au3hsh ths timhs tou montelou... sorry ababapanos alla den exoume tn panel oloi... epipleon h poiothta xrwmatwn pou eixame se crt exei upostei hdh ptwsh logo twn tft...me to tn panel peftei akoma parakatw...
dali13gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, απλά η 20" δεν είναι όσο καλή είναι η 24". Όπως ακριβώς κάποιος διαλέγει TN Panel οθόνη γιατί δεν έχει ή δεν θέλει να δώσει 500 ? αλλά 300, έτσι ακριβώς κάποιος που δεν έχει ή δεν θέλει να δώσει τα λεφτά για το 24" PVA panel, παίρνει το TN panel. Και του μένουν και λεφτά για το iPhone άμα λάχει όπως λέει και και ο ababapanos
mihranalthaqafi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ναι αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζει το να δωσεις 700 ευρω λιγοτερα για τετοια ποιοτητας οθονη.. Παρ'οτι μιλαμε για πολλα λεφτα διαβαζω στο νετ οτι δεν αξιζει.. Πανο π ρ ι ν το αγορασεις, αν το αγορασεις, ριξε απλα μια ματια στον 24''.. Επειδη τον εχω δει, αν δεν τον εχεις ξαναδει απλα θα χαζεψεις..
ababapanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Emena telika alaxan ta sxedia.epidi exw idi mia polu kali othoni tin LG 24w full hd, tha parw twra ena mac mini me mono 600 euro na kanw tin doulia mou,pou sto mono pou isterei se epidoseis apo ton imac ine i karta grafikwn.. etsi kialios pexnidia de tha pexw ston mac... kai argotera tha parw ton 24ari!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.