Προς το περιεχόμενο

Τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

λέω το Hellgate London. Επειδή βγήκε στην αγορά με ένα χτυπητό και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ memory leak και ένα σωρό bugs που σου κατεστρέφουν την εμπειρία πάνω που πας να κολλήσεις (γιατί το παιχνίδι έχει τα φόντα να σε κάνει να κολλήσεις. Μακάρι να λυθούν όλα με patches βέβαια.)

Υποθέτω υπάρχουν και πολλοί χειρότεροι τίτλοι του 2007 που δεν ασχολήθηκα ή δεν έμαθα ποτέ, οπότε το δικό μου worst βγαίνει συγκριτικά με όσα έχω παίξει.

Crysis και Bioshock μπορεί να έχουν κάποιες απογοητευτικές πλευρές (...) αλλά χαλαρά πάνε για best game of the year και τα δύο από μένα (μαζί με κάποια άλλα).

Βέβαια για να έχουμε και ένα σημείο αναφοράς, ας θυμηθούμε ξανά το worst game of all time...

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βέβαια για να έχουμε και ένα σημείο αναφοράς, ας θυμηθούμε ξανά το worst game of all time...

Απίστευτο βιντεάκι! Πως το ξέθαψες αυτό βρε θηρίο? Με έκανες και γέλασα πολύ πάντως!! Αυτό πάει να πει νταλίκα, να περνάει μέσα από τα κτίρια χωρίς να διαλύεται ούτε αυτό αλλά ούτε το κτίριο, να μπορεί να πετάει και offroad, να πιάνει τα 300 με το τιμονάκι κολλημένο στα δεξιά, και να ανεβαίνει το βουνό πατημμένο και χωρίς να μειωθεί η ταχύτητα...Δεν μασάει τίποτα! Τι nfs μου λες τώρα:lol:

Αυτά είναι worst games...

Δημοσ.
Afiste me na kapnizo mias kai den entiposiazomai apo ta grafika tou ekastote paignidiou..Giati to crysis mono grafika exei..Oute kan ena animation ths prokopis..Gia na mhn anafero to gegonos oti ta games einai gia na ta paizei o kathenas kai oxi gia na ksodevei mia oloklrii periousia se kartes grafikon klp gia na paiksei ena game pou diarkei 10 ores..Kai mhn akouso gia to trelo tou multi giati einai apla gia ta mpaza.

Ru posting from the mental institution?

Δημοσ.

To bioshock ήταν εξερετικά γραμμικό άλλα δεν ήταν καθόλου άσχημο. Το χειρότερο της χρονίας κατ' εμέ ήταν το Υou are empty ένα game με πολλά bugs άλλα με ωραία γραφικά...τώρα θα μου πείς μπρός στα καλή τι είναι ο πόνος.!:Ρ

• Moderators
Δημοσ.
To bioshock ήταν εξερετικά γραμμικό άλλα δεν ήταν καθόλου άσχημο. Το χειρότερο της χρονίας κατ' εμέ ήταν το Υou are empty ένα game με πολλά bugs άλλα με ωραία γραφικά...τώρα θα μου πείς μπρός στα καλή τι είναι ο πόνος.!:Ρ

Κάτι ήξεραν όταν το ονόμαζαν "You are empty" εκείνο το παιχνίδι. :D

Δημοσ.

Χειροτερο game που επαιξα απο τα mainstream παντα, ηταν το Fury.Πολυ κακο MMORG γεμάτο bugs, αν και το combat system φανηκε λίγο ενδιαφέρον. Ευτυχώς έμαθαν το μάθημα τους έβγαλαν το subscription model και το έκαναν free-to-play...

Οσο για το Helllgate:London σίγουρα δεν αξίζει τοσο άσχημα λόγια ειδικά μετα τα τελευταία patch(0.7) έχει γινει για μενα απο τα καλύτερα action-RPG των τελευταίων ετών.

Δημοσ.

Re paides ok eseis mporei na th vriskete me kala grafika,kako animation,pikpa AI,proxeiro/sinithes/vareto senario kai mia ap'ta idia multi..Ego pali de th vrisko...Krino ena paignidi eks'oloklirou kai dne leo entaksei exei grafikares opote kai gtp pou einai pali einai korifaio..Episis prepei na sas po oti to mixanimataki mou to paizei mia xara se 1280 me ta panta sto high k 2x anisotropy..Opote entaksei de mporeite na peite..Apo thn allh oson afora to multi meros tou na sas po pos imoun apo alpha beta tou paignidiou kai oxi apo thn free beta tou fileplanet.Ti na kanoume re mages esas sas aresoun ta efe..Ego koitao thn ousia tou paignidiou..O kathenas me tis apopsis tou..Ase pou eimai kai trelos kai oti thelo leo :D

Δημοσ.

10 ωρες εκανε για να το τερματισει, γιατι το επαιζε με τον λαθος τροπο. Ο σωστος ειναι trainer και κατεδαφιση. Εχω φαει πανω πεντε ωρες σε καθε level και εχω βρει διαφορα απολαυστικα bugs.

Και σιγα μην καθομαστε να ασχολουμαστε με το σεναριο, το crysis ειναι το καλυτερο interactive tech demo ever, οποιος δεν εχει το καταλληλο μηχανημα δεν ασχολητε καν, οποιος το εχει, βλεπει τα πραγματικα next gen γραφικα και σκεφτεται τι παιχνιδαρες μπορει να κυκλοφορησουν με αυτην την μηχανη γραφικων.

Παραλληλα μπορει να περασει αρκετες ωρες τρελης χαρας. Εγω προσωπικα με δυο παιχνιδια γελασα τοσο πολυ, με το crysis και το rayman raving rabbids.

• Moderators
Δημοσ.

Αν το multiplayer του είναι τόσο ίδιο με τα άλλα, τότε του COD4, του UT3 τι είναι....

Αναρωτιέμαι αν κανείς χρησιμοποιεί την nanosuit στο mp σωστά και μετά λέει ότι είναι βαρετό... :/

Δημοσ.
Αν το multiplayer του είναι τόσο ίδιο με τα άλλα, τότε του COD4, του UT3 τι είναι....

Αναρωτιέμαι αν κανείς χρησιμοποιεί την nanosuit στο mp σωστά και μετά λέει ότι είναι βαρετό... :/

Giati eides na po oti to multi tou cod4 einai apisteyto?..To cod4 omos exei ena senario tis prokopis..Oson afora to ut3 ego to theorisa ut2004 me kalitera grafika apla omos logo tou onslaught px exei fasi sto multi.Pantws tha simfoniso me kapoion pou eipe oti to crysis einai to apolito tech demo..Epidiksi texnologias nai,apisteyto game omos pote.Alithia akoma einai buggarismeno me ta sli/crossfire?

Δημοσ.

ayto to paigidi exei provlima me ta quad,exei provlima me ta sli/crossfire..Kai meta sou lene pos den iparxei sistima sto planiti na to paiksei me ola sto full...Afou to paignidi doulevei mono me apla pc eno proorizete gia mainframe ti na leme..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...