Προς το περιεχόμενο

Τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ε...είμαι αντικαπνιστής... :P

Κατά τ'άλλα το έπιασα το νόημα για τα γραφικά. Πλάκα κάνω.

Και όσο για την κατάταξη του στα χειρότερα, το λέω για της προηγούμενης σελίδας post...

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε...είμαι αντικαπνιστής... :P

Κατά τ'άλλα το έπιασα το νόημα για τα γραφικά. Πλάκα κάνω.

Και όσο για την κατάταξη του στα χειρότερα, το λέω για της προηγούμενης σελίδας post...

Ok...Mallon ligo mperdeutikes...Itan kai ligo pagida...Kollima toi gpu kai lollima me ta grafika...

• Moderators
Δημοσ.
Ok...Mallon ligo mperdeutikes...Itan kai ligo pagida...Kollima toi gpu kai lollima me ta grafika...

Πωπω ρε παιδί μου, δηλαδή πρέπει να εξηγώ κάθε φορά...

ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ. Άκου μπερδεύτηκα με την "παγίδα"....

Αμάν πια!Την επόμενη φορά θα γράφω "κάνω αστείο", παρά να βάζω smily.

ΥΓ. Ναι, έχω τα νεύρα μου σήμερα.

Δημοσ.

Ε οχι και χειροτερο παιχνιδι το Crysis ελεος οκ δεν ειναι το παιχδινι της χρονιας που περιμεναν ολοι αλλα οχι και απο τα χειροτερα οπως επισης και το c&c 3 kai to pro street.Ασχετη ερωτηση αλλα ποτε βγαζουν επισημα το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας.

Δημοσ.

Το hellgate London δεν ξέρω αν είναι το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά σίγουρα είναι το μεγαλύτερο ξενέρωμα της χρονιάς. Το περίμενα πως και πως και τελικά αποδείχθηκε λίγο...

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ EA ...

Δημοσ.

Kane & Lynch, Transformers, SOF: Payback (με έκανε να βαρεθώ τα FPS games, έλεος λέμε. Καλοί οι διαμελισμοί αλλά το παιχνίδι suckz), Spiderman3, Dawnspire: Prelude και The Mark μερικά από τα χειρότερα games για PC εντός του 2007. Red Ocean και Alpha Prime είναι low budget τίτλοι που την γλύτωσαν όμως γιατί ήταν αξιόλογα (παρά την low-budget φύση τους). Από την άλλη, τα Infernal και Timeshift είναι πάρα πολύ καλά παιχνίδια ΙΜΟ. Και το Hellgate ήταν πάρα πολύ καλό, είχε μερικά bugs αλλά όσοι περίμεναν ένα Diablo game δεν βλέπω τον λόγο να μην το αγοράσουν.

Τέλος όσον αφορά το Crysis, απλά lol. GOTY θα βγει για τα PCs είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει :P.

Δημοσ.

Afiste me na kapnizo mias kai den entiposiazomai apo ta grafika tou ekastote paignidiou..Giati to crysis mono grafika exei..Oute kan ena animation ths prokopis..Gia na mhn anafero to gegonos oti ta games einai gia na ta paizei o kathenas kai oxi gia na ksodevei mia oloklrii periousia se kartes grafikon klp gia na paiksei ena game pou diarkei 10 ores..Kai mhn akouso gia to trelo tou multi giati einai apla gia ta mpaza.Nfs pro street giati opoios to theorei kalo malon exei odigisei mono to peugeot2..jericho giati einai apistefta vareto me apeira alla provlimata(texnika kai mh).CC3 giati einai sa na paizeis red alert1 me kalitera grafika.Timeshift giati poli apla den exei oute senario,oute grafika...Vasika den exei oute kan xromata..

Δημοσ.
..Giati to crysis mono grafika exei..Oute kan ena animation ths prokopis..

γιατί αυτό που μετράει πειρροσότερο μετά τα γραφικά είναι το animation :shock::eek::mrgreen:

επίσης η ferrari είνα για την μάντρα επειδή δεν μπορώ να την έχω.

Δημοσ.
γιατί αυτό που μετράει πειρροσότερο μετά τα γραφικά είναι το animation :shock::eek::mrgreen:

επίσης η ferrari είνα για την μάντρα επειδή δεν μπορώ να την έχω.

Τρομερό το σχόλιο!!! Μαζί σου:mrgreen: Παιδιά οι απαντήσεις που έχετε δώσει μερικοί είναι άντε γεια! Το γεγονός ότι το crysis δεν το σηκώνει η κάρτα σας ή ότι είναι μικρό σε διάρκεια δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι το χειρότερο της χρονιάς, μην τρελαθουμε λέμε... Μιλάμε για ότι πιο τέλειο και ρεαλιστικό σε γραφικά έχει βγει μέχρι στιγμής σε fps. Αν ξενερώσανε κάποιοι για τους παραπάνω λόγους για ένα παιχνίδι που διαφημίζεται εδώ και 2 χρόνια και μας είχε στείλει αδιάβαστους με τα video που μας έδειχνε κατά καιρούς τότε για μένα είναι παράλογοι. Άλλωστε από την αρχή σε ξένα forums μιλάγανε για την πιο τέλεια (μέχρι στιγμής) μηχανή γραφικών αλλά ταυτόχρονα και για το πόσο βαρύ και ασήκωτο θα είναι. Και άλλο ρεαλισμός-γραφικά-εφέ και άλλο διάρκεια... Αν θέλετε διάρκεια παίξτε κανένα adventure:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...